Přejít na obsah

MotoMoto

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6 581
  • Registrace

  • Vyhraných dnů

    7

MotoMoto vyhrál naposled 20. duben 2023

MotoMoto měl nejlépe hodnocený obsah!

2 Sledující

O uživateli MotoMoto

  • Datum narození 11.4.1962

Věci klubové

  • Auto
    BMW
  • Rok výroby
    2016

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Liberec
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    Ukaž chytrému jeho chybu a on ti poděkuje, ukaž jí hloupému a ten se urazí.

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    michal@unico.cz
  • Webová stránka
    http://www.unico.cz

Návštěvy profilu

18 489 zobrazení profilu

MotoMoto's Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

2,4k

Popularita

  1. já si jako loni vezu domeček na kolečkách a nevím kam až dojedeme, chtěli jsme až do Řecka, ale časově to nevyjde. Dcera musí od srpna na přijímač na univerzitu. A prvních 14 dní v červenci děláme tábor.
  2. To je tady výškově také, ale je to houby platné. Dneska sluníčko a lehce nad nulou, takže do 14 hodin super. Pak už se zatáhlo a bylo houby vidět.
  3. MotoMoto

    Akční/outdoorová kamera.

    Prosím chytřejší o pomoc. Jak dostat z GoPro 12 data do NB, po připojení USB kabelu není kamera jeko disk vidět. Údajně program Quick už se nedá stáhnout a není pro W podporován. Nechce se mi stále vyndávat karta. Díky Tak už vyřešeno, vyjmutím karty, ale teď druhý termín, čím to 4k stříhat? Co kdo používáte? Děkuji
  4. Bohužel nic moc. Mezi 5 a 15, takže odpoledne to je už lepivé. Dnes má být krásně a jede se tu Evropský pohár ženských, ale zítra má pršet. Počasí je na dvě věci.
  5. https://www.facebook.com/groups/milujemechorvatsko třeba tady https://www.facebook.com/groups/534515326595987 nebo tady
  6. MotoMoto

    Hezký článek

    Pokud pohovory některých žadatelů o práci vypadají jako u nás asi před 7 lety, tak se nedivím, že nejsou úspěšní: Já: Proč chcete jako skladník pracovat u naší firmy? Žadatel (50 let): Víte já celý život pracoval ve státním a hodně jsem se nadřel a tak teď na stáří bych si rád trochu odpočinul.
  7. včera jsem vše prodal
  8. MotoMoto

    Koupě nového mražáku

    No novím, už mockrát se mi stalo, že jsem nandal do šuplíku a použitím přiměřené síly. A ten pak nešel vysunout. Takže odmzazit celou lednici. Každé má své výhody.
  9. MotoMoto

    Jaký plynový kotel

    To asi ani zkoušet nebudu. Je to taková mosazná tyčka se zakulaceným koncem který je právě ulomený. To mi asi za to nestojí. Asi spíš bude časem problém ty díly sehnat. Jinak Buderus prý sdělil svým technikům, že díly nejsou a nemají to ani nabízet.
  10. MotoMoto

    Jaký plynový kotel

    Mě na tom štve, že to ani nezkusili. Každý tam strávil tak hodinu, ale většinu koukáním a přemítáním. Syn to rozebral, zjistil, že táhlo ke klapce co otvírá plyn, je ulomené a celý díl jsme koupili za 5 tisíc a jen ho tam namontovali. Jasně že byl strach z plynu, ale ono je to stejně jako třeba počítače, taková stavebnice. Musím pochválit dodavatele součástí, druhý den dodáno. https://www.dilynakotle.cz/sit-armatura-plynova-830-036_z1405/
  11. MotoMoto

    Jaký plynový kotel

    Tak opraveno, mám šikovné kluky. Už topíme. Nový kotel se odkládá na neurčito. Servisákům co to nedokázali jsem zavolal, že to máme opravené, tak asi celkem čuměli. Na telefonu bylo ticho. A já se tak těšil na nový kotel.
×
×
  • Vytvořit...