Přejít na obsah

dusanm

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

dusanm's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Vyřešeno, kamarád má na Feldě LPG stejnej motůrek (rozdíl je jenom v konci kterej se zasouvá, pajšl a konektor je stejnej). Takže jsem ho připojil k Feldě a on si sám postupně zajel.
  2. Už studuju verze zapojení, podle měření pinů motorku to vypadá na jednu z bipolárních verzí. viz: http://robotika.cz/articles/steppers/en Jo byl to dobrej nápad ho zapojit bez namontování , ale zase jsem se naučil jak funguje krokovej motor.
  3. dusanm

    krokový motůrek

    Mám problém s krokáčem, objednal jsem novej a chtěl ho zkusit nenamontovanej jenom na prázdno, jestli funguje. Fungoval, ale po zapnutí klíčku vyjel o kousek ven a po vypnutí ve vyjíždění pokračoval až mě vystřelila ta hřídelka a rozpadl se mě. Chtěl bych přemluvit jednotku, aby zajel zase do vnitř, ale pořád jenom vyjíždí ven a nechce zajíždet. Rvát ho tam přes dorazy nechu. Nevíte někdo co s tím?
  4. dusanm

    Otáčky 406 1,8 16V

    Mám problém s krokáčem, objednal jsem novej a chtěl ho zkusit nenamontovanej jenom na prázdno, jestli funguje. Fungoval, ale po zapnutí klíčku vyjel o kousek ven a po vypnutí ve vyjíždění pokračoval až mě vystřelila ta hřídelka a rozpadl se mě. Chtěl bych přemluvit jednotku, aby zajel zase do vnitř, ale pořád jenom vyjíždí ven a nechce zajíždet. Nevíte co s tím?
  5. Mám problém s krokáčem, objednal jsem novej a chtěl ho zkusit nenamontovanej jenom na prázdno, jestli funguje. Fungoval, ale po zapnutí klíčku vyjel o kousek ven a po vypnutí ve vyjíždění pokračoval až mě vystřelila ta hřídelka a rozpadl se mě. Chtěl bych přemluvit jednotku, aby zajel zase do vnitř, ale pořád jenom vyjíždí ven a nechce zajíždet. Nevíte co s tím?
  6. dusanm

    manuál na 306

    Asi to bude ID klíčku. Procházel jsem forum a našel jsem několik postupů: 1. podržet tlačítko, až zůstane trvale svítit dioda (nefunguje ani po 60s držení) 2. Zapnout zapalování, vypnout zapalování a znovu zapnout a hned stisknout tlačítko (to mě taky nefunguje a nevím jestli tenhle návod není jenom pro verze s radiovou dálkou. Pokud přece nemám jeden klíček, kterým otáčím zapalováním, tak vysílám infra někam do palubovky a to pochybuju že se odrazí správným směrem.) Zkoušel jsem programovat s dvouma klíčema, ale taky nepomohlo. Tak už nevím, jediný co jsem se ještě dočetl, že po několik minut bych měl nechat infra v klidu. To ještě vyzkouším, ale moc už infra dálce nevěřím. Jak to probíhá v servisu? Pokud mám ID klíče, tak dokážou naprogramovat přijímač?
  7. dusanm

    manuál na 306

    Mám problém s dálkou na 306, podle návodu mě nejde připrogramovat a klíček něco na IR vysílá. Zkoušel jsem klíč rozdělat a našel jsem uvnitř papírek s číslem. Mám tim alespoň trochu vyhráno ?
×
×
  • Vytvořit...