Přejít na obsah

Ladzi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Město
    Ústí nad Labem
  • Stát
    Česká republika

Ladzi's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Ladzi

    Problém před nastartováním

    Děkuju za odpověď. Vypadám asi za blbce, ale nikdy dříve jsem si toho nevšiml. Hlavně mě zarazilo, že jsem si toho všiml při jízdě, že mi na počítači problikl podobný nápis s tím automatica attivata, akorát před tím je nějaký nápis začínající na tutorial nebo něco podobného.
  2. Všechny Vás opět zdravím, chtěl jsem se pozeptat a hlavně požádat o radu. Nikdy mi to nedělalo, ale teď mi vždy před nastartováním \"otočením klíčku do první polohy\"se na počítači ukáže nápis ILLUMINAZIONE AUTOMATICA ATTIVATA. Něco podobného mi problikne i při jízdě. Nevíte co to znamená???? Ukazuje se mi to při prázdné nádrži. Nemám tam nalít aditiva. Mám 307 2.0HDI,66Kw, 2003. Děkuji předem.:myslim
  3. Lidičky moc děkuji, konečně jsem vyřešil problém. Šlo to velmi lehce. Teď už jen koupit ty žárovky. Ještě jednou dík.
  4. beno76 díky za odpověď, je pravda, že tam mám z vnějšku průhledné krytky s dirkami. Hned to vyzkouším jestli to půjde. Jinak samozřejmě děkuji i marko 306. Zatím čau.
  5. Ladzi

    Vypínač ESP

    Díky za odpověď.
  6. Děkuji za rychlou odpověď. Pokoušel jsem se sundat kufrový obložení, ale hmatem jsem pak zjistil, že prostor osvětlení je zalitý, pouze tam vedou dráty.
  7. Ladzi

    Vypínač ESP

    Opět Vás všechny zdravím, jsem úplný nováček, nikdy jsem neměl takové auto, chtěl jsem se zeptat jak se dá zjistit, že moje vozidlo obsahuje ve výbavě systém ESP. Hovoříte tu o nějakém vypínači, kde ho najdu. Mám 307SW, 2,0HDI, 66kW, r.v. 2003. Děkuji za odpověď.
  8. Zdravím ve spolek, rád bych se přidal k ostatním, také mám 307SW, 2,0HDI, r.v. 2003, 60kW. Ke konci léta mě čeká dlouhá cesta a tempomat by se mohl hodit. Poradíte, kde to dělají za popisovanou cenu? Moc děkuji předem.
  9. Všechny Vás předem zdravím. Chtěl jsem požádat o radu. Koupil jsem vozidlo Peugeot 307SW, r.v. 2003 a zjistil jsem, že nesvítí světla u zadní rz. Zkoušel jsem provést výměnu ze vnitř vozidla, toto se nepodařilo. Poradí někdo jakým způsobem se odmontuje kryt osvětlení? Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...