Přejít na obsah

Charlie 1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9 661
  • Registrace

  • Vyhraných dnů

    5

Charlie 1 vyhrál naposled 10. srpen 2022

Charlie 1 měl nejlépe hodnocený obsah!

10 Sledujících

O uživateli Charlie 1

  • Datum narození 18.11.1979

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    poblíž České Skalice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Charlie 1's Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

1,9k

Popularita

  1. v tom videu mas OEM Peugeot číslo modifikovaného řetězu … vyhledej na internetu stojí to kolem 15000 kč a muže ti to udelat tvuj mechanik pokud mas po zaruce….
  2. Charlie 1

    Český vozový park

    tak pruměr 2 roky a 22 let....3008 pruserový motor 1.5 HDI to se uvidí do budoucna a až doslouží 406 což tipuji na 2-4-6 let tak chtě nechtě budu muset koupit něco jinýho.....co naplat pokud se na autě začne vyvařovat ve velkem typu cele prahy a podlaha tak za mě opravdu ne, další potíž je sehnat díly na 26 a víc staré auto......o bezpečnosti aut do roku 2010?a za 15 let už žadny auto potřebovat nebudu,budu chodit pěšky... netřeba diskutovat.... to je vše co mohu říct, všem přeji hezky den
  3. ne , ne na vrcholu to nebylo, je otázka jak spadne dolu když to kupuji borci ze SAE….
  4. Charlie 1

    Co jste dnes udelali...

    Opava-Hrabyně ? tam jsem měl přísahu ,krásný léto…
  5. Charlie 1

    Co jste dnes udelali...

    tak jsem dnes chtěl dnes dat trochu zahradu do kupy po zimě, ale ještě hlásí mrazy tak to odsunu…., tak jsem alespoň pridelal žaluzií u pergoly do kuchyne….
  6. to mas recht, ja jsem do BTC taky teď něco pustil došlo stavební spoření a na účtu s teď 4% to je o ničem tak jsem tam něco pustil a ještě do Solany tak uvidime , necham to tam ležet….. spíš mám něco v akciích….
  7. za chvíli to poletí dolu…. na kolik myslis ze to vyleze po halvingu? soused dobre koupil za 25000USD ten už se klepe….
  8. Charlie 1

    Spam

    Tohle mi rano přišlo, Jedná se o spam?nebo jak to lze ověřit? na netu se píše ze je to spam a někde pravé...v seznamu přihlašených zařízení není jnine zařizení...děkuji heslo jsem neobnovoval
  9. Charlie 1

    Co jste dnes udelali...

    no zvednul se poplatek za distribuci, odebírat budeš min a platit vic….. to je začátek ,do budoucna bude hůř pak už jediné odpojit elektriku a svíčky….
  10. Tak emise hotovy, bez sebemenších problému
  11. tak do 30.3 musím absolvovat STK+ emise, co je tento rok nového? mereni emisi muže být max. 30 dni stary než půjdu na STK ? jdu sam jako vždy ať vim jak na tom 406 je….
  12. jakou ti dělal nabídku na jak velkou FVE s jakou baterii? timle kolečkem jsem si prošel a kamarád co si FVE dělal komplet sám tak se stejne velkou FVE byl s cenou asi o 40000kc výš ,ano má stridac Victron vs.godwee….. ano pokud to je známy a odpaře ti dph a material za nákup tak není o čem. to věřím…., pokud takové možnosti nemam a nemam známého tak se do toho pouštět sám= nesmysl jak z hlediska funkčnosti tak z hlediska financí …,
  13. diky tak se nás to netýká jedem po dálnici k Omiši na 10 dni do apartmánu asi 70m od pláže …
  14. Charlie 1

    Co jste dnes udelali...

    nemyslím si ze bych napsal něco špatného,pravidla nečtu tak nevim ze se sem nesmí přispívat politickým názorem….
×
×
  • Vytvořit...