Přejít na obsah

bennyx

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1994

Profilové informace

  • Město
    Domažlice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

bennyx's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Ahoj chci se zeptat jestli mi někdo nemůže poslat fotku a nebo nějak poradit kde najít přípojku na řídící jednotku na 3.0 V6 123kw rv1995 ? Je po dědovi jako prvnim majiteli koupena v CR a je škoda aby stála v garáži.
  2. Nedostanu protože se ten člověk do teď neozval. A teď asi začnu řešit podvozek Protože sem vezl nedávno vzadu 3 lidi a jakmile se auto zhouplo tak mi kola brali o podběhy a začíná se mi dělat áčko. Jen nevím jestli si radši koupit klasický tlumiče a pružiny a nebo sportovní? A náhodou dá se někde za podobný peníze(5500-8000) sehnat sportovní náprava a nebo ty torzní tyče?
  3. Takže třeba tyhle bych tam dostal? http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/93275-xmb/ Pokud se mi teda ten inzerent ozve [Edited on 15/4/14 15:19 by bennyx]
  4. Ahoj mám zájem koupit hliníky na svojí 206 xs a potřebuju poradit. V techničáku mám totiž jen 175/65 r14 a u ET mam 4.34. Našel sem několik ko hlavně my jde o 16ky bo 17 a nejlepe uz obuty, ale nemam představu jaky by na tom měli byt gumy a zda se s velikostí hliníku mění i ET. Předem děkuji za odpovědi
  5. jj diky jen tak jeste otazka kolik ta sranda stoji myslim ten svazek kabelu...?
  6. Ahoj vsem dva dny zpatky jsem si koupil 306 1,9 D r.v. 94, chci se zeptat je nekde postup jak rozebrat u 306 palubni desku? Myslim primo ten jeji stred nesviti mi totiz hodiny tak se na to chci kouknout. Dalsi problem ktery my byvaly majitel sdelil je ten ze auto ma central ale je neco s dvermi spolujezdce ktere nejdou z venku otevrit a nestahuje se el. okenko jinak ten problem vznikl ve stejny den a s tim i to ze auto jiz nejde od ridice zamykat a musi se zamknout od spolujezdce. Poradí nekdo??
×
×
  • Vytvořit...