Přejít na obsah

Bobusa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Suchdol nad Lužnicí
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    202740508

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Bobusa's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Bobusa

    katalyzátor

    Dovoz Holandsko jeden majitel najeto cca 90000 Km, v ČR jsem první majitel. Obal je opravdu neporušený a vzhledem ke svému tvaru katalyzátoru a potrubí, vložku beze zbytků dostat ven trubkou, se mi jeví jako nemožné. Nějaké větší pozůstatky násilného chování nejsou nikde znát.
  2. Je možné, že během provozu z originál katalyzátoru zmizí keramická vložka? Obal je zcela prázdný a neporušený. Emisní kontrola byla prováděna jak je v ČR běžné. Prosím o názor. Děkuji.
  3. Bobusa

    Autodiagnostika - nefunguje - pomoc

    A kde tensoftware zohnať? Zatím o ničem dostupném nevím.
  4. Jóóóó pánové Pažout má líbivou karosérii, ale jinak by chlapi od Peugeota měli radši louskat šneky a necpat se k autům. 407 je pěkná, ale jestli je elektronikou a podvozkem podobná svým předchůdcům tak bude práce stále dost pro všechny servisy. Kup ji a za čtyři roky raději na nic nečekej a hledej kupce.
  5. Bobusa

    Autodiagnostika - nefunguje - pomoc

    Nedávno jsem řešil diagnostiku P406 r.v.97 na \"www.auto-diagnostika.com\":myslim a vyšlo najevo, že Pažouti do r.v.2000 nepodporují OBDII a čip ELM 323 ani lepší ELM 327 nejdou použít. Pažouti do roku 2000 prý komunikují pouze svým hardwarem a softwarem.
  6. Bobusa

    kolísání otáček

    S tím pročištěním a odebráním vody souhlasím \"komisar\", ale kvalita benzínu 95 či 98 oktanů na kolísání otáček:aut. To nebude to pravé ořechové \"vermon\":aut
  7. Občas dojde k vysazení motoru -jako když přestane jít benzin nebo jiskra. Někdy se to v tahu projeví jen jako neznatelný škubnutí, jindy výpadek trvá i dvě, tři vteřiny. Několikrát se to projevilo i na volnoběhu-začnou kolísat otáčky, jindy motor zhasne. Při startování se to sem tam projevuje takovým zaváháním. Závada se někdy projevuje intenzivněji a jindy je 30 i víc km klid. Protože na fórum se podobný problém již několikrát probíral a některé kolegy jsem kontaktoval, ale bohužel bez kladného závěru, prosím kdo jste se s podobnou závadou na P 406 1,8 16V potýkal a jak se Vám ji podařilo odstranit.
×
×
  • Vytvořit...