Přejít na obsah

Kloub

Uživatel
  • Počet příspěvků

    899
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    UHERSKE HRADISTE
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Kloub's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

24

Popularita

  1. Kloub

    Co jste dnes udelali...

    Chytrý bojler aby fungoval v režimu co popisuješ nesmí být zapojen na HDO ale pouze natvrdo… ale divím se ze když ti bouchly oba aristony docela krátce po sobě ze si šel opět do této značky….
  2. No já si pohrávám s myšlenkou že před vyparník udělám nějaký plastový rámeček ze siťoviny do oken ale nevím zda zhorsím účinnost sušky, ta siťka by pekně pochytala ten jemný bordel….
  3. Kloub

    Nůžkový zvedák na kolečkách

    Taky se mi líbí ten měch jen nevím co se stane kdyby treba prasknul stářím nebo vada materiálu, je tam nějaká pojistka proti náhlemu vyfouknuti?
  4. Kloub

    306GTi-6 by Béďa

    Něco jsem viděl na fb, neumřel ti při ladění řj motor?
  5. Kloub

    Barum rallye 2023

    Béreš tomu zase dával ale hold už to není to co to bývalo když jezdil s audinou, to byla jiná podívaná. IMG_2291.mov
  6. Radovanek Ty to vidíš moc růžově, většina v RD muže nějakým způsobem doma nabíjet auto ale jsou i takové domy které nemají garáž a parkují auto naproti přes hlavní silnici, mám si přes cestu natáhnout kabel? Parkoviště je obecní tzn. Obec nepovolí nějakou přípojku skrz dvě auta co tam parkuji. Normální lidé kteří jsou rádi že vyžijí ze svého normálního platu nejsou schopni zainvestovat do fotovoltaiky a následně si koupit nové el. Auto, provozují ojetinu aby mohli dojíždět nějak do práce…. další věc je ze bych chtěl vidět zaměstnavatele kteří budou ochotni každému zaměstnanci poskytnou zásuvku na nabíjení vozidla, u nás v práci jsme rádi ze najdeme vůbec nějaké parkovací stání a to ještě placené kde stojíš různě zaparkovany po městě… nechápu když dojedeš do větší firmy např. Barum kde ti stojí na různých parkovištích třeba 1000 aut jak každý bude mít možnost si i nabít el. auto… A vůbec nechápu jak chcou zajistit dobíjení auto někde na sídlišti kde jsi rad ze najdeš vůbec nějaké místo na parkování běžného vozidla? Sám mám doma teslu i normální spalovaky a mám ten názor že takové vozidla by měly být je pro ty kteří to opravdu chtějí a mají možnost to i nějak rozumět provozovat a nabijet. Nehledně na to ze když tesla stojí bez nabíječky přes noc v zimě tak ti dokáže vycucnout třeba 8% baterie jen tak skrze vyhřívání baterie takze cely víkend nikam nepojedeš a auto ti žere energii kterou potom musíš dobíjet a platit. Soláry a el. Auta mi připadají jako velké lobby kdy se lidem něco cpe a ani to není potřeba . ”uměle” navýšení cen elektřiny, rekordní zisky cezu, stát v budoucnu bude mít malé zisky z ropy a někdo to bude muset zaplatit i ti kteří auto ani nemají….
  7. Kloub

    WiFi v bytě

    Děkuji za pomoc, jdu do access point.
  8. Kloub

    WiFi v bytě

    Takže jen připojit LAN a signál se rozšíří dále jo? Omlouvám se ale zkratkám nerozumím můžeš to prosím přeložit i laikům?
  9. Kloub

    WiFi v bytě

    Dobrý den zeptám se zdejších odborníků, potřebuji v dome posílit Wi-Fi. v obýváku mam samozřejmě router který pokrývá 3/4 domu, zbylou čast řeším přes repeater který už nějak nestíhá. V místnosti kde je potřeba Wi-Fi mám dotažený lan kabel který jde do switche a následně TV+ playstation. zkousel jsem i další menší router ale dlouho jsem bojoval s kolidujici IP adresou až jsem to vzdal. Je na trhu nějaký produkt který se jen zapojí přes Lan a funguje Wi-Fi? Nebo neco jako ten repeater ale ze by se připojil přes lan a poslal dál silný Wi-Fi signál? dekuji za pomoc
  10. Taky čekám na výsledek opravy světel Ten lak je nějaký speciál na ošetření světel? Viděl jsem už i v nabídce ochranou fólii na světla tak nevím co by bylo lepší…..
  11. Kloub

    Záložní zdroj- oběhové čerpadlo

    Jen čerpadlo cca 25w takže budu laborovat s autobaterii. Děkuji za radu
  12. Kloub

    Záložní zdroj- oběhové čerpadlo

    Pánové a musí být ta jejich určená baterie pro ty zdroje nebo postačí bohatě i autobaterie?
  13. Kloub

    Záložní zdroj- oběhové čerpadlo

    Co se tyče estetiky tak mám to kde schovat aby to neslo vidět, jen nevím jak ta autobaterie v uzavřeném prostoru atd. UPS vypadá pěkne otázka jak dlouho by utahla čerpadlo?
  14. Dobrý den realizoval doma někdo záložní zdroj třeba pro krb? Na internetu se dá koupit třeba toto https://shop.atoselektro.cz/zdroj-zalozni-kemot-prosinus-urz3404b-300w-12v_d259281.html + dokoupit baterii a odborné zapojeni nebo má někdo nějaký tip na realizaci? Zkušenosti atd? nevim jestli tento výrobek stačí na obyčejný krb s vymenikem a obehovym čerpadlem příkon 35 watu Dále nevím zda je úplně vhodné met autobaterii přímo pod zdrojem tepla a v obýváku byť oddělenou betonovým podstavcem… elektrika nám nepadá, krb mám chráněn vychlazovaci smyčkou ale je to další ochrana kdyby náhodou….. a kdo ví co bude teď v zimě tak aspoň par hodin se ohřát děkuji za rady
×
×
  • Vytvořit...