Přejít na obsah

camillo_cz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

camillo_cz's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Rozdělení jsem zažil již v plné síle. Tehdy to pro mě přinášelo jakousi nejistotu, že budeme bez SK příliš malý stát, ale to se nenaplnilo. Na Západě jsou i menší státy, které fungují a dobře fungují. Jinak já osobně jsem pro rozdělení, protože Slováci mají úplně jiný naturel /což je vlastnost, přeci jen jste trochu míchaní s Maďarem a to je přece horkokrevnost, ne?? :-)/, mnoho Slováků mám kamarádů, takže vím, o čem mluvím. A co se investic týká, tak je nesporné, že slovenská část stála tu českou mnoho peněz, protože, co si budem namlouvat, je u Vás krásná příroda, ale na průmysl a infrastrukturu to je velice drahé vybudovat. Navíc průmyslová tradice je v ČR asi tak 10x větší než na Slovensku.
  2. camillo_cz

    Nestartuje

    Díky moc, zkontroluji a dám vědět.
  3. camillo_cz

    Nestartuje

    Mohl bys to trochu více rozvést? Na co se mrknout, a tak? Díky
  4. Tak nevím, zda to nemá být v sekci servis. Mám takovou věc, třeba mi poradíte. Mám starýho Partnera, od nového z roku 97. Auto jezdilo s čím dál většími opravami do loňského podzimu, kdy přestalo dobíjet a koupil jsem nové Berlingo I. Nedobíjelo, slabě svítila kontrolka baterie na palubce, ale měl jsem to u autoelektrikáře, který naznal, že je to na výměnu altíku. Co bylo dál: auto jsem odstavil doma na dvoře, SPZ dal do depozitu a staral se o jiné věci. Včera přijdu k autu s nabitou baterií 72Ah, dávám fousy na baterku a bylo divné, že vůbec nezajiskřila při napojování. Připijím, vlezu do auta, první poloha klíčku OK, druhá taky akorát slabě svítila baterka na palubce jako loni a na třetí otočení to jen cvakne, vše zhasne a nic... tak jsem zkusil jinou baterku (pouze 44Ah) a to samé. Tak nevím, odešel altík nebo třeba startér? Je to 1.8D, ojedinělý motor v Patnerech, ale žádný bastl, 43kW, motor z 205tky, to nemůže být nic složitýho:-)
  5. Ahoj, možná to s tím úplně nesouvisí, ale já jsem koupil v roce 2011 nové Berlingo I jako furgon a je to rok výroby taky 2011, ale prý to byl jeden z posledních kousků, pak to skončilo a byla jen II.
  6. Ahoj godzila mám 221 kkm na svém partnerovi 1.8 d 43 kW 11/1997 a musím udělat rozvody. Můžeš to spočítat? nevím, co se tam mění, ale taková nějaká normální výměna rozvodů...
  7. jaké jsou možnosti tažného zařízení na partnera? chtěl bych si nechat namontovat tažné, ale aby bylo s odnímatelným koncem (hlavicí), protože jindy bez vozíku by to překáželo v nakládání. Vaše tipy na někoho, kdo by to zmákl+na kolik to zhruba může vyjít, poraďte prosím-je to furgon, 12/97 a má vzadu dvoukřídlé dveře, pokud to má nějakou relevanci.
  8. camillo_cz

    Motory v Partnerech

    chtěl jsem jen doplnit, že 1.8 D není žádný neoficiální dovoz, máme ho v rodině, koupeného jako nového ve FAMKO Brno, v prosinci 97 a bylo to s touhle motorizací. Je to motor tuším z P205, má 43kW, nemůžu si stěžovat na výkon (do města super, dálnice nejezdím), spotřeba kolem 6 litrů, auto je bez závad a má dnes najeto 207 tkm...prostě pohoda. Když bylo povinný ručení ještě striktně podle objemu, tak já se svými 1769ccm se vešel do nižší kategorie než kolega s 1.9D, který platil od 2-2,5 tisíce ročně navíc
  9. camillo_cz

    Partner brzdová světla

    Díky, já to jdu zkusit, snad to půjde. Ten brzdový spínač, kdybych ho měnil, kolik stojí? A zvládnu to sám, nebo je to náročnější?
  10. Ahoj, mám problém. Mám Partnera z roku 97 1.8D furgon s křídlovými dveřmi vzadua zjistil jsem, že mi stále svítí brzdová světla (obyč+3. brzdové). Ačkoli auto jezdí normálně, nepřibrzďuje a je podle mě OK. Zřejmě tedy nějaký spínač brzd. světel. Zatím jsem kvůli policajtům vykuchal žárovky z 3. brzdových aby to nevypadalo porouchaný a jezdím tak. Poradíte?
  11. camillo_cz

    Partner 1,9 D

    Taky se připojuji s gratulací! Mám Partner 1.8D už z roku 97 a absolutní spokojenost:super spotřeba při lehké noze 6l, taky povinný ručko je nižší než u 1.9, jediné, co nedoporučuji-jezdit s tím po dálnici. Na pendlování Praha-Ostrava to není. Já rozvážím pizzu po Brně+blízké okolí-vynikající. Na dálnici HDi
  12. camillo_cz

    Neznáte tohoto člena?

    Marcel 505: to je vidět, kde lítáš
  13. 505 V6 Automat? To musí být poruchový a ND jsou drahý a hlavně vůbec nejsou, že?
  14. Kolik je férová cena za 205-tku z roku 86 s motorem 1.8D? A ještě jeden dotaz: jakou spotřebu má 1.1 město/mimoměsto, případně dá se sehnat 205-tka s motorem 1.0?? Předem děkuji:mrk
×
×
  • Vytvořit...