Přejít na obsah

Swallow

Uživatel
  • Počet příspěvků

    496
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Merklín
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    157

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Swallow's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Na samoštely jsem nějak zapoměl, poslední auto, které jsem měl a kde byly vzadu bubny byla stodvacítka.
  2. Jde nějak nastavit délka kroku brzdového pedálu na 306? Nemá ABS, brzdit brzdí, zavzdušněno také není.
  3. Swallow

    Vstřiky Lucas na čerpadle Bosch

    Zvuk motoru bych nazval jako drsný, tedy asi tvrdý.
  4. Swallow

    Vstřiky Lucas na čerpadle Bosch

    Že bych se nakonec odhodlal k laborování :-) Ono to ani moc nekouří, jen když se přišlápně plyn nadoraz, tak vyjde obláček černého dýmu.
  5. Swallow

    Vstřiky Lucas na čerpadle Bosch

    Dík za odpověď.Takovou akci asi s holýma rukama nezvládnu, budu to muset někde nechat zkontrolovat. Třeba se mi jen zdá, že je zvuk divný a bude fungovat normálně.
  6. Potřeboval jsem vyměnit vstřiky na 306 a sehnal jsem jen na čerpadlo Lucas. Nechal jsem je vyčistit a nastavit na vyšší tlaky pro čerpadlo Bosch. Po výměně má motor nějaký podivný zvuk. Nemám jak ověřit, zdali skutečně nastavili vyšší vstřikovací tlak, vyčištěné vstřiky jsou, ale to je asi tak všechno, co poznám. Otázka zní, jak by se motor choval, kdyby na vstřikách byl nastaven tlak pro Lucase a palivo dodával Bosch?
  7. Swallow

    Brzdy P405, zadní koutouče.

    Pokud se pamatuji, tak se zadní třmen odvzdušňuje tak, že musí být otočený odvzdušňovacím šroubem nahoru a zaaretovaný píst proti vysunutí a tedy odšroubovaný od nápravy. Pokud máš normální brzdový válec s posilovačem plus ABS, odvzdušňují se brzdy klasicky a naposledy se odvzdušňuje modul ABS. Ještě bych se podíval na ruční brzdu, jestli se správně vrací a také by přibržďování mohla dělat hadice mezi trubkou a třmenem. [upravil dne 6/6/09 Swallow]
  8. Marně sháním filtr ( sítko ) do přívodu oleje do turba. Filtr je to, co drží v ruce Ta trubka, do které filtr patří, je číslo 6 V Peugeotu ho dodávají pouze jako součást celé přívodní trubky. Neví někdo, kde by se dalo ono sítko sehnat samostatně?
  9. Swallow

    Zapojení DO na origniál

    Pokud máš původně DO na infra, můžeš to zkusit podle tohohle návodu http://www.xantiaclub.cz/view.php?nazevclanku=montaz-dalkoveho-ovladani-jablotron&cisloclanku=2006030003 . Je to jednoduché a funguje to :-)
  10. Swallow

    Krokac 306

    Pozice 7 na obrázku je onen \"obtokový ventil\", který má stejnou funkci jako krokový motorek u pozdějších verzí. [upravil dne 20/5/08 Swallow]
  11. Swallow

    Prosím o zaslání hlasu

    Stalo se, unesen
  12. Swallow

    aktivace klíče 406HDI

    Stačí tohle ?
  13. Blíží se léto, alespoň podle kalendáře a potřebuji doplnit klimatizaci. Ví někdo o nějaké solidní firmě v Plzni a okolí?
  14. Přemohl mne nějaký bacil , tak snad příště.
×
×
  • Vytvořit...