Přejít na obsah

Richard296

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Richard296's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. No jedná se pravděpodobně o ten inektor, který máš v krabičce pod filtrem. Má jeden plynový vstup a čtyři vývody (ke každému válci jeden). Ze spodní strany je nějaký kolečko. Za provozu na LPG cvaká. [upravil dne 7.9.07 Richard296] [upravil dne 7.9.07 Richard296] [upravil dne 7.9.07 Richard296]
  2. tak jsem poslal dotaz na zástupce AG o jaký problém se asi jedná. Pravděpodobně se jedná o závadu na vstřikovči, který stojí cca 12.000Kč, ale nejde sehnat. Výměna za nový vstřikovač by stála cca 20.000Kč (vč. řídící jednotky). Takže jsem zatím dojezdil na LPG. Zkusím rozebrat vstřikovač a zkontrolovat jeho technický stav. Nedělal to někdo? Nemá někdo fotografie rozebraného vstřikovače?
  3. Díky, dnes jak přijedu z práce tak se na to mrknu. O víkendu jsem najel cca 200km (2x100 po 50km) a plyn běžel perfektně. Pravděpodobně to možná souviselo s tažením vozíku a vysokými teplotami, které ten den byly. Dám ruku do ohně, že mám nějaké nečistoty v reduktoru a jestli tam je tak i filtr plynu. Plyn je ve voze od výroby, cca 8,5 roků a příští rok ho budu muset asi vymontovat (končí platnost revize na nádrži). Nová by stála cca 10.000 (toroid) vč. montáže a bez záruky na životnost ostatních komponentů. Ještě jsem zapomněl na poplatek za odhlášení bomby a přihlášení jiné v TP cca 2-4 tis Kč. Do systému nechci asi investovat a zkusím zkontrolovat pouze výše uvedený filtr a počkám co bude. Díky
  4. Zdravím Vás, včera jsem jel cca 120km cestu s vozíkem a při cestě zpět jsem se zastavil si něco koupit na zub. Při pokusu nastartovat (auto startovalo na plyn) motor chytl ale ihned zdechnul. Po třetím pokusu jsem přepnul na benzín a auto chytlo na žduch. Po cca 3 km jsem přepnul na plyn a auto po přepnutí chvilku jelo pak začalo škytat a potom zdechlo. Domů jsem dojel na benzín. Po cca 1h jsem auto nastartoval na benzín a při cestě mi přepnulo na plyn. Párkrát škytl a potom jelo téměř normálně na plyn. Dnes jsem s autem jel cca 20km a při provozu na benzín motor šel ok a po přepnutí na plyn při nižších obrátkách (cca 2.000-2.500) trochu ze začátku škytalo, ale potom jelo normálně. Dle mého názoru by se mohlo jednat o ucpané nějaké sítko, pokud je někde na plynu nějaký filtr. Mohl by mě někdo poradit, kdo má zkušenosti s konstrukcí plynu AG DGI? Má uvedený systém filtr plynu(sítko)??
  5. Richard296

    Podivne chovani klimatizace

    Mám taky manuální klimu. Jenže mě se rozpojí kompresor při studeném motoru a přestane to chladit. Neví někdo kolik se vejde do klimatizace náplně? Je rozdíl mezi náplní klimatizace pro motory benzín - diesel?
  6. Richard296

    Podivne chovani klimatizace

    Mám podobný problém jaký je uvedený v poslední odpovědi. Po zapnutí se klimatizace rozběhne a běží cca 2-3 min. Při poklesu otáček se většinou odstaví a rozběhne se až po cca dalších 3 min. Včera třeba vypnula a už se nerozběhla. Musel jsem vypnout motor a v podstatě ihned jsem opět nastartoval klimatizace se po cca 1min zapnula. Klima se tak chová i v zimě. Náplň jsem měnil v září minulého roku a údajně tam nic nechybělo (auto mám 2roky). Nemůže tam být vadné nějaké čidlo? Nemá s tím někdo zkušenosti? Jsem sice objednán na kontrolu do Peugeotu, ale nevím. Systém klimatizace je dle knihy jiný než pro motory XU asi DW a ,.,.
  7. Tak jsem zjistil, že náhradní řemenici neseženu a budu muset ji koupit v PEUGEOTU. Stejně je to zvláštní, že se nikomu ještě nepokazila! Měl jsem asi smůlu.
  8. Jedná se o řemenici do nového typu vyráběného po roce 1998. Označení je 0515K6 (info peugeot za 3940,-)
  9. Jo myslím tuhle. Včera jsem ji šel ještě vymontovat, ale stihl jsem jenom vyprostit ten kovový díl s drážkami. Vložil by jsem fotku, ale nevím jak.
  10. Když potáhnu silou za klíňák, tak se hýbe řemenice. Když nastartuji motor tak se mrská? Asi to je ona. Zítra ji zkusím odmontovat a uvidím.
  11. No já nevím. Dnes jsem jel z práce a rana - hned vypla klima - ozval se rachot a potom jenom pištění a sem tam klapnutí. Mysle jsem si že mi dal kožu kompresor klimatizace. Dojel jsem domů cca 10km a mrkl se do motoru. Po nastartování jsem si všiml, že řemenice poskakuje jak blbá a zároveň začala solidně mlátit. Tak je to asi ona.
  12. Zdravím Vás, potřeboval by jsem poradit kde se dá sehnat řemenice klikové hřídele pro 406 break 1,8 16V 1998 motor LFY. Hledal jsem v několika e-obchodech a nenašel jsem pod tímto názvem žádný díl - asi jsem hledal špatně. Díval jsem se i do databáze témat a nenašel jsem téměř žádný odkaz, kde by se dal uvedený díl sehnat. Kdyby jste ji někdo objednával nebo kupoval dejte mi vědět kolik stojí a jaké má objednávací číslo. Dík
  13. Richard296

    Spotreba u 406 - 1.8i/*%kW

    Zdravím Vás, mám známého a ten jezdil s TOYOTOU COROLOU (2003) ve městě za 3,2l/100 to je spotřeba!!!: Stačilo zajet do servisu a vyměnit palubní počítač a hned jezdí za 6,7l. Tím chci pouze říci aby jste zkusili natankovat nádrž a změřit dojezd auta bez použití počítače. Ty se totiž rádi pletou!
  14. Richard296

    horký klíč zapalování

    Klíček spínaná elektrické napětí ve vozidle. Součástí každého napětí je i určitý proud. Tj po vložení klíče do spínací skříňky a následném otočení se propojí vedení, které rozvádí napětí do celého vozidla. Spínací skříňkou tečou nemalé proudy, které ohřívají skříňku i s klíčem. Je velmi pravděpodobné, že klíč je ohřátý i v zimě. Zdar
  15. Richard296

    rozdíl mezi motory TDi

    Perfektní. Údaje, které jsem napsal jsou pouze orientační - kámoš volal včera večer a já jsem si všechno snažil zapamatovat. Nevíte někdo jaké označení má motor 2,2 (98kW). Ten motor 2,3 88kW je asi blbost
×
×
  • Vytvořit...