Přejít na obsah

Tomas1280

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 205
  • Rok výroby
    1993

Kontakty

  • ICQ
    352685163

Profilové informace

  • Město
    Topoľčany
  • Stát
    Slovenská republika

Tomas1280's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Tak ja som tie folie kupoval tu: http://www.pedro-tuning.sk/index.php?category=1_141 a je k tomu ten certifikat a este aj karticka s spz a ich peciatkou. Mam ich nahodene ale na zadne sklo musim este kupit jednu a opravit ho. Na bocne skla mam najtmavsie a zadne o jeden odtien slabsiu foliu.
  2. Tu v topolcanoch je dobre počasie Ja idem akurat oplachnut auti :D
  3. tak toto je fajn. ani teplovzdušnu pistol nepouzivaju a hlavne nedavaju skla von. ja som chcel na mojej 205ke vybrat skla nastastie som to najprv len skusil na jednom skle čo som mal odlozene D.
  4. Mám otázku na \"folie\" Kupil som si folie NA SKLÁ s certifikátom ale ked som isiel otestovat jak to pojde inštalovať vytlačal som z folie bublinky priloženou stierkou a po dokončeni je folia akokeby poškriabaná ;(( Pride mi to takmer rovnake tak sa pýtam aku škriabku ste použili .?. Tato ma sice hladke konce ale je z tvrdeho plastu. Inac vysledok je okrem poškriabania dobry.!.
  5. dakujem za info. Povedal by som ze mi sti cez mrkvu z prevodovky na spojku a pri velkom namahani to robi neplechu... Robil to sused odbornik a celu pôvodnu spojku mam doma.
  6. Takže na čo by som si mal dávať najviac pozor netušíte škoda
  7. trafit do Topolcian pri Tesco by nemusel byt problem a potom uz len na 3vyjazde z kruhovej krizovatky =)) , na dalsej krizovatke rovno , dalsi semafor rovno , za nadjazdom stale rovno v pravom pruhu (v lavom sa ide na piestany) , a stale rovno a rovno po hlavnej az najdete... :-)
  8. Takze prevodovka bude dobrá to si ma potesil , ale co to potom bude ked ja dotahujem a povolujem lanko spojky a aj napriek tomu mam zaber pedalu +- bud uplne hore alebo velmi malo pod vrcholom .?.?. neni tam nejaka ina (tensia) lamela jak by mala byt .?. tuto sadu som kupoval original z PEUGEOTU na moj motor. Mam aj pôvodnu spojku co tam bola (SACHS) a na nej neni vidiet ziadne nadmerne opotrebovanie /a s nou to bolo este horsie jak s touto. ;-( Proste nenastavim zaber pedalu v strede ani keby som čo robil. D.
  9. to je na tom to cudne , ze s matkou som skusal aj dotahovanie aj povolovanie ale stale je na tom istom 8-( Netusim co to moze byt. podla mna to mozu byt 2 veci a to : Bud prevodovka KO Alebo spojkova sada nebola presne na tento motor aj ked to potom netusim jak vybrat tu spravnu... Jak tak citam mi asi ani tu neporadi nikto komu sa nieco podobne stalo
  10. ja som mal na mysli ,ze na nastavovanie matkou na spojkovom lanku nejde upravit polohu zaberu spojkoveho pedalu. A to je cely moj problem. BRIAN skus pozriet z kadial ti ide lanko ked stlacis pedal spojky a na konci bude pravdepodobne matica.. [upravil dne 24/4/11 14:14 Tomas1280]
  11. Este by som mal napísať , že spojka inac zaberá sice hore ale jazdim ; akurat raz som prešiel 400km uplne v pohode na šup ,ale ked som chcel ist trochu popretáčať koníkov po letisku hned po zahrievacej jazde mi začala dosť prešmykovať .!. Nedávno som menil brzdový posilovač za GTI a lanko nebolo vôbec poškodené. Samostav.?.?.?. ja mam na lanku matku na nastavovanie. Mám Peugeot 205 1124ccm 1993 40kW
  12. caute Mam problem so spojkou a jej zaberom az hore. Celu spojkovu sadu mam menenu ani nie rok spat ale aj napriek tomu zabera hore.. Nastavit ju nejde a este mi aj kvapka prevodovka... Netusite co je tam zle kedze nejde nastavit.?.?.?. Změna nadpisu. K [upravil dne 24.4.2011 08:51 Kurt]
  13. Tomas1280

    PEGY 205

    najnovšie foto mojej PEGY:
  14. čaute. Tak sa hlásim aj ja Velmo rád by som sa zastavil ukazať moju krásku ;o)
  15. Tomas1280

    PEGY 205

    Dakujem. Aj mne sa velmi páči Ja mam 40kw tak nač by mi bola 44kW hračka
×
×
  • Vytvořit...