Přejít na obsah

Pechy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    932
  • Registrace

  • Vyhraných dnů

    2

Pechy vyhrál naposled 13. říjen 2019

Pechy měl nejlépe hodnocený obsah!

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Uhříněves
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Pechy's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

58

Popularita

  1. Pechy

    Pechyho 508

    Věřím že šlo o nepovedený kus, i když se mi tomu v dnešní době plné automatizace nechce věřit. Spousta závad byla elektrického rázu. Sám prodejce si to neuměl vysvětlit. 508 byla prostě srdcová koupě, uhranula mě na první pohled. Poprvé jsem se svezl až v té mojí Sice mě zklamala, ale pořád to bude krásné auto Jsem rád, že jsem za auto neplatil plnou cenu, díky zaměstnavateli jsem měl naprosto zásadní slevu. Natolik zásadní, že jsem na tom aktuálně neprodělal ani korunu a mohl si 508 objednat “na slepo”. Dát za auto katalogovou cenu, tak by to bylo o infarkt. Aut co by se mi líbilo je spousta. Zatím jsem nic nekoupil. Každopádně bych chtěl vnitřním prostorem větší auto. To mi na 508 vadilo nejvíce. Z venku působí jako velké auto ale uvnitř slabota.
  2. Pechy

    Pechyho 508

    Pokud doposud nic, tak bud v klidu. U mě poslední věcí byla el. ruční brzda, která nešla odbrzdit, takže zase odtah. To byla poslední kapka.
  3. Pechy

    Pechyho 508

    Ahoj Honzo, vydržel jsem to necelých 22.000 km.
  4. Pechy

    Pechyho 508

    Na to jsem se také ptal. Auto prý připravý na export na východ. Tak bůh ví, kde skončí. Každopádně pokud byste někdo kupoval černou 508 jako jsem měl já, tak tu mojí jsem poznačil. V prostoru vzduchového filtru jsem udělal fixem bílou hvězdičku, stejně tak v kufru v druhé podlaze. Nelze to přehlédnout, tak si to zkontrolujte
  5. Pechy

    Pechyho 508

    Tak mám smutnou a zároveň radostnou novinu :-) 508 je pryč, už jsem to auto opravdu nedával. Třeba mě zaujme facelift nebo nástupce.. Všem ostatním, kterým 508 spolehlivě jezdí a dělá radost přeji spoustu šťastných km. ;-)
  6. Pechy

    HanysR 508 SW GT 1.6 PureTech 225

    Ahoj, gratulace, barva je super! Z celého srdce Ti přeji aby sloužila lépe jak ta moje a vyhla se Ti každá závada!
  7. Pechy

    Pechyho 508

    Bohužel ti nedokážu odpovědět, těch závad bylo tolik, že mi to vše splývá. Nicméně většina věcí se měnila, protože smazání závady přes diagnostiku nepomohlo. Všechno to mělo jednu pozitivní věc a to že si s přijímacím technikem už tykáme :-) Dnes jsem s autem musel vyjet, obava z cesty byla veliká, ale nakonec auto zvládlo 500 km bez jediné závady :-)
  8. Pechy

    Pechyho 508

    Ahoj všem, mám další update - bohužel opět nemilý. Auto opraveno, údajně z výroby povolená nějaká hadice, která tlakem vystřelila a něco urazila nebo prorazila. Opraveno na garanci a zase to chladí, otáčky nehoupou takže dobý. Nicméně v neděli po cestě z Harachova auto zahlásilo chybu airbagů a přestalo stírat - samozřejmě v dešti. Dopadlo to tak, že jsem strávil 4h na pumpě než přestalo pršet, abych mohl dojet domů. Mám toho auta plné zuby :-) Čekám na servis a raději jezdím druhým autem, protože na tohle už nemám nervy. Až to opraví, tak ji výhledově pošlu do inzerce případně zkusím někde protiúčet.
  9. Pechy

    Pechyho 508

    Ahoj všem, skoro to vypadá, že jezdíme bez problémů, ale není tomu tak. :-)) Pár věcí se vyměnilo, přehrálo pár jednotek, updatoval software a bůh ví co ještě. Aktuálně přestal fungoval bluetooth a bezdrátové dobijení mobilu. Žere to ADblue jak na běžícím pásu, za 15tkm jsem dolil již 9l. Aktuálně svítí dojezd na ADblue 1800km. A to měla údajně jedna nádrž stačit 20-25tkm. A dnes přestala fungovat klimatizace. Při nastartování se ozvala rána jak z děla a z pod kapoty a bylo vidět jak utekl plyn. Od té doby to nesepne ba co hůř lehce houpou otáčky na volnoběh. V pondělí budu volat do servisu a uvidím. Abych pravdu řekl, tak bych to nejraději vrátil Ale nepropadám panice :-)))
  10. Pechy

    Pechyho 508

    Ahoj, tak mám update. Vyhřívání údajně opraveno, ale nedozvěděl jsem se, co bylo špatně. Fakt je, že to hřeje víc, ale pořád mi přijde, že to hřeje méně než na začátku. Hřeje i spolujezdec, mlaďas potvrzoval že dobrý Světla už chodí, údajně přehráli software na poslední možnou verzi. Vše uznáno v rámci záruky. Chtěl jsem si na léto pořídit 19” z předchozí 508, takové ty hodně paprskové (nedaří se mi zjistit název ) Ale zatím jsem nenašel zajímavou nabídku. Ta současná kola bych chtěl nechat jako zimní, takže jsem zatím pořídil jen zimní gumy.
  11. Pechy

    Pechyho 508

    Ahoj, tak se světlem to dopadlo dobře, mám ho vyměněné v rámci záruky za nové. Najeto aktuálně 2000km a horší je to, že se během víkendu objevily další dvě závady. První je ta, že přestalo fungovat vyhřívání sedačky, ani na třetí stupeň to vůbec nehřeje. Divné je, že dnes jsem zkoušel i stranu spolujezdce a na třetí stupeň to sice hřeje, ale je to dost slabé Nevím, jestli to může být nějak propojené, čekal bych, že každá sedačka má svůj vlastní okruh, co myslíte? Nemůže to být závislé třeba na venkovní teplotě? To je asi blbost, že? U předchozích aut sedačka hřála naplno i v létě Aby toho nebylo málo, tak se přestala automaticky přepínat dálková světla, v nastavení je to na OFF a nejde s tím hnout, respektive pokud přepnu na ON, tak se to automaticky zase vrátí na OFF. Přepínat tedy musím manuálně. Doufám, že tohle bude jen nějaká prkotina a vyřeší to třeba update systému auta.
  12. Pechy

    Pechyho 508

    Zatím to vypadá dobře, chtějí to vidět, tak to tam dnes povezu. Už to vyschlo, tak to zamlžené není, tak snad se to ukáže znovu až to postříkají vodou. Dám vědět jak jsem dopadl Verysku díky, kdyžtak se ozvu.
  13. Pechy

    Pechyho 508

    Jo, říkám si to samý, ale asi dokážeš představit jak moc se mi to chce řešit Ráno zavolám do servisu. Ach jo.
  14. Pechy

    Pechyho 508

    Odpoledne jsem to byl opláchnout a teď jsem zjistil, že levé zadní světlo je zamlžené. Počkám do rána a uvidím. Má to smysl řešit nebo to může být netěsnost z výroby a časem se to nějak zatáhne? Předpokládám, že to se asi nestane, že jo..
  15. Pechy

    Pechyho 508

    Bál jsem se, že bude vše splývat, když má GT černé doplňky, ale nakonec mi to přijde dobrý
×
×
  • Vytvořit...