Přejít na obsah

Richard.W2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

O uživateli Richard.W2

  • Datum narození 31.10.1988

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    České Budejovice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

1 095 zobrazení profilu

Richard.W2's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

16

Popularita

  1. Zdárek, mám možnost dostat volant z 308cc (tříramenný) V autě mám též tříramenný. Šlo by zkombinovat volant z 308cc a airbag z 407 ? Vypadají dost podobně. Popřípadě bych si musel sehnal ještě airbag ale nevím co konektory. Má smysl to řešit? Volant se mi líbí. Díra obou volantů je stejná i s drážkou.
  2. Byla tam krytka a stačilo jen dotáhnout, díky moc
  3. Zdravím, má někdo zkušenost s opravou s manuálním zvedání sedadla, mám volnou páku (ta co jde podél sedáku)(zatím drží u sedačky, ale hýbe se) Mám náhradní sedačku kde to funguje. Nechce se mi laborovat a rovnou se ptám zda-li je páka zlomená nebo drží na nějakých šroubech, které vypadly Díky.
  4. Motor byl tichý, jelo to plynule. Motor jen od prachu, nikde žádný olej, nic nebouchá žádný vůle, lak jak nový, škvíry perfektně navazovaly, servo mi doposud v žádném autě líp nešlo. jen slabší spojka( ťukání do pedálu při pouštění spojky) Rádio RT3 bez JBL mě docela mrzí. Bez xenonů, sedačky v manuálu. Takže žid výbava Zdá se mi to až moc v pohodě, třeba konečně budu mít kliku... Protože u mého RHR mi páplo olej z turba, spalovalo a bylo po srandě, bílej kouř na celou ulici, žena a dcera v šoku a já bez auta. zhruba dvě minuty masakru motoru. Dva dny zpět investice 40.000,- a po technickej. (za 15.000,- tradá do světa) Takže asi tak.
  5. Něco sem četl a sám jsem měl Naftu, jde mi čistě o benzín (r.v. 2008) moc lidí zřejmě nemá 2.0 i
  6. Richard.W2

    Xenony

    Zbav se toho, mě to tam vydrželo asi rok a půl. Jel sem na technickou a rozlítali se mi stěrače a nešly zastavit, až vyjmutím pojistky (nouzovej režim) a čekal mě mordor ve smyslu výměny motůrků stěračů, parádní bašta. (to sem se ještě modlil že to nevezme sebou komfortku ) Pokud tím nechceš projít tak to dej hned ven a buď dobrej Tím chci varovat všechny co mají v úmyslu montovat HID přestavbu.
  7. Zdárek, prosím o radu.. V pondělí bych si měl jet pro auto. Na co si mám dát pozor, co je slabina u benzínu? Když sem to projížděl tak se mi to zdálo vlažný na výkonu (před tím sem měl 407sw RHR 100kw, což jelo opravdu hezky) může se mi to jen zdát ale nevím proto se ptám. Jinak technickej stav je slušnej. V budoucnu spojka, vzpěry na 5 dveřích. Půjde vyzkoušet klima kolem 10 stupňů ? Má to tažný. Budu rád za jakoukoli radu, předem díky.
  8. Po delší době tu mám malej pokrok v hudbě, Origo JBL ve dveřích a palubovce(ze 407) + Bluetooth. Hraje to luxusně.. Nedokážu si představit jak to musí hrát s Origo výbavou JBL (zesík + subáč) Ve 406 jsem to měl ve dveřích a palubce(též ze 407), nebylo to spatný ale na 407 to nemá Mohu to jen doporučit. https://www.ahifi.cz/bluetooth-audio-adapter-connects2-bt-a2dp-psa.html Podle čeho a jakej vybrat ten převodník? https://www.ahifi.cz/prislusenstvi-k-zesilovacum-do-auta/
  9. high/low adaptér na zesík a USB BOX na vstup. Tím by bylo vše vyřešené. Teď dělám spojku, volnoběžku a zadní tlumiče. Poté přijde na řadu Bass Až to dodělám dám vědět, díky moc. https://www.ahifi.cz/prislusenstvi-k-zesilovacum-do-auta/ ( jakej vybrat a podle čeho se řídit? ) https://www.melodiecb.cz/produkty/do-auta-40/adaptery-172/aux-usb-ipod-vstupy-166/1365-adapter-audio-vstup-pro-navigaci-vw-mfd2-peugeotcitroen-rdrt4
  10. Dobrá zpráva je, že cd měnič mám. Dá se sehnat a připojit USB box na RD4, nebo je to pouze na RT3? V mém případě nevidím moc možností Každopádně díky za každou radu
  11. Pokud jsem to pochopil dobře (https://www.ahifi.cz/clanky/detail/peugeot-407-sw-instalace-subwooferu.htm) a dalo by se sehnat k rádiu spíš USB vstup? Páč v telefonu nemám díru na 3.5 mm jack (USB-C), proto jsem chtěl radio s bluetoothem. Je možný vyměnit malej displej za velkej? Nikde sem se pořádně nedočetl jak to udělat.(ve schématech se nevyznám) Je možnost koupit displej i s radiem : třeba (https://auto.bazos.cz/inzerat/107767402/Peugeot-407-radio-RT3.php) je někdo kdo to překopal ? Mám rok 2005. Nečekal jsem že to bude takovej problém, no zlatá 406tá
  12. No to je v kosmu. Když vyměním rádio jak je to potom se vypínáním klimatizace a dalšího nastavení? je to v menu toho rádia.
  13. Ahoj lidi, chtěl bych si udělat hudbu do auta. Mám to původně ze 406 . Teď mám 407 sw. Mám dilema a potřebuji poradit. Dělá se origo rádio na bluetooth s připojením zezadu na zesík (dva banány) ?
  14. Richard.W2

    ukažte svoji 406

    Děkuji, ta polokůže byl dobrej kup a dost tlačil čas. Říká se, ze ty nejlepší věci jsou nejdál (250Km). Stálo to za to. Jinak sloupky jsou potažený koženkou.
×
×
  • Vytvořit...