Přejít na obsah

sadaz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Bojanov
  • Stát
    Česká republika

sadaz's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravím všechny , dnes se mi přihodila celkem nemilá věc. Ale popořadě-> Zhruba před pul rokem jsem startoval auto a praskla mi pružina, která vrací klíček z poslední startovací polohy do předposlední < čili jsem musel manuálně jak auto naskočilo vrátit klíček o 1 polohu zpět>. S tímto defektem jsem jezdil do dnešního dne. Prasklá pružinka se dnes ráno někde šprajcla a znemožnila auto nastartovat uplně < nešlo dát klíček do startovací polohy>. Stalo se mi to ca 1 km od domova, takže jsem chtěl auto nějak dopravit domů -> zkusil jsem zašťourat drátkem v zámku spínačky, po této akci nešlo klíček do zámku už ani vložit. Po cca dvou hodinách zkoušení asi 1000 poloh klíčku a šťourání drátkem se klíček znou dal vložit. Zde na foru jsem si zhruba našel , jak se skřinka demontuje. Naštěstí šla skříňka demontovat a auto se mi podařilo nastartovat otočením samotného otočného spínače uvnitř spínací skříňky pomocí šroubováku. Doma jsem zámek opatrně rozdělal , ale i přes opatrnou práci mi nějaké pružinky vylítly spolu s nějakými válečky. Takže mam ted na ponku kupičku součástek a rozdělaný zámek. Už dříve jsem slyšel, že mechanismus zámku spínací skříňky je dost složitý, ale až takhle choulostivý jsem ho nečekal. Chtěl jsem se zeptat, zda se dá sehnat nová < klidne i v replice> spínací skřinka na můj klíček? popřípadě zda by nebylo výhodnější koupt celou sadu novou? neřešil jste někdo podobný problém? Bojím se, že i když bych dal zámek zase do kupy, už nikdy bych v něm nemel duveru, přecijen se ním startuje 10 let několikrát denně.. Díky moc za připomínky
  2. sadaz

    Vejdou se na P 306 15\" 205/50 ? RYCHLE

    bohužel tam nemam ani 15\" , ale asi to risknu. S tema 205 kama to nejak vydržim a pak koupim klasický 195/55, .. no, asi se na ně pojedu podívat a bude. Za celkem pěkný alu se skoro novejma gumama dunlop chce 5 tis, myslim si jedinečná cena..
  3. sadaz

    Vejdou se na P 306 15\" 205/50 ? RYCHLE

    DOTZ 61/2Jx15H2 .. takže šířka ráfku asi 6,5 palce?
  4. Zdravím vsechny, potreboval bych prosím poradit, mužu koupit komplet sadu alu kol s pneumatikami 205/50. Alu mají ET 15, rozteč klasika 4*108 , než na kola kývnu, potřeboval bych vedet, zda se mi kola vejdou? nezkousel nekdo tento rozmer? vím, že se na P 306 používají 195/50 R15, tohle je holt o chlup širší.. díky chlapi předem moc za odpovědi:)
  5. tak jsem kola zrušil.. tipek byl v poho-> pomalu si říkám, že to snad i čekal, že obchod zruším.. jinak se asi vyrovnáme na poplatkách za vystavenou aukci a snad to nebude rozmazávat.. díky za Vaše názory!!
  6. vážně chlapi, ja si taky myslim, že v popisu aukce není o vadě zmíněno ani prd.. je tam jen zmíněno , že jsou dvě kola poškrabaná-> to si mysli, že to zas taková funkční vada není a jestli tím prodejce myslel i to, že jsou rovnaná a svařovaná.. teda jedná se pouze o jedno kolo, ale to zas tak situaci nezjednodušuje.. [upravil dne 8/4/10 sadaz]
  7. no, moc nechci.. všichni zhruba naznačujete se na obchod vysrat.. ja jsem zhruba téhož názoru.. člověk pak neví, co svár bude dělat, když třebas tuknu do obrubaku-> svar praskne, ja to nebudu vědět a maler na světě.. tak mu asi zavolam a i za cenu keců to stornuju..
  8. důkaz o svařování nemám.. ale kdyby svařované nebyly, jiste by mi to prodejce neříkal.. chtěl bych se s ním domluvit osobně< jako po telefonu>, nechci prodejce někam hnát před aukro tribunál, .. napadlo mě , zkusit se třebas domluvit, že bych borcovi zaplatil rozdíl mnou nabízené ceny a kupujiciho hned pode mnou < tj 50kč> a že by je prodejce zkusil prodat tomu druhému nejvýše přihazujícimu.. aby prodejce videl, že neruším aukce jen tak z rozmaru..
  9. do telefonu mi navštěvu servisu nabízel, je to sice chválihodné, ale beztak v tom cítím jistej podraz.. myslíte si, že za tu tech 3850 ma cenu je kupovat i kdyby byly vyvážený? jako, mě to mrzí z toho duvodu, že jsem je kupoval pouze jako škráblý a za stejnou cenu se musím spokojit se svařovanejma.. kdybych třeas koupil rovnou svařovaný, možna bych nemusel platit tolik.. nevim nevim.. když jsem alu shanel, pečlivě jsem vybíral takový, aby pravě svařovaný nebyly.. a ted je mam:)
  10. sadaz

    HDI klepe ako o život :(

    to s tou měrkou-> mam hdi a taky mi to dělá.. zjistil jsem ale, že to je tim, že se měrka zasune do díry ve filcu zespod kapoty-> jak davaš kapotu nahoru, vezme s sebou i měrku.. ted už mi to myslím nedělá.. schvalne to zkus i při chcípnutym motoru-> zasunout měrku, zabouchnout-> zvednout kapotu..
  11. Zdravím všechny, před par dněma jsem na aukru vydražil Alu kola na peugeota 306. Po skončení aukce probíhalo nějaké to domlouvani. Zitra jsem se pro kola chystal , tak jem jeste jednou zavolal prodejci-> z něho nenapadně vypadlo, že jedno kolo má zevnitř svár a prý má možná rovnaý lem. tady je stranka s aukcí: http://www.aukro.cz/show_item.php?item=981503968 myslím si, že cena 3850,- není asi až tak špatná, ale po sdelení info, že je jedno svařené mě hned přešla chut. Podminky aukra je jedna věc, ochrana kupujiciho je věc druhá. Mam 100 chutí se na obchod vyprdnout i za cenu keců a negativního komentáře.. co byste pánové dělali v mé kůži?? Ja to klasifikuju jako nefér přístup prodávajícího.. ja si nemůžu pomoct.. jako kupující mam snad právo vědět o kupované věci co možna nejvíce.. dneska nebo zitra mu chci volat, jen potřebuju vědět, jestli je můj záměr oprávněný, či přehnaný?.. díky moc
  12. sadaz

    Subwoofer a zesilovač

    vrátím se k tem parametrum hertzu-> nevim jak ostatní parametry, ale citlivost mají udavanou při 2,83V, je potřeba tudíž od udané citlivosti odečíst 3 dB a to by mela být ona výsledna citlivost. Jinak hertzu bych se nebál, takový zlatý střed autohifi..
  13. jeste koukam na tyhle, ET 15, to by bylo fajne.. http://www.aukro.cz/item954161310_akce_peugeot_citroen_15_4x108_super_cena.html
  14. tak to je nemilé.. co říkate na alu od tohoto prodejce? http://www.aukro.cz/search.php?string=citroen&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0&us_id=10842086&country=56 konkterne tato sada by i rozměrově pasovala http://www.aukro.cz/item959895603_vyprodej_alu_citroen_peugeot_15_4x108_nove.html a pokud je to nove, mohlo by to mit i typovej list .. nebo jak je to s papirama, který se ke kolum dodavaji? v živote jsem žadne takove nekupoval, fakt nerad bych neco zanedbal..
  15. myslel jsem si to:) mas pravdu, v kocourkove opravdu žijem.. no, asi to zkusim risknout a kola nějaký koupim..
×
×
  • Vytvořit...