Přejít na obsah

lada406

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

lada406's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. lada406

    2.0 hdi kontrola stavu oleje

    Jasně moc to neřešim, auto už se stejně těší do hutí, jenom mě to zajímalo jestli se s tím někdo nesetkal.
  2. lada406

    2.0 hdi kontrola stavu oleje

    Pánové u tohoto auta je problém s měřením oleje už dlouho, proto se veškerý olej vypustil a naplnilo se tam množství dle předpisu (4.2) Není tedy důvod aby byl výrazně přelitý. Evidentně je tam nějaký problém. Pokud bych chtěl mít rysku na max doleju do tohoto suchécho motoru max 1.5 litru což je špatně, tak bud je tam jiná měrka nebo musím kouknout do vany což se mi moc nechce v tom vrtat protože to je stará plečka na dojetí.
  3. lada406

    2.0 hdi kontrola stavu oleje

    Děkuji Ozzymu za poučení:)) Předpokládám že nalejt do naprosto suchého HDI 4.2 litru oleje není žádnej zločin:) Spíš mě tedy zajímá zda někdo měnil olej odsáváčkou na HDI. Nechci řešit jesti se to má nebo nemá, ale jestli to jde. Má někdo praktickou zkušenost. Díky.
  4. lada406

    2.0 hdi kontrola stavu oleje

    Olej mě nikdo měnit učit nemusí, dělal jsem to 100x u různých značek, tady mě to dost mate, měrka ukazuje špatně a zaráží mě že to nejde ani odsát. Asi sundám vanu a kouknu jak to tam vlastně je.
  5. Prosím o radu - 2.0 hdi 66kw - po výměně oleje a filtru doplněno přesně 4.2 litru oleje a po změření měrkou je stav dle měrky cca 3cm nad maximem. Před doplněním veškerý olej vypuštěn samozřejmně. A další věc dá se u tohoto motoru olej odsávat? Mě se to nepovedlo neodsaje to prakticky nic, zatím jsem se stím u jiných aut nesetkal. Díky
×
×
  • Vytvořit...