Přejít na obsah

HonzaZ

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    10 900
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Vyhraných dnů

    2

HonzaZ vyhrál naposled 19. listopad 2022

HonzaZ měl nejlépe hodnocený obsah!

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2018

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha 6
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

HonzaZ's Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

1,1k

Popularita

  1. HonzaZ

    Poškodenie alternátora

    Ahoj, podle příznaků to vypadá na problém s elektrohydraulickým posilovačem řízení. Příliš zatěžuje elektrickou sít. Je s podivem, že nevypadávají pojistky. Ještě bych zkontroloval ukostření motoru.
  2. HonzaZ

    Za kolik tankujete?

    Dnes Orlen (Benzina) Jindřichův Hradec nafta 35,90 Kč/l
  3. HonzaZ

    5008 by Rikic

    Rikic339, po dobrých zkušenostech mohu doporučit pro koupi baterie tady https://www.autobaterie-jinocany.cz/ . Ještě ti vykoupí starou za 16,50 za kg.
  4. HonzaZ

    Demontáž lišty dvery 508 R8

    Ahoj, musíš nejdříve uvolnit gumu z lišty, ta je přišroubována šroubkem a pak se dostaneš ke šroubu blatníku. Viz foto, sice levá strana, ale pravá bude stejná.
  5. HonzaZ

    Modely autíček

    Jj, ta anténa je opravdu tlustá. Jinak ale je provedení slušné. Měl jsem sedan 405 SRDT tmavě modrou metalízu a jak píše Medvěd, tak místo skleněného střešního okna elektrický šíbr.
  6. HonzaZ

    Modely autíček

    Konečně se mi podařilo sehnat model mého prvního Peugeota. Sice jiná barva ale je to 405.
  7. HonzaZ

    Zadní brzdy - výměna

    Mrkni tady jestli ti to pomůže
  8. Ahoj, pokud se jedná o nápravu na obrázku, tak 508II má úplně jinou konstrukci. Na obrázku je s vlečenými rameny a 508 má nezávislé uložení s příčnými rameny. Tlumič s pružinou je uložen šikmo a nahoře uchycen v nápravnici, ne přímo v karoserii.
  9. Autor nepíše odkud klepání jde. Zda při nerovnostech, nebo normální jízdě, při akceleraci, v zatáčkách, apod. Přestane to při přibrzdění? Je třeba to blíže popsat.
  10. DAM je zakódovaný datum výroby auta. Je uveden na štítku kde je uvedeno mimo jiné huštění pneu. Je to čtyř nebo pětimístné číslo. Pokud nevíš, pošli sem fotku toho štítku.
  11. HonzaZ

    peugeot 407 cuká

    R.v. 2004, tak tam byl původně určitě Delphi. Měnil jsem ho také za Delphi a po výměně to cukalo dál. Zjistil jsem v service boxu, že je potřeba přehrát SW počítače motoru. Po aktualizaci SW cukání zmizelo.
  12. V Diagboxu to načítá u starších aut pouze omezené jednotky (motor...). Na plné načtení těchto aut musíš jít do PP2000. Pokud máš Diagbox nainstalovaný na W10, tak většinou nejde PP2000 pod Diagboxem spustit. Ideální je DB v7.57 pod W7, tam funguje vše i pro starší auta.
  13. HonzaZ

    peugeot 407 cuká

    Jaký je ta 407 rok výroby?
  14. Je možné, že je přerušené vedení od spínače na volantu do vedení v autě. Může být přerušený tzv. šnek v COMu (blok spínačů pod volantem). Je v něm plochý svinutý vodič, který právě umožňuje el. propojení mezi volantem a el. instalací v autě. Občas se stane, že se tento vodič přeláme. Často při nesprávné montáži COMu do vozidla.
×
×
  • Vytvořit...