Přejít na obsah

Jacobsoon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 279
  • Registrace

  • Vyhraných dnů

    1

Jacobsoon vyhrál naposled 20. červenec 2021

Jacobsoon měl nejlépe hodnocený obsah!

2 Sledující

O uživateli Jacobsoon

  • Datum narození 30.1.1988

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1994

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Beroun
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Jacobsoon's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

167

Popularita

  1. To že jezdím do myčky vždy se střechou dole, není argument pro to co se stalo. Důvod to má prostý a už sem ho tu psal, střechu můžeš mít naimpregnovanou ale po vapce ji máš tak mokrou, že ji nechceš v létě skládat mokrou. ( plíseň) Tohle je prostě závada myčky ať se to někomu líbí, nebo ne. V návodu to napsané není, z toho důvodu, že se neočekává, že z prasklého těsnění ramene, žačne proudem téct voda. Dle tebe sem měl nechat do auta dal téct proudem vodu? Neuhnout? případně to okamžitě nezačít sušit?
  2. Ano na videu to je vidět a to že z toho ramena tekla voda viděla i obsluha. Píšeš to správne myl sem auto se staženou střechou, ale voda tam natekla zeshora odkud v žádném případě téct nemá. Obzvlášť ne proudem
  3. Kamerový systém fungoval a na základě toho mi vytknuly, že jsem auto hned začal vysoušet. Takže důkaz je kamerovy záznam a další důkaz toho že z ramema skutečně tekla voda viděl vedoucí pobočky
  4. Já to prostě nechci nechat jen tak, modlim se aby tlačítka na středovém panelu dal fungovala. Pokud by nabídla společnost aspoň nějaké odškodnění, např. proplaceni vyčištění, nejraději bych to dal právníkovi. Proto se ptám, jestli by mi s tímto někdo pomohl. K tomuhle by se prostě čerpací stanice tohoto jména měla postavit čelem.
  5. Za prvý, nikde nemají napsáno že by Cabriolet měl mít zavřenou střechu, nikde není upozornění. Jasně můžu si tam striknout omylem poprašek vody ale ne proud v množství několika litru. Vše je na kameře a přirozeně první co člověk udělá, je, že to co nejrychleji vysusi. O tom že myčka byla rozbitá není pochyb, vedoucí stanice, první co řek : už zase.
  6. Upresnim teda detaily: S cabriem vždy jezdím do samoobslužné myčky se staženou střechou, důvod je takový že ji nechci mít mokrou ( zavírat mokrou střechu prostě nechceš) Okýnka nahoře, spíše auto oplachuju než myju. Nic takového, že bych měl zatáhnout střechu tam napsané není. Po zapnutí programu sem viděl ten proud vody který tekl dovnitř, středový panel, sedačky! Okamžitě sem to vypnul, teklo to dal. Vyjel sem s autem mimo a začal urychleně sušit. Pak sem informoval obsluhu, kde byl náčelník a sepsaly jsme protokol.
  7. Ahoj, je tady někdo kdo by mi byl ochotny pomoc s případem co se mi stal na benzince MOL. Ve zkratce, zajel sem na samoobsluznou myčku, kde mi z horního ramene po spuštění začala téct proudem voda do interiéru na středový panel a sedačky. Díky za odpověď
  8. Jacobsoon

    Jacobsoon ~ 306 ~cabriolet

    Z večerní projížďky na jedné UFO benzince v Praze
  9. Díky za tip a doporučení.. Již 3 roky jsem v Praze
  10. Ahoj, přemýšlím že brzy odvezu Cabrio na servis přední nápravy a pár drobností, Poradí mi někdo prosím někoho kdo si s tím pohraje? Praha, Praha západ. Moc díky za tipy.
  11. Jacobsoon

    Jacobsoon ~ 306 ~cabriolet

    Pár fotek z výletu do Alp v Rakousku.
×
×
  • Vytvořit...