Přejít na obsah

vycu

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2009

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Kladno
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

vycu's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. vycu

    Mierka oleja-zlomena.

    Jinak do motoru spadnout nemůže, protože ve vodítku je přepážka, která tomu zamezí. V Peugeotu mi blbě poradili, že prej když tím pojedu tak mohu zničit motor. Proto jsem bohužel sundaval vanu a zjistil, jak to ve skutečnosti je. Originál měrku jsem už nekupoval, protože se zlomí jako nic, Novou jsem si vyrobil ze svařovacího mosazného drátu a mám ji tam asi 5 roků.
  2. vycu

    Mierka oleja-zlomena.

    Mám 1.6 hdi a taky jsem ji zlomil. Jde to vyndat celkem jednoduše. Vypustíš olej, na výpustní šroub nasadíš hadici od kompresoru a pustíš tam trochu vzduchu. Nech druhého, ať kolem vodítka podrží punčochu, aby si viděl, že je celý kousek venku.
  3. vycu

    Alarm

    Když jsem kupoval před 3,5 rokem svoji 307 tak jsem taky přemýšlel nad autoalaramem. Ale když jsem zjistil cenu u peugeota (10 000 Kč) tak jsem raději zvolil zederlock. Jak jsem slyšel tak standardní autoalarmy se dají snadno obejít. Autoalarm dodělávaný od někoho v dílně tak s tím už mám dost špatné zkušenosti (zlobila mi potom elektrika v autě a nikdo to nechtěl opravit jelikož servis říkal, že je to alarmem a ten co to montoval říkal, že to tím není a jelikož je to francouz tak, ať se nedivím, že zlobí elektrika). Auto se zederem je téměř neukradnutelné. Dá se pouze zcizit odtahovkou. Zederlock mohu vřele doporučit.
  4. vycu

    Problém s klima - vyřešeno

    Tak bych se taky přidal. Koupil jsem auto. Vyměnil jsem klima kompresor, nechal jsem naplnit klimatizaci a výsledek je ten, že klimatizace nejde. Po zapnutí klimatizace kompresor sepne, ale vůbec nechladí. Neochladí se mi ani trubky od klimatizace co jsou v motoru. Setkal se s tím někdo?
  5. vycu

    Jak vyndat krytky ventilace

    Když čistíš klimu tak nemusíš vyndavat ty krytky. Musíš vyndat kabinový filtr a tudy nastříkáš do klimatizace desinfekci a pustíš větrák.
  6. vycu

    dazdovy senzor

    Kdo mi nastaví citlivost senzoru? Před časem jsem volal do peugeotu Federal Cars v Praze a tam mi sdělili, že to nastavit nelze! Tak jestli to někdo někomu dělal tak ať se ozve.
  7. vycu

    Objem klimy - chladiva ?

    Tak na toto číslo jsem tam taky koukal, ale říkal jsem si, že to ono není jelikož tam není napsáno OPR ale jen PR a že délka čísla je taky jiná. Tak díky.
  8. vycu

    Objem klimy - chladiva ?

    adam12 díky za info. Myslím si, že by bylo dobré i pro ostatní popsat způsob jak se dopátrat toho téměř nezjistitelného čísla OPR. Pod čím se to má hledat v tom service boxu?
  9. vycu

    Objem klimy - chladiva ?

    Tak jsem se pokoušel zjistit číslo OPR přes service box, ale nikde jsem ho tam nenašel. Jediné co jsem tam našel o tomto štítku na řidičově straně tam jsou prý jen tyto údaje: rozměry ráfků a pneumatik, značky pneumatik, tlaky huštění pneu a číslo barevného odstínu laku. O ničem jiném tam zmínka není. Pokud by mi to někdo chtěl zjistit přes service box tak moje vin je: VF33CNFUL83582491
  10. vycu

    Objem klimy - chladiva ?

    Mohl by mi někdo říct jak zjistím číslo OPR ?
  11. vycu

    hučí prevodovka

    Ne já jsem to lil do motoru jako prevenci. Už jsem to dělal u několika aut a nikdy se nic nepodělalo. Nalil jsem to i do mé 307. Myslím si, že je to dobrá prevence i pro turbo.
  12. vycu

    hučí prevodovka

    Já bych zkusil ještě než bych vyměnil převodovku přísadu do oleje. Já mám s tímto dobré zkušenosti. Je to, ale na tobě. Tady máš odkaz: http://www.olejspol.cz/zbozi/slick-manual-gearbox-treatment-80ml-ochrana-prevod
  13. vycu

    Gufera do převodovky

    TĚSNĚNÍ LISTOVÉ PRAVÝ 29X47-11 TĚSNĚNÍ LISTOVÉ 40X58-10 Tak tady to máš. Je to podle service boxu. Napiš jak si dopad a za kolik si je sehnal.
  14. vycu

    Gufera do převodovky

    Včera jsem měnil spodní kulový čep u řidiče, měnil olej v převodovce a s tím jsem i pro jistotu vyměnil i to jedno gufero na poloose. Jednoduše jsem zajel do peugeota a tam ho koupil. Stálo 300 kč. Taky to bylo na benzín 1,6. Pán tedy tvrdil, že na všechny 307 je to stejný rozměr ať je to na benzíňáka nebo na naftu.
  15. vycu

    Objem klimy - chladiva ?

    Měl bych otázku pro Starkiho OO7. Byl jsem na naplnění klimy a dali mi tam 450 gramů, ale vytáhli mi 470 gramů. Byl jsem na doplnění po třech letech. Ty píšeš že všechny motory mimo DV6 doplňují tolik a tolik chladiva do klimatizace. Já ale našel právě údaj DV6 na držáku silenbloku motoru a i na papírovém štítku vedle tohoto silenbloku. Mohl by si mi prosím poradit tedy kolik chladiva tam tedy patři? Předem díky. Moje vin je: VF33E9HZC83523110 [upravil dne 2/4/12 10:36 od vycu]
×
×
  • Vytvořit...