Přejít na obsah

pogin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Město
    Liberec
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pogin's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. pogin

    vyhřívaní sedaček

    Samozřejmě že jsem zkoušel hledat někoho kdo by to zvládl,ale bohužel to opravdu nejde.4alounění je přostě napevno přilepeno a bez poškození nelze rozdělat a tudíš nelze vyjmout poškozenou dečku a vložit novou.Jediná možnost je výměna celý sedačky a to je origo velmi finančně nákladné.Na vrakovišti bohužel nesehnatelné,alespoň já to štestí neměl.
  2. pogin

    vyhřívaní sedaček

    Já mám ty dečky taky špatný a vyměnit nejdou, protože to čalounění je přilepeno,měl jsem to i u dobrýho čalouníka a neporadil si stím,jediná možnost vyměnit celý sedačky:-(
  3. pogin

    ECONOMY MODE ACTIVE

    Já jsem na nějakém foru četl,že to někomu na diagnostice prodloužili na 120 min,ale nemůžu už najít kde. Psal jsem i do peugeota (federal cars Liberec) a teď mi přišla odpověď,že to skutečně nejde,tak nevím.
  4. Dobrý den, jde nějak vypnout funkce economy mode active? Vadí mi že se pri vypnutém motoru po chvili vypne radio a opět jde zapnout až po nastartovaní. A nebo alespoň prodloužit interval než se aktivuje? Děkuji
  5. Dobrý den, mám 307 SW a nefunguje mi vyhřívání sedadel,v peugeotu mi bylo řečeno,že jsou špatné sedáky a opravit to nelze,jen vyměnit a cena jednoho cca 13000. Neví někdo jestli se stím dá něco dělat aniž bych musel měnit sedáky???
  6. Je to přesně REMOTE CONTROL BATTERY FLAT:myslim
  7. Ahoj, jaká patří autobaterie do 307 1.6 hdi 80 kw,pořád mi to píše hlášku, že je slabá.Ale závada žádná nezjištěna,dle diagnostiky vše ok.jedině mě napadlo,jestli tam není slabší než tam má být? Mám ho krátce,takže nevím jáka tam byla původně.
  8. Můžete mi prosím někdo napsat v kolika km jsou předepsané rozvody na 1,6 hdi 80kw,děkuji?
  9. pogin

    palubní počítač

    ok,diky moc
  10. pogin

    palubní počítač

    Vubec nevim jak to menu vyvolat,mam manual v danstine a cesky mam akorat na model pred faceliftem a tam se pc ovlada asi jinak.
  11. pogin

    palubní počítač

    Zapomněl jsem napsat,že na 307 sw 1,6 hdi 80kw, r.2006
  12. Dobrý den,chtěl bych se zeptat zda se da změnit formát průměrné spotřeby na PC, mám km/l (údajně nějaký japonský formát) a chtěl bych to změnit na l/100?
×
×
  • Vytvořit...