Přejít na obsah

lape

Uživatel
  • Počet příspěvků

    787
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

lape's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

11

Popularita

  1. lape

    Windows 10

    FrantaCV: Tvá slova tesat do kamene :super
  2. lape

    Windows 10

    A nejlepší jsou hlášky kámošů co servisují počítače, jak je to děsně štve a podobně. U nás jsme rádi a vítáme každého kdo si s tím neví rady. Tak nikde jsem nepsal,že si kámoš stěžuje.Jen,že teď za ním chodí enormní množství lidí s problémem samoinstalace W10.Jinak je mu to samozřejmě jedno a má výdělek,ale každému na koho minulý týden narazil v hospodě a komu se stará o comp,což jsou u nás na vsi,skoro všichni hlásil,ať se neděsí,kdyby naběhla instalace W10 a přidal radu,jak tomu zamezit.Oni mu to pak stejně přinesou,nebo ho povolají k sobě domů,páč velká většina zná jen tlačítko ON/OFF,ví jak přehrát film a zapnout net
  3. lape

    Windows 10

    Nezvoral jsi nic.Microsoft zvolil agresivnější strategii,kdy se W10 instalují samy,aniž by chtěly odkliknout nějaké potvrzení.Pokud máš staženou aktualizaci s nabídkou W10,tak se prostě instalace rozjede sama.Kámoš,který servisuje PC má denně tak 5 telefonátu a zhruba tolik compů a NTB přivezených domů s tím,že lidi odešli od compu a po návratu tam už byly,nebo se instalovaly W10.Případně se instalace rozjela hned po startu PC.Dá se to teda v klidu přerušit v kterémkoliv místě instalace po restartu pojede normálně systé,který byl v PC předtím,ale chce to pak smazat aktualizaci KB3035583,aby se situace neopakovala. Microsoft to s námi prostě myslí dobře a jede podle hesla: "Vy lidi nevíte,co je pro Vás dobré a my Vám ty W10 prostě dáme,ať chcete,nebo nechcete" Zřejmě se jim hromadí spousta užitečných dat o uživatelích,kteří už W10 mají,takže se to snaží nacpat všem,aby věděli o každém uprdnutí.
  4. Trochu OT.Pro mě osobně čím novější verze Zoneru,tím se mě to zdá přeplácanější.Mám tady verzi 18 PRO a starou 14 a stále používám radši verzi 14.Zdá se mě o hodně přehlednější.
  5. lape

    Zavirovaný mobil

    Jak jsem psal výše,tak už jsem to vyřešil.Ale teda zajímalo by mě jak to případně pro příště zavřít.Jakmile jsem otevřel chrome,tak to naskočilo a nešlo s tím dělat nic jiného,než zavřít chrome.
  6. lape

    Zavirovaný mobil

    No vzhledem k tomu co jsem našel na netu,tak je to adware.A home page to není.Navíc to hned vypisuje,že je mobil zavirovaný ať okamžitě navštívím danou stránku a stáhnu aplikaci,která vše vyřeší.Navíc pokud jsem v browseru,tak mobil pořád vibruje,jak šílený,takže slabší povaha by okamžitě šla na stránku a stahovala bůhví co No už jsem to po pár neplatných pokusech vyřešil.Stačilo u chromu odinstalovat aktualizace.Zkusmo jsem to pak znovu aktualizoval a už to nevyskakuje. http://howtoremove.guide/what-is-androidhelpa-xyz-virus-remove/
  7. Zdravím.Jsem tady s dalším problémem.Včera se mě zaviroval mobil.Prostě jsem spustil chrome a už začalo vyskakovat okno s odkazem na nějakou stránku androidhelpa.xyz a "brilantní" češtinou mě bylo vypisováno,že mobil je extrémně ohrožen a ať si stáhnu aplikaci,která vše vyřeší.No samozřejmě jsem nestahl nic a chrome zavřel.Zkoušel jsem různé antiviry,ale ani jeden nic nenašel.Problém je jen u prohlížeče chrome,pokud použiju jiný browser,tak problém není.Poradí někdo,jak toho hajzla dostat z mobilu?Do továrního nastavení bych to dával nerad.
  8. lape

    Problém s minibikem

    Tak pružina namotána a šlo to teda celkem bez problémů v jednom člověku.Trvalo to cca 10 minut.Kolo do kterého jí bylo třeba dostat se upnulo do univerzálky ze soustruhu a pak už se namotávala pružina.Vše složeno a funkční,ovšem jen pár startů Takže opět rozborka a přemotání pružiny opačným směrem a to už byl ten správný směr.Jenže po dalších pár startech se ozvalo křupnutí a šmytec.Praskla pružina pod rohatkou na druhé straně,než byl prvotní problém,takže jsem konec ohnul jak bylo třeba a zatím funguje.Otázka je jak dlouho Ale tak už vím,jak na to.Je to nějaký hodně šméčkový plech ty čínské pružiny.
  9. lape

    Problém s minibikem

    Tak v čem je problém už vím.Byl ulomený jeden háček na pružině co ovládá tu rohatku,přes kterou se startuje,takže při pomalém tažení to motorem ještě otočilo,ale samozřejmě to ke startu nestačilo a při řádném potáhnutí už to motorem neotočilo .Horší je,že při zjišťování problému mě vyběhla pružina která má na starost navíjení startovací sňůry a to bude teda porod jí namotat zpátky.Dávám tomu tak týden,než a jestli se to vůbec podaří.
  10. Ahojte.Mám problém s tímto minibikem http://www.minibike-shop.cz/minibike/16-minibike-flame-edition-cerna-cervena.html jde o to,že nejde nastartovat.Ještě dnes děcka jezdili a pak mě volali,že nejde.Tahám za šňůru,ale vevnitř jakoby něco nezabíralo jak má.Plastové kolo se západkami,které točí motorem jsem měl sundané a není nijak poškozené,ale zdá se mě,že když zaberu,tak to otočí motorem jen trochu a ne jak by mělo.Zatím se mě nepodařilo sundat to hliníkové kolo z motoru,takže nevím jak to tam vypadá.Nemá někdo zkušenosti?
  11. lape

    Život a práce v Kanadě

    Zlatá slova.
  12. lape

    windows média player 12.0.

    No vidím,že tam dostal stejnou odpověď jako ode mě :D
  13. lape

    windows média player 12.0.

    Stáhni si VLC player a máš klid
  14. lape

    8.březen MDŽ

    A to si představ,že to vzniklo v "úžasné demokraticko-debilní Americe" v roce 1908,takže kecy o komančských přežitcích jsou celkem úsměvné Ale to je běžný omyl spousty Čechů.
  15. lape

    Problém s ukládáním fotek na kartu

    No jak už jsem psal.Ten low level sice vypíše,že 100% complete,ale karta je stále plná a ve windows normálně viditelná.Zkoušel jse to i přes partition master a taky nic.Zkoušel jsem i odebrat partition v tom masteru,ale nejde.Prostě karta chcípá.Jinak teda kopírovat z ní i na ní jde bez problémů,filmy a dříve pořízené fotky jdou spustit taky bez problémů,ale už se na ni nezapíší stahované věci,případně věci u kterých je nastavena cesta na kartu.Ale zdá se mě,že díky vadné kartě se rychleji vybíjí baterka,jestli je to teda vůbec možné Ona pořád vypočítává kolik fotek ,videí,hudby atd se vejede na ještě volné místo a pořád se nemůže dopočítat Když přepnu na paměť telefonu,tak hned skočí čísla kolik MB čeho se tam ještě vejde.No nic.Nebudeme týden řešit kartu,prostě končí.Vezmu ten Samsung EVO,teď je v TS Bohemia 32GB za 269,- tak mě to snad úplně nezruinuje Všem díky za tipy
×
×
  • Vytvořit...