Přejít na obsah

britten

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

britten's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. britten

    bosch vstřikovací čerpadlo

    Zatím díky za vaše info, ale moc jsem nepochodil.
  2. Zdravím, existuje někde katalog na vstřikovací čerpadlo bosch, nebo neví někdo, jak zjistit katalogové číslo O kroužku na čerpadle mezi hliníkovou a ocelovou částí (teče tudy nafta) ? Číslo čerpadla je 0460484038 na Peugeot 405 1.8 TD r.v.92.
  3. britten

    Centrál - 405

    Tak pánové, s tím centrálem jsem na tom stejně jako vy. V létě poho, v zimě ne a ne fachat. Ted přes zimu pouze klíčkem, ale otevřu nebo zavřu všechny dveře aspon na potřetí. A tu se mi stalo, že jsem si odskočil v tričku auto nastartovat, aby se motor trochu z toho mrazu ohřál a jak jsem se vrátil již oblečený a chytal jsem kliku, tak centrál zareagoval a zavřel všechny dveře! Auto beželo a klíčky uvnitř! Co tedˇ. Naštěstí jsem měl doma náhradní klíče... Nevím jak by to dopadlo třeba v práci. Já mám centrál elektromagnetický, je velmi slabý, vymením je za jiný, asi servomotorky z JABLOTRONU (utáhnou tahem 4kg !!!) to musí kliku urvat. Jinak nevím. Mejte se.
  4. britten

    Zadna naprava a sneh

    Bude to na 100% vadný ložisko na kyvném rameni zadní nápravy, Já to měl úplně stejný ((vyšší rychlost, zhruba od 40 Km nahoru a prdel auta šlo do strany,převážně na sněhu)). Kupoval jsem ložiska na obě ramena i s čepy a vyměnil. Od tý doby mám pokoj. Měj se.
  5. citace: Ale on sam autem Octavia 81KW a ze si pojede za kamionem az do italie ke svemu zakaznikovi.Prej jel max 95km/h a furt za kamionem.A svete div se.Prumerna spotreba 2.8l/100km.Byl teda uplne prazdnej.Jen vlastne ridic.Bylo 24°C asitak.Tak to me uplne dostalo! to trolik: To tě dostalo? A jakpak by asi měl spotřebu, kdyby jel před kamionem? Neříká Ti něco turbulence a podtlak za kamionem? Schválně si to zkus se svým autem, těsně za kamionem povolíš nohu na plynu....a pak ta spotřeba...ehm... . Snad takhle nebudeme honit po okrskách kamiony. Ale jinak vím, že oktávky mají solidní spotřebu.
  6. britten

    Mazničky

    Jo, a máš tam čepy s otvorem nebo plné? Já mám nové čepy plné, na kterém jsou ložiska, takže návod na těch německých stránkách se nedají použít. Na to pozor!!
  7. britten

    převodovka SRDT

    Oddie, tak to se mi hodí nejvíc. To,co mám ,je atmosférák diesel se zpátečkou doprava (od sebe) a dozadu,jak píšeš. Převodovka nemá žádnou chybu a synchrony jsou OK. Jak vidím, tak ty jsi z Prahy,kus cesty.Já z Jižní Moravy pod Brnem, ale výlet si udělám. Další info v průběhu týdne.Domluvíme se. Ahoj
  8. Mám dotaz na převodovku na Peugeot 405 1.8 SRDT ohledně 5 převodového stupně. Kolik zubů má hnací a hnané kolo? Mám tam totiž převodovku z 1.9 GRD a chci sehnat zmíněná kolečka. Bez toho je motor moc vytočený, při 3000 ot na motoru a 5 př. stupni jede jenom 108 km/hod. Díky všem za informaci.
×
×
  • Vytvořit...