Přejít na obsah

Devr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    198
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Haná
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Devr's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. Devr

    Coupe 406 klima kope

    No ten olej ta mašina napouští automaticky i s tou chladící látkou a tekutinou, která ukazuje případnou netěsnost při posvícení UV lampou.
  2. Devr

    Coupe 406 klima kope

    No podle popisu by to i odpovídalo tomu přidřenému kmpresoru i když kovový zvuk není slyšet. Jak zjistím , že je opravdu přidřený? A co tím má polečného ten tlakový spínč, k čemu přesně slouží? Sahara mi ve vedrech normálně funěla, tak snad je OK. Jinak klimu mám čertvě naplněnou a chldí super, jen to škubání mě sere .
  3. Poradí mi někdo proč mi při zapnuté klimě, když klima sepne potažmo kompresor, tak například rozjíždím se, tak škubnec s autem , že si dám skoro o sklo hlavou, při volnoběhu škubanec a čsto úplně zdechne moto při sepnutí kompresorur. Je mi jasné, že má klima při sepnutí patřičný odběr, ale aby to tak škubalo s autem? Pokud letím po dálnici, tak to nepoznám, ale po městě bych musel pořád na křižovatkách startovat, protože by mi při každém sepnutí zdech motor. V čem je problém?
  4. Devr

    Tlačítka na dálkáč ke 406 coupe

    Tak jsem něco poobjednával a snad z toho složím funkční dálkáč dík za odkazy.
  5. Zdarec, mám totálně v háji tlačítka na dálkáči, prostě je tam vůbec nemám, tak se chci pozeptat jesi by mi někdo neporadil kde se dají ještě koupit a nebo nějak přepastit a tak. Na ebay i ali mají jen ty spojené a ty jsou právě na ty starší ročníky, u toho mého jsou ty tlačítka samostatně. Případně nemáte někdo doma celou tu skořepinu i s tlačítky Je to ten novější od roku 2000 tuším, přikládám fotku. Obrázek je vzor z netu.
  6. Devr

    Coupe 406 zapalovací rampa

    jo to znám v ten moment mám chuť auto zhodit ze skale, páč toké závady nesnáším je to jak hledat jehlu v kupce sena a servisák si naúčtuje pytel lovů pokud to vůbec najde
  7. Devr

    Coupe 406 zapalovací rampa

    no, musíš bojovat to asi bude ňákej kraťas, mně od vyměny čidla motor zase přede jak má ještě musím dořešit tu kontrolku erbeku, někdy bliká a někdy zase ne....nevím čím to..možná vodičem ve volantu porád něco
  8. Devr

    Coupe 406 zapalovací rampa

    Takže, žádná zapalovací rampa ....naštěstí, jsem koupil nové čidlo teploty vody co je zašroubované v hlavě a vše ok, cukání, samoakcelerace, volnoběh a chyba je přyč na displeji To by člověk nevěřil co může podělaný čidlo za 350 Kč nadělat paseky. Lambdy také OK na diagnostice na grafech To: Slayer....zkus to taky
  9. Devr

    Coupe 406 utržený Konektor v motoru

    Takže jsem koupil nové čidlo teploty vody co je zašroubované v hlavě a vše ok, cukání, samoakcelerace, volnoběh a chyba je přyč na displeji To by člověk nevěřil co může podělaný čidlo za 350 Kč nadělat paseky. Lambdy také OK na diagnostice na grafech
  10. Devr

    Coupe 406 utržený Konektor v motoru

    Kde najdu v serviceboxu čidlo teploty chladící kapaliny motoru? Nikde to tam nemůžu najít. Má můj motor jen jedno a nebo dvě...jedno co ovládá ručičku na budíku a druhé čidlo co dává informace řídící jednotce, nebo má jen jedno společné.
  11. Devr

    Coupe 406 zapalovací rampa

    Takže pořád stejny, dokonce mi sem tam při škubancu problikne STOP u budiků. Nemáte někdo na zapůjčení tu zapalovací rampu v okolí Brno, Prostějov,Vyškov?
  12. Devr

    Coupe 406 utržený Konektor v motoru

    A kdo to dela v okoli brna, vyskova, prostejova ?
  13. Devr

    Coupe 406 utržený Konektor v motoru

    Co to znamená rozházený mapy? Jinak Dřív mi dělal kámoš diag ve Fiatua hlasilo to Diagnostika elektronických systémů PEUGEOT IAW 4.8P Paměť závad. P0351 Cívka zapalování A primár/sekundár P0352 Cívka zapalování B primár/sekundár P0351 Cívka zapalování A primár/sekundár Počet závad 3 Tak možná jesi není nakoplá zapalovací rampa. Asi by to chtělo zajet na origo diag do peugeotu, ale tam je to drahý no.
  14. Devr

    Coupe 406 utržený Konektor v motoru

    Tak jsem to opravil, pěkně napájel pájkou, ale antipolution stále hned po nastartování vyskočí, ale taky to může být skrze ten airbek. Každopádně auto při třeba roztahovaní jedničky najednou vynechá, že vemu málem hlavou o sklo, tak nevim co s tím a ještě na volnoběh si zničeho nic lehce zaakceleruje.
  15. Devr

    Coupe 406 utržený Konektor v motoru

    Takže pokud bych prohodil bíle tak se nic neděje, ok, ale jeden bílej je kratší a druhý de;lší jak se to utrhlo, tak to tak napájím jak to bylo a treba přestane otravovat konečně "antipolution" na displeji. Uvidím, večer dám vědět . Zatím díky za rady
×
×
  • Vytvořit...