Přejít na obsah

skupko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    479
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 405
  • Rok výroby
    1991

Kontakty

  • ICQ
    239657941

Profilové informace

  • Město
    Košice
  • Stát
    Slovenská republika

skupko's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. skupko

    Minizraz Vlčkovce

    Kedze uz mam Mazdu, tak tu tak casto nechodim, ale ako by som mohol neprist, ked to organizujete v susednej dedine! Tesim sa, a dufam, ze sa dozviem aj nove info o fungovani klubu na SK (komentare si prosim nechajte na pokec pri kofole - je to moj osobny zaujem ;-) ).
  2. Pozna niekto niekoho kto sa zaobera splynovacmi zn. Autronic (IT)? Najlepsie Slovensko - okolie TT, pripadne Morava. Od rana telefonujem ako najaty a nasiel som zatial len http://www.autanaplyn.cz/ pri Ostrave.
  3. Nazdar klub! ;-) Kazdy tyzden dochadzam za pracou do BA. Mam v aute skoro vzdy 3 miesta volne, cize ak by niekto potreboval zviezt kdesi po ceste, tak sa mi ozvite - 0908721407 ;-). Chodim posledny pracovny den v tyzdni z BA okolo 14:00 a potom prvy pracovny den v tyzdni z KE okolo 05:00. papa:papa skupko
  4. skupko

    nuda za 117Sk

    No jo - a k tomu tie Michelin-y to vyzzera celkom pekne
  5. skupko

    Slovenske forum Peugeot

    @Angol: Toto nie je o rozdeleni - ide o zalozenie noveho klubu a jeden z nasich navrhov spoluprace (poslany vedeniu) bol aj ten, ze vsetci slovenski clenovia by na stranky slovenskeho aj ceskeho klubu vedeli pouzivat tie iste prihlasovacie udaje...to je ako priklad, ktory Ti mozno nazorne ukaze, ze by nemalo ist o rozdelenie. Ako to vsak so spolupracou a prepojenim klubov bude, uvidime... @Matuska: Presne ako pises - su tu pre slovakov iste vynimky...a je ich viac, nevymenoval si ich vsetky - a za \'vstřícný\' pristup budeme len vdacni @Peta: Tak ako pisal Zila - tu neide o zrazy organizovane na Slovensku - ale aj o ine vyhody, ktore nam, na Slovensku, bohuzial cesky klub z roznych dovodov nevie zabezpecit - a pisalo sa tu toho veeelmi vela - a to nas nakoniec vedie k zalozeniu slovenskeho klubu. V konecnom dosledku to bude prinos pre obe strany - a cesky klub sa nema coho bat, pretoze tieto kluby si priamo nebudu vobec konkurovat...prave naopak, aj my sa budeme snazit ako zacinajuci klub co najviac spolupracovat a prinasat aj inspiracie ceskemu klubu - tak ako sa my inspirujeme (okrem inych) aj ceskym klubom.
  6. skupko

    Slovenske forum Peugeot

    @ALL: Ako tu bolo pisane, planujeme rozbehnutie Peugeot klubu na Slovensku. Nechceli sme to tu nijako propagovat, pretoze nie sme vobec dohodnuti s ceskym klubom na spolupraci pri zakladani - avsak asik tu daco musime popisat - takze ceski kolegovia snad prepacia. Ano - mame rozbehnute jednanie s Peugeot Slovakia s.r.o. po tomto dojednani budeme vediet aku podporu mozeme od nich cakat. Planom je vybudovat kompletny slovensky klub - nie len forum - co znamena, ze zapracujeme na podobnych podmienkach pre slovenskych clenov ako maju nasi ceski bratia. Ja mam na starosti vybudovanie web-stranok - mam dost napadov, ale ich realizacia bude musiet byt postupna ;-). Pre klub bude poskytnuty priestor na serveri, ktory zakladam spolu s mojimi kamosmi - nie pezotakmi. Bude umiestneny v BA v budove peeringoveho centra. Bohuzial sme vsetci dost vytazeni a budovanie tohto klubu riesime na ukor nasho volneho casu, tak nas ospravedlnte, ze nam to takto dlho trva. @Medved: Diky za info o moznej spolupraci aspon takouto formou, akou si to podal. Mohli ste nam dat vediet uz skor ;-). Navrhy nasho riesenia uz mate, avsak vzhladom na to, ze ste sa neozyvali, sme museli pozmenit aj smerovanie nasho klubu a nespoliehat sa na buducu uzku spolupracu s vami - tomu sme prisposobili aj stanovy nasho \'budovaneho\' klubu - co vsak nechapte, ze nie sme nakloneni s vami (nasimi ceskymi bratmi) spolupracovat . Drobne gramaticke chybicky [upravil dne 15/4/2008 skupko]
  7. Tak co paci? Kolki z Vas by si toto obliekli? PS: ...este zijem ;-)...
  8. Na stranke Peugeot.com najdite Boutique Peugeot a v nom najdete kooopec modelov aj tych, ktore Vam chybaju...a original od Peugeot-a ;-)
  9. skupko

    Slovensko - pokus o dalši zraz

    Bolo by to celkom fajn, mno ja asi velmi nepomozem s organizaciou...vela prace (aj s pripravou "nasho" Peugeot-ackeho servra ) 22.-23.10. som mimo 05.-16.11. som v DE No pekne bude kdekolvek. A ak bude co len trosku volna tak zajdeme.
  10. skupko

    ochrana pc

    Hello oni, pozri sa sem: http://www.pcspace.sk/content/view/166/36/ najdes tam navod ako vytvorit druhy ucet na Tvoj pocitac a dokonca v cestine . Obmedzenia v Home edition su najma tie, ze nevies pocitac prihlasit ako clena Windows domeny a Home Edition nema defaultny ucet s menom Administrator, ako je to vo verzii Profesional, prvy vytvoreny ucet sa stava administratorom. Pokial hladas aj ine informacie : http://www.windowsnetworking.com/articles_tutorials/wxppusrm.html http://www.xphometools.com/ Bye
  11. skupko

    Co se deje s forem??? delka odezvy

    Nezda sa mi od vyvojarov rozumne indexovanie pristupov na stranky davat do DB, kde su ja jednotlive prispevky :-P. Alebo je 300MB databaza ciste indexova - to sa mi nechce verit. Este by som dodal, ze od tvorcov MySQL je odporucane z hladiska vykonnosti vhodne mat viacero malych databaz rozdelenych do mensich tabuliek, ako jednu veliku databazu z malym poctom tabuliek a indexov. Cize ak mas v databaze fora aj tabulky vyuzivane inymi aplikaciami, je lepsie tieto presunut do samostatnej databazy. Dalej su v konfiguracii MySQL aj parametre definujuce maximalne pocty simultannych konekcii na server. Dalsou vecou z pohladu PHP je vhodne vyuzivanie perzistentnych konekcii do MySQL - na to by ale bolo nutne upravovat PHP kod. Dalsim problemom vztahujucim sa na vykonnost systemu je aj konfiguracia Apache web servra (hlupo pradpoklam, ze prave tento web server pouzivate) a konkretne jeho parametrov kontrolujucich pocet obsluhujucich procesov a pocet klientov, ktorych je schopny kazdy z procesov obsluhovat v jednom case. Ano, je to taka mala alchymia, vela zdaru . Na akom OS bezia Vase stranky? Mimochodom 1GB pre databazu sa mi zda urcite dost... myslim, ze Vas web server nie je az natolko vytazovany... samozrejme zla implementacia (programatorska) tohto fora moze sposobit, ze pri vacsom zatazeni by toto forum polozilo aj ten najsilnejsi server .
  12. skupko

    Co se deje s forem??? delka odezvy

    hmmm....co keby sme Vam ponukli hostovanie na servri, na ktorom budu sajty SK Peugeot klubu? :D:potlesk
  13. skupko

    Jakou byste volili autosedačku???

    No myslim, ze si zvolil dobre. Urcite bude pohodlna, celkom nerozumiem ludom, ktori kupuju autosedacky za 2000,- z hypermarketov. Na tychto sedackach je vacsinou ubohe polstrovanie a sediet na polystyrene musi byt pre tie deti utrpenie :-(. Nasa sedacka ma len jednu chybu, ze aj pri najvspriamenejsej polohe je v 405-tke naklonena dozadu, pretoze sedadla v 405-tke su dost hlboke a tak musim pod sedacku nieco podkladat...
  14. skupko

    crash 206by207

    Uff uff...dlho som na Peugeote nebol a mrzi ma, ze tu musim citat taketo veci Drzime palce aby sa vsetko dobre vybavilo a hlavne nech je Erika zdrava.
  15. skupko

    Starší versus nové modely

    A to "tvarove odlisne" myslíš jako tvarově odlišné? Tím si poslední dobou nejsem vůbec jist. Naopak se mi zdá, že jsou designeři v koncích a jednotlivé automobilky mají vzhledově velmi podobné vozy. Co tak třeba Ceed? http://www.motorauthority.com/wp-content/uploads/Kia/Cee__d/4_kia_ceed_production.jpg a 307ma? http://www.kakaku.com/kuruma/images/car/PEUGEOT_307Style.jpg Nechcel si Kiu radsej prirovnat ku Fiat-u? Tam je asik vacsia podoba ako s 307-mou..
×
×
  • Vytvořit...