Přejít na obsah

zori29

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Lomnica
  • Stát
    Slovenská republika
  • Nálada
    :)

Kontakty

  • ICQ
    348298203

zori29's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. zori29

    Roleta kufra P206 sw

    Ok, poprosím odfoťte to aby som videl ako to máte. Máme tu pravú stranu zlomenú, nejako to ešte drží ale nie je to pevné. Dík.
  2. Zdravím, chcem sa opýtať, či nemá niekto na predaj roletu na kufor Peugeot 206 sw, poprípade či sa nedá kúpiť len ten bočný úchyt. Mám ho zlomený a zbytočne kupovať celú roletu. Poprípade číslo dielu toho bočného úchytu. Viď fotka-napravo je červený krúžok čo by som potreboval. Vďaka.
  3. pretože zadne brzdove svetlo na 5tych dverach nesvieti, a pri odmontovani sa odlomila cast toho svetla tak hladam nahradne ...
  4. no to neviem preto sa pytam, auto nemam pri sebe musim vyskusat iny den. a cely spojler keby som vymenil so svetlom, som nasiel inzerat komplet spojler s brzdovym svetlom, nemal som to rozobrate ale vyskusam, nemate este nejake ine napady?
  5. Zdravím, dá sa vymeniť len brzdové svetlo v zadnom spojleri na P 206 sw? Ako sa to dá vymeniť? Alebo musím vymeniť kompletný spojler? Nemá niekto návod na výmenu toho svetla? Vďaka...
  6. asi to tak budem musieť urobiť ako napísal Havlicek.Lukas, nič iné mi neostáva ))
  7. Zdravim aku máte bateriu v P206 sw 2,0 hdi 66 kw ? aky rozmer tam vojde a aký startovaci prud mate na takejto baterie. Na bateriu je taky umelohmotny kastlik, čiže velmi velku bateriu tam nedam, čiže budem musiet tam dat presný rozmer. Bolo by dobre keby tam vošla bateria 72 Ah so startovacim prudom 680A ale to asi nebude možne, či? Dakujem za rady
  8. zori29

    klepani zadni napravy

    Ked som pisal ze klepe nam zadna naprava po repase, bolo to tym, že tie sikme tyce boli vymenene ľava za pravu a naopak, zistili sme to tak,že na tych tyčiach bol stitok od vyroby a napisane čislo dielu, dali sme to do pocitaca a vypisalo ze dany typ bol na druhu stranu. cize sme vymenili lavu tyc za pravu a naopak a zatial vsetko ok. neviem kde na to prisli a ako to zakladali ale ta sikma tyc bola vyhnuta nahor a ked bolo auto obsadene 5timi ludmi tak ta tyc klepala pri pohybe nerovnostiami o tlmic, cize teraz su tyce vyhnute dole tak ako maju byt a vsetko dobre je, menili sme to minuly rok takze teraz vsetko v poriadku, akurat tie peugeoty maju nejaky tvrdy podvozok oproti Fabii napriklad asi to bude uplne inym podvozkom. co vy na to?
  9. Aky motorovy olej do Peugeot 206 sw 2.0 hdi 66 kw dávate? Má tento motor filter pevných častíc? dakujem.
  10. zdravim, po kolkych km by sa mali menit rozvody na P 206 sw, 66kw? Za aku cenu by to v neautorizovanom servise mohli vymenit a za aky cas? kde by som nasiel na nete komplet rozvody na tento typ motora? dakujem.
  11. preto to pisem lebo palubny pocitac vypisuje antipllution fault a svieti kontrolka autodiagnostika motora, a sprava sa auto v takom nudzovom mode, treba s tym ist na diagnostiku alebo to bude nieco ine? a ked nema p 206 sw 2,0 hdi 66 kw filter pevnych castic, tak potom preco vypisuje antipollution fault? kde by mohla byt chyba?
  12. Zdravim ma Peugeot 206 sw motor 2,0 hdi 66 kw nadrzku na adtivum na Filter pevnych castic (FAP), ak ma taku nadrzku, kde sa nachadza na tomto modele auta a aky typ aditiva sa dava? Ma samovolnu regeneraciu filtra pevnych castic toto auto? Vdaka za rady.
  13. zori29

    Ktorá diagnostika

    urcite je to OBD2? aky softver je dobry na domace pouzitie? Peugeot planet2000? a kde by som kupil dobry kabel na diagnostiku? vdaka.
  14. zori29

    Ktorá diagnostika

    Neviete mi poradit kde najdem koncovku na diagnostiku v aute peugeot 206 sw, motor 2,0 hdi? hladam to tu na nete a neviem sa docitat kde je skryta ta koncovka, a aky typ kabla potrebujem? vdaka.
×
×
  • Vytvořit...