Přejít na obsah

Pavlištík

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 205

Profilové informace

  • Město
    Kamenický Šenov
  • Stát
    Česká republika

Pavlištík's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Taky si myslím, že opravdu jen blbý kontakt. Ale já jsem vloni opravdu ten kryt zkoušel sundat a pomalu mě odvezli na psychinu. Tak jsem to raději nechal opravit a takhle to dopadlo. Tak až pojedu k Vašendovi tak se stavím:P. Zatím moc dík. Jdu se věnovat jiným tématům na netu. A jsem rozhodnut na ten Mělník, nebo najít někoho kdo zná Prahu a k Vašendovi mě dovede. Přeji ti dobrou noc a jěště jednou díky.
  2. S tím samozřejmě počítám. Nějaké drobnosti bych si ještě nechal udělat. Například mě stále zlobí osvětlení palubky. To, kvůli němu jsem se tady dohadoval vloni. V servisu mě to předali v pořádku a již opět mě nesvítí levá strana. Takže snad to nějaký odborník na P opraví lépe. Já si do toho opravdu netroufám. Každý nad tím kroutí hlavou. Prý nějaká záhada.
  3. Právě, že auto je v perfektním stavu. Kastle úplně bez rzi. Motor šlape jak hodinky. Olej vůbec nedolívám. Kabina jako nová. Jen te zadek klesá. Takže ještě jednou díky. Zkusím na mapě i toho Vašendu.
  4. Taky se pro to rozhoduji. Asi ten Mělník. V Praza se moc nevyznám. Ta cena se mě zdá taktéž přiměřená. Nezdají se mě ceny třeba za 4,5 tisíc. Tak vidíš dobrá rada nad zlato. Přeji dobrou noc.
  5. Jo, ptal, ale nějak jsem to nestihl udělat. Ale když jsem si zjišťoval podrobnosti letos, tak jsou tak rozdílné ceny a způsob provedení, že jsem opravdu na rozpacích kde to nechat udělat. Jsou to rozdíly v řádu několika tisíců. A jeden každý chválí jen ten svůj způsob. Ten Vašenda mě odkázal do blízkosti mého bydliště. Zkoušel jsem Mělník, je to tam za 8 tisíc. Benešov nad Ploučnicí až 15 tisíc. Proto se ptám znovu. Snad to nevadí a nikoho tím neobtěžuji. Kdo odpoví tak mě pomůže. Takže dík.
  6. Toto opravdu není odpověď na můj dotaz. Dík za snahu.
  7. Pavlištík

    maznice zadni napravy 205

    Bohužel z Vašich příspěvků ani z dalších uveřejněných na Vámi doporušené stránce, jsem odpověď na svůj dotaz nevyčetl. Dík za snahu, ale já se ptal, kdo mě poradí, kde dělají renovaci zadní nápravy nejblíže k mému bydlišti a jakým způsobem a za jakou cenu.
  8. Prosím o radu, kde bych si mohl zajistit renovaci zadní nápravy na PEU 205. Jsem z Kamenického Šenova. Dík
  9. Vidím, že to není práce na 10 minut, jak tady někteří tvrdí. Mohl by jsi to prosím tě podrobněji popsat. Pokud si na to najdeš trochu času, byl bych ti moc povděčen. Kolik žárovek to vlastně podvěcuje? Mě teď svítí jen jedna z prava. Tak předem moc děkuji.
  10. No dobře, až budu mít cestu do Prahy tak se přijedu nechat poučit. Zatím to nechám neosvícené. Ale asi si pleteš nějaký jiný typ. Pokud si to tady přečteš, tak to každý radí jinak. Co je kaplička jsem snad pochopil. Ale jak ji sundat na to nepřišlo již pár lidí. Takže asi všichni kolem mě jsou leví. Tak již nechme těch dohadu a vzájemného napadání. K ničemu to nevede. Měj se a na mé dotazy již nemusíš odpovídat. Přece se nebudeš bavit s troubou a ještě ji radit. Najdo se lidé, kteří poradí i bez dokazování toho jak jsou nejchytřejší. Přeji ti krásný den.
  11. Pavlištík

    Tuning

    Tak jo, budu se snažit brát ty lidi tady, takové jací jsou, vždy? každý jsme nějaký. Narazil jsem.Příště si dám pozor. Tak zatím.
  12. Pavlištík

    Tuning

    Díky Vám všem za rady. Nejsem žádný ing. Jen jsem myslel, že mě tady odpoví lidé bez nějaké ironie. Ale jak vidím učinilo to jen pár jedinců. Moc jim díky za dobré rady. A ty, kterří si z lidí dělají srandy budu ignorovat. Poznal jsem již za svůj život hodně chytráků, kteří si dělali z lidí legraci. Vidím, že i tady to pokračuje.
  13. Pavlištík

    Tuning

    Nejsi ty snad z Prahy. Tam těch chytrolínů je. Že se vůbec unavuješ.
  14. Pavlištík

    Tuning

    Dobrá rada nad zlato.
×
×
  • Vytvořit...