Přejít na obsah

henrike

Uživatel
  • Počet příspěvků

    75
  • Registrace

O uživateli henrike

  • Datum narození 21.3.1972

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 607
  • Rok výroby
    2010

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Košice
  • Stát
    Slovenská republika

henrike's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravím priatelia , čaká ma tiež výmena ostrekovačov svetiel a neviem nijako prisť na to ako tie krytky demontovať . Poradí niekto ?
  2. henrike

    TPMS

    Zdravím priatelia , stal som sa novým majiteľom P607 2,0 Hdi 1000 kw 2010 . Asi po hodine jazdy sa objaví chybová hláška ,,tlak v pneumatikách nie je monitorovaný ,, . Čo je zle ? Chystám sa kúpiť letné pneu aj s elektrónmi , kde však nie sú TPMS čidlá . V peugeote mi povedali cenu 108eu za jedno čidlo . Existuje aj lacnejšia varianta ?
  3. Ahoj riešil som ten istý problém v lete , nakoniec som autíčko odviezol da Bosch servisu , čerpadlo vonku , realizované kompletné rozobranie a pretesnie a nastavenie . Odvtedy všetko o.k., či je pustená klíma , svetlá alebo čokoľvek . Cena za prácu a materiál , síce nepoteší ale ani neurazí 265,-eur .
  4. Zdravím priatelia , na mojej 2,5 td ma poslednou dobou trápia vysoké voľnobežné otáčky , to sa však deje len pokiaľ je motor zahriaty na prevádzkovú teplotu . Za studena , alebo aj pokiaľ je motor zahriaty na 50-60 stupňov sú otáčky na úrovni 800ot/min , po zahriatí na 90 stupňov sa zvýšia na 1000 ot/min . Pri zahriatom motore je klíma samozrejme vypnutá , a keď ho vypnem a o chvíľu naštartujem , otáčky sú v poriadku , t.j 800 ot/min , pridám plyn a zase sú na úrovni 1000ot/min . Stretol sa niekto s niečim podobným ?
  5. henrike

    servo ide-nejde

    Na moje počudovanie som zistil že mám premenné servoriadenie , ale keď som ho odpojil , žiadna zmena sa neudiala . Napadlo ma ešte pri stojacom aute vytočit motor na 4000 ot , a riadenie šlo tak na 70 perc ľahko ako by malo ísť . Čiže ono to servo nie že nejde , ale ide akokeby v nejakom útlme . Každopádne vďaka za inšpiráciu Freedy .
  6. henrike

    servo ide-nejde

    Tak to veru neviem , ale ked to funguje tak mam dojem ze to ide lahko pri akejkolvek rychlosti , hned zajtra to omrknem ci tam je nejaky regulator a ak tam bude odpojim ho .
  7. Zdravím priatelia , na mojej 2,5 td ma už dlhšiu dobu privádza do zúrivosti servo , a síce 2,3 dni je všetko v poriadku , servo funguje ako má , potom mu preskočí a 1až dva dni je nefunkčné , volantom sa nedá pohnúť pokiaľ sú kolesá v kľude . No a potom opať 2-3dni je všeko v najlepšom poriadku , a takto sa to cyklicky opakuje . Servo čerpadlo je okolo osky vlhké , ale nie nejako tragicky , kvapalina nemizne . Stretli ste sa s niečim takýmto ?
  8. henrike

    Dažďový senzor

    Ďakujem za rady o tom waxe som počul aj od známeho a velice si ho pochvaľoval . A ten senzor asi skúsim prelepit priesvitnou lepiacou páskou , uvidím ako na to zareaguje .
  9. Zdravím priatelia , dá sa nejako nastaviť citlivosť dažďového senzora , vidí sa mi nejako moc ,, akčný ,, .
  10. henrike

    Vyhrievanie sedačiek

    Vďaka za rady , ani som netušil že je to až také citlivé , ešte ma napadla taká vec , odpojiť šteker a zmerať to ohmicky . Ak to bude v háji tak si to asi nechám na leto , vyberať sedačky sa mi veru v tejto zime nijako nechce .
  11. Zdravím priatelia , zistil som , že mi nefunguje vyhrievanie predných sedačiek , do spínačov aj od nich šťava ide . Má to niekde nejaké relé ktoré može štrajkovať ?
  12. henrike

    Radiátor kúrenia 2,5 td

    Ďakujem za rady , už len vyhrnúť si rukávy a hor sa do práce .
  13. Zdravím priatelia , slzí mi radiátor kúrenia na 2,5 td 1997 , otázka znie , je možné ho vymeniť bez demontáže palubnej dosky ?
  14. Zdravím priatelia , menil už niekto sedadlá v koži zo starého do nového modelu ? Akosi sa mi zdajú tie kožené v starom pohodlnejšie ako obyčajné v novom modeli .
  15. henrike

    Kupa 605-ky ???

    Mám 2,1 td 91 a 2,5 td 97 , na tej starsej mam nájazd cez 1mil km, nová má 250.000 . Ani jedna ma nikdy nenechala použiť odťahovú službu , a zdá sa mi že kožené sedačky v starom modeli sú aj napriek veku pohodlnejšie ako v novom bez kože , aj keď sú v elektrike . Ak by som si mal vyberať ja , volím model po facelifte so starým dobrým 2,1 12V . Pri troche starostlivosti a údržbe sa ti to autíčko odvďačí až až . Veľa šťastia do výberu .
×
×
  • Vytvořit...