Přejít na obsah

jarino1978

Uživatel
  • Počet příspěvků

    90
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jarino1978's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. V Peugeote nevedia vymeniť len tie umelé obýmky, musel by som meniť komplet lanovody len za ľudových 160 Eur + práca:mrk V neznačkovom servise dokonca pýtajú 200 Eur. Trochu na hlavu, keď je to obýmka maximálne tak za 5 centov. Neviete o náhrade ? Alebo možno skúsim vrakovisko...
  2. a ;ďakujem za ochotu pomôcť...
  3. napadlo ma to hneď, ako som videl, že páka ide ľahko dopredu dozadu a do bokov išla ťažko, takže bolo to to tiahlo, teda tá umelá obýmka, na ktorú sa nasádza oko s lankom. Tá obýmka má na vrchu čapičku, ktorá je utrhnutá, takže som to zalepil a funguje všetko. Teda dočasne, v pondelok objednám novú obýmku v servise.
  4. P307, 1.6 benzín, r.v. 2002, manuál VIN : VF33CNFUB82323564
  5. Dnes som išiel do obchodu, išiel som parkovať, zaradil som 1-ku, potom spiatočku a už nejde zaradiť nič iné. Spiatočka tam ostala natvrdo, páka sa pohybuje dopredu-dozadu voľne, zľahka, pri pohybe do strán vidím, že madlá idú, ale prevod nejde zaradiť. Otec ma odtiahol domov, našťastie to bolo len 2 km... Čo s tým ? Servis, alebo to bude len vyskočené tiahlo niekde na prevodovke ? Dokážem to pozrieť odspodu, resp. opraviť doma ? Suseda mám automechanika, vedel by to doma spraviť ? THX...
  6. Sahary bežia v poriadku, problém je, že motor sa aj pri menšiej námahe prehrieva až dôjde k STOP-ke. inak mi to robilo posledné 2-3 dni, ale teplota išla maximálne na 100 stupňov ( aj pri vysokých otáčkach ) podľa budíkov, ale dnes, keď som používal klímu, tak to nejako zblblo a už to ide do maxima ( bez klímy ). Či to dnešné klímovanie nemalo nejakú súvislosť.
  7. Inak P307, 1,6 benzín, r.v. 2002...
  8. Zdravím ! Dnes ma šlak skoro trafil. Hláška o prehriatom motore...Ešte že som bol už skoro doma. Kvapalina sa vyparila, nádržka ostala prázdna. Počkal som, nech motor vychladne, nalial novú , zahrial motor a opäť, teplota išla k 120 stupňov. Vybral som termostat, opäť som proces zopakoval, problém rovnaký. Dal som späť termostat, zopakoval proces a problém rovnaký. Ale... Po priložení ruky na chladič = chladič studený. Tlak v okruhu je, pretože ak otváram víčko, tak začne syčať a kvapalina vystrekuje von. Čo poradíte ? Odzvdušniť ? Kde sú zátky na odvzdušnenie ? Môže to niekto vyfotiť ? Alebo bude problém inde ? Vodná pumpa, tesnenie hlavy.... ???
  9. vyskúšaj dotiahnuť Sk pásky od vzducháča až ku klapke.
  10. Inak ešte pred jazdou som vytiahol tú provizórnu handru, nech mám istotu...
  11. včera podvečer som ešte dolial destilovanú vodu. ráno bola nádržka úplne prázdna. Ale... Ráno som dolial znovu destilovanú vodu a nechal som motor asi 10 min. bežať. Dnes podvečer som sa išiel pozrieť a ? Objem nádržky sa ani nepohol:super Na tej prvej fotke je vidno, kde sa držala voda a kadiaľ stekala. Voda sa držala na dolnej ploške, cca do 1/2 celej plochy chladiča. A dnes sucho.... Dolial som nemrznúcu zmes, Išiel som autom na skúšku asi 5 km, schválne aj po jamách, nech to auto vytrasie. Doma som ešte trošku potriasol chladičom, pobúchal som po ňom a zatiaľ.... SUCHO !!!! Som z toho jeleň Napadá Vás niečo ? Buď je ten chladič nanič, alebo nie. Či bol ja neviem zavzdušnený, alebo tam bola špina a tá teraz mohla upchať dierku, no neviem.....
  12. chodím do servisu v Ladcoch ( Strážnický ), som s ním spokojný, tak v pondelok tam zájdem. Čo som pozeral na nete, tak chladič + výmena cca 100 Euro. Môže byť ? Inak všetkým THX.
  13. Dnes ráno v poriadku, po príchode domov a odjazdení cca 30 km som si po hodine všimol, že mi kvapká voda z chladiča. Vľavo dole je odlúpnuté cca 1,5x1 cm z tela chladiča ( vyznačil som to na fotke ). Za 4h odkvápe cez to miesto skoro 3/4 nádržky. Dočasne som to utesnil handrou, ale moc to samozrejme nepomáha. Ešte predtým, ako pôjdem do servisu sa chcem spýtať, či je nutné podľa Vás meniť celý chladič, alebo sa to dá nejakým prípravkom utesniť. Po upchatí handrou kvapalina neuteká cca 1/2 hodunu, potom samozrejme sa handra premočí a kvapká. Musím meniť celý chladič ? A čo cena za opravu ? Zajtra som mal ísť s rodinou do ZOO, tak som nesmierne nadšený P307, 1,6 16V benzín, 170 000 km poctivých, manuálna klíma.
×
×
  • Vytvořit...