Přejít na obsah

Holly

Uživatel
  • Počet příspěvků

    692
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 205
  • Rok výroby
    1991

Kontakty

  • ICQ
    230661780

Profilové informace

  • Město
    Praha 8
  • Stát
    Česká republika

Holly's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

0

Popularita

  1. Holly

    Holly auta

  2. Holly

    oslnující semafory

    Zvlášť zelená mi přijde dost jedovatá, ostatní barvy jsou celkem v pohodě.
  3. Holly

    Do noveho dne s veselou pisni

    Asi jsem divnej, ale mě to přijde trapný.
  4. Holly

    Co rikate na zakaz koureni?

    Zakázat, zakázat, zakázat, jinak mlátit, mlátit, mlátit.....
  5. Holly

    Chodec - Klika nebo nesmrtelnost

    To je blbost, to snad musí být nahraný.
  6. Holly

    Notebook - do čeho jít?

    No jasně, psal jsem o ceně napáječů. Konkrétně 19,6V, 65W, Acer 600,- s DPH, Asus 1700,- s DPH. Liší se jen tím, že asus má kratší konektor. Takže acer do asusu použít lze, obráceně nikoliv (tedy pokud nemají obrácenou polaritu, o čemž silně pochybuji). Rozhodně bych se nodvážil tvrdit, že jakákoli značka je šmejd. Rozhodně ale má acer oproti HP mnohem bohatší výbavu. Mmch, mám dojem, že Lenovo je největším výrobcem notebooků na světě. Acer je tuším druhý, co se týká prodaných kusů.
  7. Holly

    Notebook - do čeho jít?

    Acer nám bez problémů šlape už tři roky, naopak nemám moc dobré reference na HP. Ohledně Asusu, mají strašně drahé napaječe, stejné parametry jako Acer, ale 3x dražší.
  8. Holly

    Freestyle na kole :)

    Kurvy kamarádi :-). Borec už se asi nestane prezidentem :-)))
  9. Holly

    nehoda

    Strč si to víš kam:( (je to marný, je to marný, je to marný.....)
  10. Holly

    Couvání

    Luxusní.
  11. Holly

    Pohádka o výměně okna

    Medvěde, to by jednomu vyhrkly slzy, teď se asi někomu musí stát něco hroznýho, aby nebyla narušena rovnováha sil ve světě. TOHLE NENÍ NORMÁLNÍ!!! [upravil dne 17/11/07 Holly]
  12. Holly

    Laserová operace očí

    Já jsem astigmatismem pře operací netrpěl, to je záležitost asi posledních dvou let. Nikdy jsem ani na vteřinu nezapochyboval, že to stálo za to, i přes drobné nedostatky. Podstoupil bych ho rozhodně znovu, brýle mi fakt dost komplikovaly život. Oči se mi prostě pořád horšily, každý rok silnější brýle. Po operaci několik let klid. Když se to povede, tak ti to fakt ulehčí život. O jeden problém míň a můžeš se líp soustředit na podstatné věci. Už se mi prostě nestává, že nezdravím známé, protože něž je poznám, tak jsou pryč
  13. Holly

    Laserová operace očí

    Na operaci jsem byl před 9ti lety, každé oko zvlášť, cca -6D. První pravé, při operaci samotné bolest jako prase, prostě suverénní bodání jehlou do oka, přitom smrad spáleného masa (dnes +0,5D). Druhé oko naprosto bezbolestně, což asi bylo špatně (dnes -0,75D). Nejhorší je zbytková vada po okrajích, která tehdy nešla odstranit, nevím jak dneska, ale museli by upálit moc rohovky. Projevuje se v noci. V poslední době se k tomu přidává astigmatismus, ale pořád je to lepší než -6D. Když mě to bude hodně štvát, tak zhruba za 10 let si dám repete. Jinak minimálně 3 roky po operaci jsem viděl dokonale (tedy jen ve dne), zrak se mi zase zhoršuje asi z čumění do počítače. Na řízení nosím brýle, v noci je fakt potřebuji. Přeji hodně štěstí a nadosmrti ostrý zrak.
  14. Holly

    navigace Navigon 7110

    Cena na netu je těsně pod 10000,- bez DPH.
  15. Holly

    navigace Navigon 7110

    Nikdo nezná?
×
×
  • Vytvořit...