Přejít na obsah

Existujuci

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 030
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Existujuci's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

1

Popularita

  1. Existujuci

    Potkal jsem klubáka...

    Bol som napravo od vas asi 10m. Xixi A viem plavat.
  2. To nechapem ani ja,preto som pisal este raz. Nevadi. SZ mi prisla a uz mi to slape aj na NTB. Diki Radku. Pekny vecer.
  3. Existujuci

    Potkal jsem klubáka...

    Pipistrel s polovickou a Cinicman boli videni v Senci na jazerach od Reci minuly tyzden tak navecer.Pokial ma oci neklamali. Dlho ste sa ale nezdrzali. Tymto samozrejme pozdravujem.
  4. Zdravim tymto admina a prosim aby mi poslal moje heslo ako SZ alebo na e mail ktory mam v profile. Po preinstalovani internetoveho prehliadaca sa neviem prihlasit na NTB ....nepamatam si heslo.Dostanem sa tu iba cez mobil,trn si heslo.pamata.Alebo si mam napisat kolkovanu ziadost. THX.
  5. tak to je škoda lebo tento rok by si si prišiel nasvoje a to futbal určite nebude!!! Ale ak by sa ti dalo radi by sme ta videli už konečne :papa:papa Kaper: budu nejake fešne hostesky? :D:D
  6. Vidiš to je nááápad. Všetko zaleží od toho kedy nám vytlačia katalogy. Ak to stihnú tak mám 6.-8.6. 2013 akciu. Ak to nestihnú zastavim sa pozriet(sobotu na hodinku-dve).
  7. Existujuci

    signalizácia tlaku oleja

    Tiez si myslim ze mi blbne cidlo tlaku oleja. :(
  8. Existujuci

    signalizácia tlaku oleja

    Páni,poradte. Pocas jazdy na dialnici som par metrov pred vjazdom na benzinku ubral plyn a vyradil rychlost.Motor klesol otackami na volnobeh a rozsvietila sa cervena kontrolka STOP + kontrolka mazania(symbol olejnicka). Oleja je dost,aj vymena by mala byt az cca za 4000km. Motor nebol prehriaty. Na benzinke som troska oleja cca 2 Dcl dolial a nastartoval,na volnobehu svietila kontrolka STOP-ked som zvysil otacky tak zhasla. Pokracoval som v jazde dalsich 100 km do ciela. O 4 hodiny, na ceste domov som siel po dialnici v kuse 200 km usek rychl.130-150 km/h a po zastaveni kontrolka nesvietila. HM? ze by blblo cidlo oleja? Mate niekto taku skusenost. Motor 1.4 benzin 55kw.Stav tachometra 134 000km.
  9. Ja by som to tak cierno nevidel.Pozrime sa na komunisticku Čínu.O par rokov jej bude patrit aj USA. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  10. Hm. ale su vsetky v strednom kruhu a nedotykaju sa ciary.Tak to mam nastrielane len ja a OK406 :D:D
  11. Da sa.Ci? [upravil dne 5/2/13 22:36 od Existujuci]
  12. Existujuci

    Spotreba P 307 1,6 benzín

    Vymen filter vzduchu a svice,,,ked nemas v kufri tonu zeleza,alebo rano neskrabes pol hod. okna pri nastartovanom motori tak ti to viac ako 9l/100 km nemoze zrat. :papa:papa
×
×
  • Vytvořit...