Přejít na obsah

martin307

Uživatel
  • Počet příspěvků

    128
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2020

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Mariánské Lázně
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

martin307's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

3

Popularita

  1. a v jakém servisu jsi byl?
  2. martin307

    Neduhy 5008

    Tak včera se mi po měsíci vrátilo auto ze servisu. Výměna motoru, nové turbo a nový EGR ventil. Vše na prodlouženou záruku. Problém s mizející vodou neustal ani po výměně těsnění pod hlavou, tak Peugeot rozhodl, že vymění motor raději. Turbo začalo pískat po výměně zmíněného těsnění a EGR našli že je vadný když měnili motor. Jo a rovnou jsem dostal i zesílený řetízek na vačkách. Takže prodloužit si záruku se vyplatilo
  3. martin307

    Neduhy 5008

    nějak nevím kde změnit auto, mám tam ještě staré koukám problém s těsněním je u 1,5BHdi
  4. martin307

    Neduhy 5008

    74000 najeto, ztrácí se voda. Servis Peugeot po kontrole řekl, že těsnění pod hlavou. Ještě že mám záruku do 80000 jinak otevírání kufru nohou úplně bez problému a to samé i zavírání, lehce zvednu nohu nahoru a žádný problém.
  5. Ahojte, nevíte někdo zda se dá nějak vypnout automatické zapnutí vyhřívání sedaček po nastartování? Ráno jedu je zima, zapnu si ho. Přijedu do práce zaparkuju vypnu motor. Odpoledne jedu domů sednu do auta nastartuju, venku 20 stupňů a za chvíli mě pálí zadek. Pokud nevypnu výhřev před vypnutím auta, tak se to samo zase zapne po nastartování.
  6. martin307

    martin307 auta

  7. martin307

    Ztrata vykonu

    ne, dělali to ve Velké Hleďsebi. Byl problém s teplotou, jakmile bylo venku víc jak 11 stupňů vše OK, pokud bylo míň a byl studenej motor nešlo turbo a občas se rosvítila kontrolka motoru. Když byl motor ohřátej žádnej problém. Když jsem s tím jel a nešlo turbo, tak po stoupnutí teploty na první čárku najednou turbo zapnulo a jelo to jak má.
  8. martin307

    Ztrata vykonu

    Teď jsem to řešíl je to měsíc. Po 14 dnech auta v servisu se přišlo na to, že je vadný jeden ze tří ventilů, který je schovaný mezi motorem a přepážkou kabiny. Ventily mají nastarosti hlídání a přepouštění vzduchu a tím ohřívat motor atd. prostě mazec to pochopit :-) ale problém byl jiný, výměna by obnášela buď vyndat motor, nebo zespodu nápravnici, turbo atd. takže by bylo navrhnuto udělat to softwarem. Bylo to levnější cca 3tis. a funguje jak má.
  9. Teď jsem to řešíl je to měsíc. Po 14 dnech auta v servisu se přišlo na to, že je vadný jeden ze tří ventilů, který je schovaný mezi motorem a přepážkou kabiny. Ventily mají nastarosti hlídání a přepouštění vzduchu a tím ohřívat motor atd. prostě mazec to pochopit :-) ale problém byl jiný, výměna by obnášela buď vyndat motor, nebo zespodu nápravnici, turbo atd. takže by bylo navrhnuto udělat to softwarem. Bylo to levnější cca 3tis. a funguje jak má.
  10. martin307

    sklápění zrcátek

    Zdravím, tak já mám se zrcátky jiný problém. Sklapějí se, ale jenom když je teplota venku tak 25, když je chladněji tak nejdou, nebo jde jenom jedno. Potřeboval bych najít kde je nějaké relé, které je spíná, nebo čím to je. Nevíte někdo?
  11. Zdravím, mám problém s vnějšími zrcátky a to takový, že když je chladněji tak se nesklopí. Když je auto na sluníčku a uvnitř je krásný pařák tak fungují. Nevíte někdo co s tím? V serviceboxu je tento problém uveden, ale nemám předplatné a nedostanu se na to jak to opravit. [upravil dne 12/7/11 20:20 martin307]
  12. martin307

    Diskutovaná spotřeba

    přidám se také, moje dlouhodobá spotřeba je 8l, dle PC, ale jezdím deně po městě do školky a do práce, motor se moc neohřeje. Když jedu dál a max rychlost 90-100, tak se dostanu bez problémů na 6l, ale řadím tak do 2tis otáček, víc ne. Je to dvoulitr a prostě to trochu víc papá, kdo chce malo spotřebu ať si koupí oktávku, já už po ní taky koukám.
  13. martin307

    El. sklopná zrcátka

    nebo máš nové dveře i s ovladačem z jiného auta kde to nebylo a nebo jenom ten ovladač je vyměněný
  14. martin307

    El. sklopná zrcátka

    Mám také elktricky sklápěná a ručně jdou v pohodě sklopit, něco o tom vím, protože mi v zimě nefungují a občas je normálně ručně sklopím. Kdyby to výrobce udělal na pevno, bez spojky, to by asi dopadlo. Já mám ale jiný problém, jak jsem již psal, tak v zimě mi nefungují. Jenže v létě v pohodě, prostě když je v autě tak 25 stupňů, tak fungují. Potřeboval bych najít nějaká ovládací relátka, nebo jak je to spínané. Asi je někde špatný kontakt.
  15. martin307

    cena skel

    já myslím, že to střešní asi pojistit nejde, nebo se pletu? Jinak jsem dostal v listopadu ránu kamínkem do předního okna, udělala se mi tam mírná prasklinka, tak jsem jí nechal zalepit, aby tam nešla voda a do teď to drží, nepraská. Byl jsem už i na STK a nevšimli si toho. Když mi to lepil, tak jsem se ptal na cenu nového a řekl mi cca 15tis. Pojistku nemám, tak doufám, že to nepraskne dál a vydrží.
×
×
  • Vytvořit...