Přejít na obsah

relo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

O uživateli relo

  • Datum narození 11.1.1967

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2009

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Chrenovec-Brusno
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

relo's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. relo

    Aktivace AUX vstupu na RD4

    Srdečná vďaka členovi 306xn za aktiváciu AUX vstupu.
  2. relo

    Jaký bojler pro ohřev vody?

    Elektro kúrenie to má,ale s tou cenou máš pravdu.Kto vie prečo?Je to fakt pekný rozdiel. ;-)
  3. relo

    Jaký bojler pro ohřev vody?

    Je to tiež bojler s tepelným čerpadlom, len na 220 litrov.Asi som to do zadu narýchlo zle prečítal.Myslel som si,že aj tento bojler si spomenul.Tak nech ti dobre a dlho slúži.
  4. relo

    Jaký bojler pro ohřev vody?

    No tak u vás je ten taríf iný.Mne to stačí v noci nahriať a potom to cez deň vydrží. Tou otázkou som myslel,prečo si nekúpil ten Tatramat TEC 220 TM? Pokiaľ sa dobre pamätám, tak aj ten si spomínal.On má 220 litrov a to by sa ti už ten dvojtarif asi oplatilo vybaviť.
  5. relo

    Jaký bojler pro ohřev vody?

    Ja mám nočný taríf,od 20-tej do 8-mej hodiny.Oplatí sa to ale len ak v noci miňaš viac,ako cez deň.Ak sa môžem opýtať, prečo si nakoniec nekúpil ten Tatramat?
  6. relo

    Servisni interval

    el_ninoo a kedy si menil naposledy olej?Myslím časový údaj.
  7. relo

    Servisni interval

    Odpočítava kilometre a časový interval,nič iné.Čo je skôr,tak podľa toho sa to riadi.Keďže to ukazuje len kilometre,tak pred koncom časového intervalu to ukazuje akoby nesprávne kilometre.Ja mám časový interval nastavený z fabriky na jeden rok a preto mi už po roku ukáže 0 kilometrov.
  8. relo

    Osvetlenie prahov

    No veď práve že v peugeote na diagnostike som bol a vraj to povolené je.Ale že zrejme to bude treba ešte niekde pripojiť.Vtedy už nemali dosť času na to aby to aj pomerali,tak to ostalo nefunkčné.
  9. relo

    Osvetlenie prahov

    A nevieš aj konkrétne ktoré piny idú na ktoré dvere?Ja som v predných dverách voľný konektor mal,tak som do nich napojil svetielka,ale nesvietia.Takže ešte aj tak treba niečo prepojiť.
  10. relo

    308 GTi

    Ja som s tým v servise nebol,už som si na to zvykol.Keď zaraďujem tú dvojku,tak musím ťahať páku viac k sebe.Takto sa mi to dá zaradiť dobre a nevyskakuje do neutrálu.
  11. relo

    308 GTi

    Dvojka je problém aj u mňa,tiež na 6 stupňovej.Niekedy ju musím dosť na silu zaradiť.A stalo sa mi už,že vyskočila do neutrálu. [upravil dne 6/3/11 18:21 relo] [upravil dne 6/3/11 18:22 relo]
  12. relo

    Otváranie okien diaľkovým na 308.

    Vďaka za odpovede.
  13. relo

    zadny ostrekovac so stieracom

    Roman ak to máš ešte v záruke,tak to určite rieš cez servis.Ak je chyba v tej páčke,tak to vymenia celé.Ale je na nich čo s tým budú robiť.V každom prípade trvaj na odstránení vady,stierač je potrebná vec!
  14. relo

    zadny ostrekovac so stieracom

    Ja by som povedal,že chyba bude asi v chybnej páčke pri volante.Zrejme bude zle napružený kontakt a preto sa niekedy samovolne zopne.
  15. relo

    Otváranie okien diaľkovým na 308.

    Ahoj Andy.A nepoznáš náhodou majiteľa tej 308?Nebolo by od veci opýtať sa ho ako k tomu sťahovaniu okien prišiel.A akú má v aute výbavu?Vďaka.
×
×
  • Vytvořit...