Přejít na obsah

Roky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    471
  • Registrace

2 Sledující

O uživateli Roky

  • Datum narození 16.8.1974

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 405
  • Rok výroby
    1987

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Přelouč
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    342324476

Návštěvy profilu

2 422 zobrazení profilu

Roky's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

20

Popularita

  1. Rakouskou dálniční známku kupuji už třetím rokem na Asfinag stránkách. Myslím že je to nejrychlejší způsob. Slovinsko odjíždím.
  2. Roky

    Co jste dnes udelali...

    Hele to byl sraz supr parta rád na to vzpomínám.
  3. Máš na mysli Dobovec pri Rogatcu? Je to z Pohledniku na Žetale.
  4. Tohle jsem našel na SLO stránkách policie přechod Cvetlin , přeloženo "překročení státní hranice je možný každý den 24 hodin platného cestovního dokladu nebo průkazu totožnosti, chorvatští občané, Evropské unie, Evropského hospodářského prostoru a Švýcarské konfederace, jakož i hranice projít, pokud budete cestovat ve slovinském pohraničí ,
  5. Ta cesta na Podhlednik ze směru od Mcejlu mino dalnici dejte vědět jestli to někdo projede .
  6. Přechod bude určitě otevřen provozní doba 0.00-24h :-))
  7. Je to jenom o tom kdo chce jet po dálnici a kdo se chce kochat. Každého volba.
  8. Moje trasa ,kterou jezdím už pár let a zatím bez problémů začíná sjezd z dálnice 226 "Gratz - SLO " směr Mureck, tam dále směr Trate SLO most přes řeku.Pokračuje se za mostem doprava po silnici 433 směr Lenárt. Projetí Lenártem dále po silnici 229 směr Ptuj. Z Ptuje dále po projetí posledního kruháče na Videm pri Ptuji pokračovat po 690 Zagornji Leskovec a hraniční přechod Cvetlin SLO-HR. Z Cvetlinu se dáš směr Trakoščan tam na "T" křižovatce před zámkem do prava a cca. 8 km zpět na Macejl ,ale už z druhéstrany v HR a buď se napojit na dálnici do Záhřebu. Já jezdim mimo dálnici až do Durmanec až tam se napojim nebo sjedu až na další sjezd Sveti Križ ,něco málo ušetřim na dálnici v HR. Ještě když nebyla dálnice jsem z Ptuje jel na Tržec a Podlehnik , nyní tam vede nová dálnice objet se to prý dá,ale nechce se mi to zkoumat tak tam nejezdím. Doba téhle objížky je od 55min. do 1.30h podle toho jestli mám ve SLO zastávku a kolik je aut na hranicích.
  9. Určitě dá jezdim stará cesta Lenart - Ptuj- hraniční prechod Cvetlin.
  10. Chci se zeptat , na konci února bylo mnou zaplaceno prodloužení členství a zatím žádná kartička. Placeno přes paypal.
  11. Čau Oldo používám tento Vertikutátor AL-KO Combi Care 38 E Comfort . Ve výbavě dva válce "drát/nůž" . Zatím spokojenost.
  12. Také děkuji za vánoční dárek.
  13. Na těch fotkách je to stejné když jsem tam byl já,ale v plné sezóně těch lidí bylo víc cca. 15 aut. Za tu podívanou to stoji je tam už jiná příroda srovnatelná s Řeckem . A můžu říct ze se tam podívala i moje 406.
  14. Za tu dobu si myslim se nic nezměnilo, určitě bude víc turistů a dražší vstupné. A možná to budou mít dodělané.
×
×
  • Vytvořit...