Přejít na obsah

Frozz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 169
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Děčín/Praha
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Frozz's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

12

Popularita

  1. Frozz

    Výběr 308 - rada k 1.6 THP

    Takže 1.6 Vti 88kw je na tom znatelně lépe a není tak problematický?
  2. Frozz

    Výběr 308 - rada k 1.6 THP

    Díky. Já našel např. toto " U zážehových šestnáctistovek pozor na ulité svíčky. Přeplňovaný motor 1.6 THP navíc může v zimě pozlobit porouchané teplotní čidlo, takže vůz nenastartujete. Známé jsou i problémy s rozvody, které prozradí špatně táhnoucí agregát, nadměrná kouřivost a potíže s držením volnoběžných otáček. " A pak něco o zakarbonování...
  3. Frozz

    Výběr 308 - rada k 1.6 THP

    To jsem tedy čekal trošku jiný komentář / radu, mnoho lidí tu určitě tento motor má a nikdo nic neporadí? :-/
  4. Ahoj, přemýšlím nad koupí 308 hatchback, specifikace: ročník 2009-2012 (prý někdy v 2010 byla modernizace, takže chci spíš po faceliftu) motor 1.6 THP 115kw (VTi 88kw nechci kvůli pro mě nedostatečnému výkonu) nájezd do 80.000km cenově cca 180-230 tisíc A co mě teď zajímá: můžete mi prosím napsat co nejvíce informací/zkušenosti s tímto motorem? Koupit/dát ruce pryč, co se tam často porouchá, nebo je to OK, na co si dát pozor, prostě úplně cokoliv k tomuto motoru/autu, ať neudělám chybu. Děkuju! PS: také mě dost zajímá ten 6 kvalt, je stále tak gumový a nepřesný jako u 206, 207 atd? Nebo ve 308 je o něco lepší?
  5. I já přemýšlím nad novou 308 ale taktéž s aktuálně nedostupným motorem 1.2 130k, máte s ní někdo zkušenosti a případně bylo by možné si ji vyzkoušet? Nejradši bych vzal krásnou GT ale bohužel už je nad limit...
  6. Hodím fotky, až to vše vyčistím, auto co se týče vzhledu na tom není nejlíp - ale nic, s čím bych si neporadil ;-). Finýto, já už tam dlouho nepracuju takže mi je to fuk každopádně kdyby jsi cokoliv potřeboval, napiš a můžem se domluvit. Takže víc fotek bude do pár dní .
  7. Děkuji všem . Určitě opatrně, jede to neskutečně a je třeba používat mozek. Morl3z - nene, Immocar se zavřel, já už tam posledních pár měsíců nebyl. Tohle je focené v Royal garage v Bratislavě.
  8. Tak je doma, mazel ;-)
  9. Nahodím pak foto....bude ale potřeba v práci vyleštit a vyčistit :-D
  10. Tak už je to 99%. Černá barva, CUP podvozek, 2012, záruka do 2017, 195kw, ježděno po německých dálnicích, garážované :-). Jel jsem s tím předevčírem a neskutečný. Zábava za volantem, ostrý bezpečný brzdy, zvuk + střílení do výfuku no prostě se těším. V půlce září bych si pro něj měl jet. Je to přes kamaráda a tomu věřím.
  11. Máš pravdu - přední dvoudílný kotouče cca 30.000kč :-/. Dostal jsem výbornou nabídku na Megane RS CUP a zřejmě půjdu do toho.
  12. To ano, ale nevyhovují motorizací či celkovým stavem . Ale díky
  13. Původně měl být RCZ 200k, ale v čechách se téměř nedá sehnat, pouze v německu a tak to nakonec padlo. Takže se v těchto dnech rozhoduji mezi Astra OPC nebo Renault Megane RS :-).
  14. V podstatě do rodiny - kamarád z dětství. Zůstane i ve stejném městě :-))
  15. Prodáno za 120.000Kč.
×
×
  • Vytvořit...