Přejít na obsah

Chip

Uživatel
  • Počet příspěvků

    936
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Hostivice
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Webová stránka
    http://www.peugeot-club.com?clen=2136

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Chip's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

44

Popularita

  1. Chip

    307 problem s vykonem

    Jak jsi kontroloval hadice? Tlakoval jsi je? Na diagnostice i na cinske jde sledovat tlak vzduchu v sani za chodu motoru
  2. Chip

    kvalita druhovýrobních dílů od A.B.S.

    myslím že to není konkrétní značkou jelikož jsou to přebaly, před x lety jsem měl špatné zkušenosti v rychlém sledu se značkou Brembo pak když jsem dělal v servisu usadil jsem se u ATE. a teď už jdu po ceně a tím že od levné značky nic moc nečekám tak spíše překvapí že vše zatím drží. teď dělám ve firmě kde se dělá do prvovýroby a to co neprojde u prvozákazníka jde na náhradní díly a nebo druhovýroba. tak nevím jak to probíhá někde kde se dělá rovnou druhovýroba.
  3. Chip

    4 x 15" alu kola

    "koupím tu zouvačku co obula 15 gumy na 16 disky." Neboli to nejsou šestnáctky
  4. Chip

    308 naftový palivový filtr výměna

    Jojo to je přívod a zpátečka, ale nevím jestli ti nějak pomůže to rozpojit nevím jaké máš možnosti a vybavení ale tudy toho moc nenaplníš. jak jsem psal já cucám podtlakovou pistoli ze zpátečky, ale to je to podobné jako balonek. a na zalití jsem si v lekárně koupil největší injekci a tou zaleji filtr.
  5. Chip

    308 naftový palivový filtr výměna

    Ta hadicka se zelenou sipkou je podtlak od vyvevy do posilovace brzd. Tam naftu opravdu nechces. Pokud jsi filtr nezalil tak nekdy trva dlouho natahnou naftu balonkem a pokud je nekde netesnost tak si nenasaje vubec. Hadicky na naftu je na druhe strane motoru u rozvodu. Je tam privod a zpatecka. Ja vetsinou nasavam podtlakovou pistoli ze zpatecky tak abych natahl naftu. Ale vetsinou to jde balonkem. Konektory maji mackaci jazycek ktery je obcas ulomeny. Nebo je tam konektor jen zatuhly
  6. Ale TÍM si nebudeme tuto krasnou anekdotu kazit
  7. Tak u nás už je opět v jednom kole tentokrát ho máme i se šiškou
  8. Chip

    Svítí ABS po přezutí

    A co to píše za chybu než se na diagnostice vymaže? Muze to být od poškozeného vedení nebo snímače po nízký tlak v pneu cokoli
  9. Chip

    1.6 HDi 68kw vrzavý zvuk vodní pumpa

    Podobneho kvileni jsem nechtene docílil, kdyz jsem presponoval rozvodak.
  10. Jeste kdyz nandas novy rozvody a pujde v pohode otacet motorem tak jak pises tak bych zmeril kompresi tim zjistis ze se vsechny ventily zaviraji spravne, kdyby byly ohnuty nezavrou.
  11. Chip

    Únik chladící kapaliny z P508

    Nemam zkusenosti zrovna s timto autem, ale Husí krk bych typoval na privod brzdovky ke spojkovemu pedalu/valecku. Do kabiny se teoreticky muze brzdovka dostat pokud by byla netesnost okolo pistku tohoto valecku. A co si predstavit pod demontazi brzdoveho valce? A jak jsi poznal ze nejde posilovac?
  12. Jiz to praktikuji par let tentokrat jsem zmenil barvu. Milane nevim cemu se divis jestli to ze to mam jako stojan nebo ze to nabizim?
  13. Tak to po roce ozivim prave pripravuji stojanek. A rikal jsem si kdyby nekdo mel zajem tak mam k dispozici jeste 3 kusy ale jeste nenastrikane nemam problem a zapujcim oproti zaloze zdarma.
  14. Chip

    P206SW (2003) 2.0 HDi Neštartuje

    ještě než bych měnil čerpadlo prověřil bych jestli k němu jde proud. párkrát jsem už řešil špatné dvojrele (je u řj motoru) řešil jsem to jak na benzinu 3,0 tak i 2,0HDI všechno 406 . ale myslim že 206 2,0hdi to má také. BTW toto relé pro benzín není stejné jako hdi
  15. Chip

    klíč na kulové čepy peugeot 407

    nevim jestli je to stejny jako na 406, kdysi jsem si ten tvar vyříznul na paprsku z asi 4mm železa ale nakonec to vždy skončilo velkyma sikama (560) a nebo jsme neco navařili na ten čep. někde bych to možná našel. chceš to koupit nebo půjčit? zítra se mrknu jestli jsem si to nechal. (jestli to mám tak to klidně půjčím)
×
×
  • Vytvořit...