Přejít na obsah

dany913

Uživatel
  • Počet příspěvků

    83
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    bardejov
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

dany913's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Tak na 90% vyriešené . Ako písal hore Luboss1991, žltozelený som odkvicol a dal som novy kábel od napájania rolety. Funguje v predu všetko len v zadu spolujazdcom nesvieti. Len neviem prečo bola otočená polarita na žltozelenom som mal + pol.. To iste mi písalo aj v chabých že je otočená polarita.
  2. Mne sa to stalo tak isto, asi 1 cm som tam mal medzeru, nešlo mi to tak isto kalibrovať podla návodu, až na koniec asi po pol hodine sa to podarilo. Skúšal som všetko ale nakoniec som mal asi iba prepnuté zapaľovanie aby auto nepadalo do ekonomyckeho modu., a roletu som mal zatvorenú a držal som ten otočný krúžok ale asi viac ako 30s a zrazu cukla do predu až na doraz a hneď som to pustil.
  3. Nefunguje. Na žltozeleným káble mam + pol a oproti kostru ta je len zeleny , meral som to keď otvorím dvere nabehne prúd ako keby malo zasvietit a keď dám kluče do spínačky a dám zapaľovanie tak začne klesať ako keby vypínalo. Piny som prihol ale tak isto nepomohlo. Nesvieti ani svetlo na slnečných clonách ani vzadu spolujazdcom. Kde je pes zakopaný?
  4. Prišli ste na niečo, ako si to vyriešil, mne prestalo cez víkend tak isto svietiť. A ešte som zistil keď ho zamknem tak smerovky nezasvietia ale až po asi 20s bliknu pri otvarani normálne blikajú. Poistky su ok. Na diag mi pisalo tak isto nejaké relé že je ok ale nieje napajano. máju stropné svetla nejaké relé kde?
  5. Nevie niekto zohnať schemu zapojenie alarmu, ma 3 kable, je v ľavom prednom rohu za naraznikom. Po nehode mi praskol konektor a neviem ako to ma byt zapojene aby to fungovalo. je to 508 SW 2,0 hdi 103 KW ROK 2011
  6. Tam som nenašiel nič. Len v strede je taka hlinikova konzola pod palubkou a neviem či ma isť aj to spolu von, alebo zvlašt,tam drži cely volant a je dosť kablou tam popremotavanych.
  7. Zdravím, potreboval by som vybrat palubnu dosku z 508cky, nevie niekto kde to može ešte dražat,všetky skrutky co boli vyditelne som vybral, drzi to iba niekde pod oknom a neviem či to je len na klipoch alebo este nejake skryte skrutky.spodnu časť mam uvolnenu drži to len v strede a pod oknom. Za rady dakujem
  8. dany913

    Deaktivace EGR 1.6HDi 80kw

    Mne to cukalo tak isto dal som zaslepit EGR a vypnut ho ale asi po 500km to cuklo zase ale len raz. Reakcia na plyn sa zlepsila pekne tahne od spoda co pred tym to nechcelo. Ja si myslim že može byt na chybe este vaha vzduchu lebo neukazuje v dia. dobre hodnoty je tam rozdiel medzi požadovanym prietokom a skutoč. rozdiel aj 200. Tak musim este vyskusat od niekoho vahu vymenit a potom sa to ukaže.
  9. Fakt to nejde vyčistit? Co sa zanesie hnet spet alebo aky je dovod ho menit?Na Toytote Avensis to vycistenie pomohlo slape to dalej. Dekuji za radu
  10. Takže treba nový? Použil som vyplach od firmy Protec DPF Flushing Liquid, a zda sa mi že som dostal von dost svinstva. Najlepsia volba je ho dat von?
  11. Chcem sa opytat, čistil som FAP na C5 1,6 hdi 80kw ,kamošovi lebo mu to regenerovalo každych 80km, po vyčisteni išlo dobre a po 2000km hlaska Risk of particle filter clogging. Diferencialny tlak je cca 20 do 50 čo pred tym mal aj 100. Hlašku mu piše pri každom štarte a potom svieti servis. Na DIag. mi nepiše žiadne chyby, filter zaneseny na 7%.Čo je s tym?
  12. Keď je to pukanie keď sa auto zahupe cez nejake nerovnosti tak je to urcite naprava, mal si repas ale zly dali ti tam asi mosadzne puzdra namiesto ložisk ja som to mal na 306, pokial tam nemaš maznice na bokoch na premazanie tak to je zly repas u nas to davaju, lebo ti tam natečie voda a začne to korodovat a urobi sa tam velka voľa a tym to klepe.
  13. dany913

    konektor dia

    A čim to napichnu ja mam len 2 pin redukciu od origo peugeot. Tak to nezistim jak funguje turbo a trisky. Mal som problem zacalo mi to raz hulit do kopca ale potom prestalo a uz tyzden v pohode. Ale vykon sa mi zda od kupi slabi na 2,5 td . Do kopca prazdny len z 3 -kou, ked dam 4 tak ho zacne dusit. Može byt zaseknute turbo?
  14. dany913

    konektor dia

    Dam VIN: VF3231V4215980343 je to 2,5 TD ( DJ5TED)
  15. dany913

    konektor dia

    Dobry deň, kto mi poradi kde je konektor na dia u Boxeru 2000? a ci je 16 pin alebo 2 pin-ovi. Pod volantem neni ani pod celou palubovkou a ani u motoru som ho nenasel. Surne... Diky.
×
×
  • Vytvořit...