Přejít na obsah

Chrobakx

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Město
    topoľovka
  • Stát
    Slovenská republika

Chrobakx's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Chrobakx

    306GTi-6 by Béďa

    Počuj, odkiaľ si kupoval ten výfuk? Priamo z tej stránky? Ja chcem niečo na moju 1.8 16V
  2. Chrobakx

    Nedrzi volnobeh (obcas)

    Pred nedávnom som riešil ten problém a chyba bola v klapke a krokovom motorčeku,vyčistil som to a už to ide.
  3. Takže, absolvoval som už cca 10 jázd a voľnobech vždy drží otáčky a štarty sú ako majú byť.
  4. Ja som ten motorček iba odšruboval a nechal voľne položený, otočil kľúčom na druhú polohu a motorček sa roztočil a rozletel sa, potom som ho už len pozbieral a poskladal.
  5. No najprv sa mi to samo rozletelo, ale potom som to našruboval naspäť. Po zložení klapky späť motor naštartoval hneď, ale počas jazdy otáčky stále občas kolísali a samovoľne sa pridávali.
  6. Tak pred chvíľou som rozobral škrtiacu klapku, vyčistil som ju s arvou z oboch strán podľa možností, našiel som aj krokový motorček, ten som vytriekal WDčkom, potom ho asi treba trochu namastiť však. Vyčistil som aj ten otvor kde bol ten motorček vsunutý. Na čo presne by som sa mal ešte zamerať keď to už mam rozobraté? Motorček po tom čo som ho vystriekal a zapojil tak sa krútil rýchlejšie ako keď som ho vybral prvýkrát. Tu sú nejaké fotky ako to vyzerá: [upravil dne 18/11/09 Chrobakx]
  7. No k nemu som sa ešte nedostal,ale pozriem sa na neho čoskoro.
  8. Tak vymenil som tepelný snímač, ale chyba asi nieje v ňom. Auto ide lepšie, ale otáčky stále kolíšu.
  9. Kdybych je nevyhazoval , mozna bych z nich postavil zet :-) Docela vysoka umrtnost ... Takze ten chlap co mi vravel, ze moze byt RJ v cudu mozno vravel pravdu
  10. PP205 presne ta jednotka ako vravis.
  11. Honza406 presne to isté robi aj mne, ale múdrejší budem až v pondelok po diagnostike. A ešte Honza ako si vedel, že chyba je v zelenom snimači? [upravil dne 11/11/09 Chrobakx]
  12. Ten technik vravel, ze ich má doma skoro jednu paletu pokazených, čo veľmi pochybujem, ale vravel, že práve môj agregát je problémový. Potreboval by som rady od ľudí čo majú rovnaký agregát.
  13. Dnes som skúšal poodpájať všetký snímače aké som uvidel. Ten zelený-tepelný snímač keď som odpojil, štartovanie bolo nepravidelné a tak isto aj chod motora sa mi nezdal, keď som ho zapojil naspäť tak motor točil normálne. Skúšal som aj odpojiť baterku na cca 30min a potom motor bežal normálne. Uvidím ráno, keď pôjdem do práce ako pobeží. Ináč som sa tiež objednal do peugeot servisu v MI na diagnostiku tak som zvedavý čo povedia, lebo 250€ dať len tak, že toto tu bude chyba toto treba vymeniť nechcem.
  14. Zdravím. Už dlhšiu dobu mi blbnú otáčky na motore, hlavne pri studenom ťažko štartuje a za tepla veľmi kolíšu. Najprv som si myslel, že to bude krokový motorček podľa niektorých vaších príspevkov, ale dnes som bol u nás za jedným maníkom čo robí diagnostiku a už len pri spomenutí, že mám 1.8 16V 81Kw nešťastne pokýval s hlavou. Ešte sa opýtal na číslo motora a jednoznačne povedal, že mi odchádza RJ Sagem(o zem hádžem). Ale, že mi ju môže vymeniť za Magneto Mareli komplet naprogramovanú,že nebude treba meniť imobilízer. Cena 250€ za full vymenu. Čo na to poviete, máte s tým niekto podobné skúsenosti? Hlavne so značkou Sagem vo vašom Peugeote?
×
×
  • Vytvořit...