Přejít na obsah

Teepee

Uživatel
  • Počet příspěvků

    42
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1999

Kontakty

  • ICQ
    121228404

Profilové informace

  • Město
    Řevnice
  • Stát
    Česká republika

Teepee's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Teepee

    Kamera do auta

    Mezitím jsem si jí koupil a seznamujeme se. A zatím to vypadá, že na baterii se musí zapnout ručně, vypnout ručně, s tím že je možné, že se záznam v klidových stavech, kdy kamera nezaznamená pohyb, zastavuje. Na kabel jí mám vyzkoušenou lépe, při zapojení do zásuvky zapalovače se automaticky zapne (rozsvítí se červená a začně blikat modrá kontrolka), pokud zaznamenává pohyb, kamera běží (modrá bliká). Když pohyb ustane, záznam se zastaví (modrá přestane blikat, jen svítí). Když se něco pohne záznam se spustí (modrá se rozbliká). Ideální, při krátké zastávce se o kameru nemusím starat a šetří se místo na paměť kartě. Po odpojení napájení se kamera zcela vypíná (zhasíná i červené světlo - nepřechází na napájení z baterie atp.). Každopádně ze záznamu to vždy vypadá, že jezdím velmi svižně, i když jsem jel velmi vláčně, což je trochu k tomuto tématu: [upravil dne 19/8/11 od Teepee] [upravil dne 19/8/2011 od Béďa]
  2. Teepee

    Kamera do auta

    Popis k BPC02 v odkazu jsem, tak jako k BPC10, četl několikrát, ale nic tam o automatickém spuštění/vypnutí kamery není. Věta: IR přisvícení pro nahrávání po setmění s automatickým spouštěním se určitě netýká záznamu, ale přisvícení. Prosím o praktickou zkušenost, když jí máš.
  3. Teepee

    Kamera do auta

    Z popisu BPC10: Unikátní funkce samospouště: Při sepnutí zapalování/zapnutí auto zasuvky se kamera automaticky zapne a zahájí záznam videa. Při vypnutí zapalování/vypnutí auto zásuvky se videozaznam uloži a kamera se automaticky vypne. Řidič se tedy nemusí o provoz a záznam vůbec starat. Ale, jak je to se spuštěním záznamu na BPC02? Dá se taky zapojit \"pod klíček\" a zapne/vypne se tak automaticky?
  4. Já myslel že tam přímo pracuješ. Tvůj bratranec mě znát určitě nebude. Bude ale znát Vaška, který se v SV Agency stará o auta - nákup Kií, polámané převodovky ve Fábiích, periodické prohlídky a tak...
  5. Tak přece jen jsou na fotce v avataru barvy SVAgency. Pozdravuj vašeho správce vozového parku. A moc ho netrapte. On už bude vědět, kterej strejda má stříbrnou 406 kombi
  6. Určitě by vyhověl materiál který se dává do digestořů. Ten bílý, tzn. pro digestoř s odtahem ven, resp. bez recirkulace.
  7. Teepee

    Výkon u 406 1,8 81kw

    VIN už je vytažený tady: Minimálně se liším rozměrem kol a trvalým převodem. Kola v grafu 185/70R14 vs. moje 195/65R15 a trvalý převod v grafu 19x75 (0,2533) vs. můj 19x79 (0,2405). Svádí to k tomu, že rozdílný trvalý převod kompenzuje jiný rozměr kol, aby tak výsledný trvalý převod byl plus mínus zachován. Je to možný? A liší se i zpřevodování (odstupňování) jednotlivých převodových stupňů? Já bych čekal, že skříně BE3-5 budou stejné, až na ten trvalý převod. Pokud jsou odlišnosti a nejsou ve výpisu mého VIN, budu rád za doplnění. Možná by to kolegovi, který se ptal na úpravy motoru, pomohlo. Mohl by jít cestou kratších převodů (pomalejšího trvalého převodu).
  8. Teepee

    Výkon u 406 1,8 81kw

    Více než stačí, neb je tam i zpřevodování. Super, díky moc.
  9. Teepee

    Výkon u 406 1,8 81kw

    Díky za odpověď, mezní hodnoty vím, ale rád bych znal charakteristiky. Sice se nabízí, že při 16ventilech a položení špičky momentu do 4250ot/min bude křivka strmá, ale rád bych se podíval, jak moc. Navíc špička výkonu je v 5 500ot/min, omezovač to pustí až do 6500ot/min, dle budíku v autě, to bych zase rád viděl úbytek (pokud to bude v grafu vůbec naměřené). A ať jsem zkušel do vyhledávače fora nebo do googlu s klíčovými slovy kde co, nevydoloval jsem nic.
  10. Teepee

    Výkon u 406 1,8 81kw

    Marně hledám na tenhle motor (LFY, XU7JP4) graf s výkonem a kroutícím momentem, napoví mi někdo prosím?
  11. Plastové černé caplíky si připrav nové, nejdou dost dobře vyndat aniž by se poškodily, nebo rozlámaly. Pak to drží na dvou šroubkách kolem zámku. Caplíky koupíš v Peugeotu. Když jsem lištu vracel, namáznul jsem horní hranu silikonem, při dešti pod ní nezatéká.
  12. Teepee

    Voda v novej Fábii.

    No já odpověď na to odkud ta voda několik dní kape pořád nemám:
  13. Taky jsem to řešil, měl záchvaty že musím mít všechno originál Peugeot. A pak jsem objevil, že: http://www.oleje-total.cz/automobilove-oleje/chladici-kapaliny-do-motoru-antifreeze/glacelf-classic-1l GLACELF CLASSIC splňuje normu VW G11. Fridex G48 také plní normu VW G11 Fridex G48 mají na kdejaké benzínce, v drogerii, navíc je Velvana tradiční vyzkoušená značka. Není co řešit, použil jsem Fridex G48. Ze systému vyteklo asi 6,5 litrů kapaliny, vypouštěl jsem odpojením spodní hadice, provedl jsem demontáž chladiče, dokonalý proplach, pak očistu voštin chladiče, výměnu těsnícího kroužku výstupního hrdla, nalil 3,5 litru Fridexu G48 a cca 3 litry destilované vody. Jestli je obsah 8 litrů, tak mám poměr 3,5/4,5, jestli vypuštěných 6,5 litru tak mám 3,5/3. Co v autě bylo, je naprosto neidentifikovatelný a nepopsatelný humus, žádný náznak jestli modrá (G11, VW TL 774 C) nebo růžová (G12, VW TL 774 D/F), prostě originální kapalina se vším všudy po deseti letech. A barvu kapaliny dodržet, nemíchat různé barvy mezi sebou! [upravil dne 3/11/09 Teepee]
  14. Teepee

    Autobaterie

    A ví někdo, jakou kapacitu má AKU L1 250?
×
×
  • Vytvořit...