Přejít na obsah

bara

Uživatel
  • Počet příspěvků

    382
  • Registrace

O uživateli bara

  • Datum narození 24.4.1964

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Hodonín
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

bara's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

-3

Popularita

  1. Tím to všechno mé martýrium včera začalo.Jelikož mě svítila kontrolka motoru a přejížděl jsem palivák,tak jsem jej vyměnil a začala mě divně vrčet podávací pumpa v nádrži.Jelikož jsem ji už vyměnil celkem 3x tak jsem ji vyměnil i po čtvrté a pak nastal problém.Auto nasálo nastartovalo a zdechlo.Tak jsem vymontoval snímač tlaku paliva a vyfoukal kompresorem,dal zpět a motor jel asi 3 km.Šel jsem na oběd a po něm zkoušel nastartovat a zase to nasálo naftu a zase to zdechlo samo od sebe.Znova pumpu ven vyfoukat a zpět a vyzkoušet jednu za druhou,než jsem si byl na tuty jistý,že pumpou to není,je nová!Zajímalo by mne jakou funkci má u hádéčka snímač tlaku paliva,protože jestli vyhodnotí špatný tlak a jen upozorní,nebo a to si myslím,že dělá odpojí palivovou pumpu a motor zdechne na nedostatek nafy.A nebo je na to nějaké relé které je špatné a vyhazuje to pal.pumpu z proudu a tím pádem to nejede.A nebo se zase ucpal mikrofiltr na snímači tlaku paliva a proto to nejede a nedává naftu do čerpadla a nebo je snímač špatný a proto to pokaždé zdechne,
  2. bara

    508 - skúsenosti.

    Nevšiml jsem si,že by tu někdo psal o takové jednoduché věci jako je natankovat z kanystru někde v lese na dojezd do pět set osmičky.Moje dcera si ji koupila nedávno a měla sebou pro jistotu v kufru z delší cesty kanystrovou rezervu koupenou na benzíce i s kaňákem a co se nestalo.Ten plastový nádstavec na kanystr za žádnou cenu nechtěl roztáhnout v hrdle ten pitomý plast a odsunout tak ten penízkovitý plast co uzavírá hrdlo nádrže,dokud jsme nevyrobily z plastové trubky na vodu stejný průměr jako je tankovací pistole,jinak by s tím koupeným kanystrem,plným nafty jezdila asi dodnes.Taková blbost a jak dokáže nasrát.
  3. Jestli chladič nevím,ale startér určitě.Sám ho takto mám vyměněný.
  4. bara

    Záměna vstřikovačů 66 - 80 kw

    Už jsi nenapsal jak si dopadl s těma vstřikama?Osboně si myslím že to záměnné je.
  5. bara

    Nejde klima !

    Já jsem měl tento samý problém a byla chyba v tom relátku.Po výměně funguje tak jak má.Samozřejmě musíš mít dostatečný tlak v chladícím systému,neboli dost chladícího média,což ti projede každý kdo plní klimy.Je to jedna z nejčastějších vad na klimatizaci pokud máš kompresor i trubky i náplń v pohodě.
  6. Taky zkušenost : http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2014120704
  7. To Vvitty: Tak se může zeptát jenom tydýt.Tak za prvé pokud máš pořád český pas tak seš pořád českým občanem i kdybys byl na marzu a podle toho se k tobě chovají dané ůřady.A za druhé tu máš celý zbytek rodiny.A za třetí se ti přeci nebudu zde vyblívat se svojich vysoce osobních a soukromých věcí,které s tím nemají nic společného.A navíc ten tvůj dotaz nemá shola nic společného ze servisema,kvalitou dané práce a platbou za to na hodinu.
  8. Víš mě je v podstatě celý kaufland ukradený,ale jak známo všechno souvisí ze vším.Já jsem jsem ho vypíchnul jen jak o příměru,když se tady rozpoutala debata o servisech a o hodinových tarifech a potažmo i platech a ziscích servisů a cenách všeobecně.Poněvač tady někdo plácnul jak musíš dát hodně na hodinu abys měl perfektní servis,což je v této zemi kravina na entou.Nejhorší na tomto systému je to,že i když není neůroda,není žádná objektiví příčina nebo důvod nějakého nedostatku,tyto české i cizí svině zde podnikající neustále a do nekonečna zdražují z pricipu své chorobné nenažranosti a chrtáňství aby to v zápětí promrdaly v kasínech Monte Carla i se svýma šlapkama,(čily užitek vůbec žádný) čímž roztočí nekonečnou spirálu zdražování všeho i těch blbých servisů a vůůůůbec nikoho ani náznakem nezajímá,že to pro obyčejné lidi je už neůnosné a nepřijatelné poněvač mají pořád jednu a tu samou výplatu,ze které musí vycházet měsíc co měsíc.Je obrovský rozdíl mezi skutečným západem a naším kapitalismem už jen třeba v tom,že u nás ti dají slíznout jenom drobky a venku ti dají ukousnou mnohem větší kus z toho pomyslného koláče při výplatě mzdy.Vím o čem mluvím,žil jsem venku.A jelikož ti v průměru vyplatí patnáctku a chtějí abys utrácel čtyřicítku tak vymyslely půjčky všeho druhu.A aby to pořád zapadalo sem,kam to píšu znovu to převedu na auta.Nedávno jsem dělal v Berlíně(tom západním) asi 3 měsíce .Jezdil jsem kolem všech možných značek dealerů aut a z práce zastavil,kouknul na káru ,parametry,kolik to vyprodukuje emisí,to jich tam baví to pořád psát a hlavně na to,kolik je měsíční splátka a jak by to potencionálně zatížilo rodiný rozpočet berlíňana,poněvač jsem se těma lidma v práci ve Visteonu dělajícími o platech,inkasu,nájmu atd bavil.No a pointa je ta,že pořád na to mají to v pohodě to auto utáhnout.Tady se toho dělal už za komančů a dělá dodnes přepych,což je na hlavu. Asi tolik.
  9. No,ale co s tím?Jak z hrušky dolů? Víš když nám kripl Klaus sliboval 20 000 platy do osmi let + levnou elektroniku(dodneška je to pro většinu nedostupná částka),lidi mu na to skočily a on vesele zatím rozkradl s pomocí kuponů a partou z ods republiku pod záminkou zběsilé privatizace,že prý pro lidi a tím nás uvedl do totálních sraček.Proto teďka musí vysolit zaměstnanec i zaměstnavatel vysoké daně. Je rozkradeno! (Osobně neznám třeba žádného vietnamce který je platí a nic se neděje a jaké mají majetky a taky nikdo z nich neumírá,jsou nesmrtelní . )Pak nás znovu ten samý nacpal do unie a teďka na ni plive,debil jedna debilní.Nechápal jsem a dosud nechápu,že lidi drží hubu na to,že máme východní platy a západní ceny.Ale na to kdo má jaké náklady poukazuje ůplně každý,ale.že ryba smrdí od hlavy na se jaksi zapomíná.A s tou prahou co tu někdo přede mnou vzpomínal je to daný fakt.Můj mladý tam žije a když mě vykládá jaké má nízké ceny třeba blbý kaufland v práglu a jaké jsou tady tak jenom skřípu zubama.Ale asi je to proto,že revoluce se dějí v praze a když tam je klid,tak ať se z toho mimopražtí třeba poserou a ty jejich levnější ceny ať zaplatí zase mimopražtí a je to.Navíc je plná prdel různých nevýrobních institucí,složek,ministerstev.Např. Ústav pro studium totalitních režimů a na tyto parazity musí taky někdo odvést daně aby mohli dál parazitovat na společnosti.99,99% NÁRODA Z NICH MÁ ŮPLNÉ HOVNO ale makat na ně musí všichni.To jen tak v krátkosti proč jsou daně jaké jsou.
  10. To buď rád,já při mé smůle tam budu mít určitě oba,ale zjistím to až o víkendu,protože přes týden není čas a je navíc brzo tma.Momentálně to mám vyřešeno tak,že jsem kostru natáhnul novou,dal na to vypínač na 12V který snese víc jak 10A a jede v poho,akorát,že na plný výkon.Mám slíbený druhý za 200kč tak uvidím,Teďka v zimě a hlavně po ránu nelze bez ventilátoru ani ťuk.
  11. No je tak jak říkáte chlapy.Je to klasický český výmrd ve stylu já na bráchu,brácha na mne,my už máme tvé prachy utraceny a ty si naser.A jelikož se jedná o nějakých i s prací 6000kč,tak by mne vyšel advokát na víc a bylo by to pyrhovo vítěztví.V této zemi kde slušnost a právo nefungují je smutný a dost těžký život .Zase další ponaučení,sepisovat speciálně smlouvy na coby kdyby na kdejakou hovadinu,všechno uspořádat do šanonů a ještě to naskenovat do počáku,to k vůli okamžité el.korespondenci.No na posrání.Dost na tom,že už se spoustu věcí nedá jíst a nechutnají jako dřív a musím si je dělat doma abych si pochutnal,tak budu muset si i ty blbé klouby asi vyměnit sám a budu vědět co jsem tam dal či nedal.Dělal jsem to před 16 lety a myslel že naposled.Nemám na to čas,dostatečnou výbavu a taky už mě to nebere.Jenže ono není ani sranda zjistit co tam vlastně patří.Čumím do komplu a nechápu,milion druhů hom.kloubů.A každý včetně kelly uvádí něco jiného,s drážkou,bez drážky,rozměry,délky takové ,makové.Jakožto mechanik se smlouvou o odběru zboží,bych to měl jednoduché jak facka.Po demontáži a následném změření bych obratem díl vrátil a obědnal druhý,což všichni dělají co mají živnost na daný obor tj.autoopravárenství.Ale já bych se zase musel hádat.Je to tu fakt jak u debilů.
  12. Nevím kam toto téma zařadit tak jsem založil nové.Stala se mi taková věc.Je to asi rok a půl co jsem si nechal vyměnit oba homokinetické klouby v soukromém autoservise.Tento týden mám smolný takže mě kromě ventilátoru odešly i ty klouby,které mají najeto asi 8000 km.Podle mne by měli vydržet alespoň 100000km.No šel jsem to zkusit reklamovat a dopadl jsem takto.Ten mechanik šel z reklamací k prodejci náhr.dílů,(taky má i vlastní servis,ten prodejce) a ten mu řekl následující.Kupovaný náhradní díl který je následně namontován do auta podléhá pouze 3 měsíční záruce a tudíž nemám na nic nárok.Je to čerstvé teprve 8 hodin,tak to ještě rozdýchávám,takovou kravinu jsem ještě neslyšel,tak si to nějakým způsobem ověřím a když ne tak asi bejzbolka.Ta sranda mě vyšla na 5000 kč plus práce.Předesílám,že guma prasklá není a stahovací pásky drží,písek v tom není.A není to žádný starline i když někdo tuto značku chválí,jiný zatracujeno nevím.Tak by mě zajímalo jaké zkušenosti máte vy co se týče prodeje náhr.dílů a následné reklamace?Slyšel už někdo někdy takovou hovadinu na reklamaci dílů?
  13. No máš pravdu ůplnou, je to v té pos.. plastové krabičce co je regulátor otáček ventilátoru.Vylučovací metoda zabrala.Ale člověče,plus to propouští v poho.ale mínus je mrtvé a v tom je ta zrada a zřejmě to budou ty regulační tranzistory jak píšeš,co jiného.Jenže nevím jak to dostat ven,totálně na hovno přístupna jeden šroubek se asi dostanu ,na ten napravo,ale jestli je i na levo a to asi bude tak jsem v pr...protože to tak rozebrát půl auta,je to na podlaze pod palubovkou a brání tomu nějaké plasty a celý středový panel. A co se týče koupě a výměny těch tranzistorů tak taky nevím s jakýma hodnotama,což se asi ani nedovým,není odkud.Jedině že bych to dal nějakému elektronadšenci a těch moc jak známo neběhá po světě.
  14. No už jsem na podobným ,,chodníčku",nejde mě ventilátor topení a taky digi klima.Pojistky v poho,spínačka taky,proud mě do toho jde ,ventilátor přímo na baterku jede jak šlak.Myslel jsem že třeba odešel tišťák ovládání umístěný nad rádiem,tak jsem to prohodil s kámošem a můj mu jel v poho a jeho nejel u mne stejně jako ten můj.Ventilátory mám 2 a napřímo jedou oba,takže v nich to není ,ale po zapojení na místo nejedou.Teďka v zimě je to radost až na kost,měnit půl auta se mě teda nechce ani náhodou,ale eletrika je sviňa můžeš bádat jak chceš a chyba ne a né ji najít.Takže jdu opět hledat.Pokud najdu rád poradím,ale už jsem skeptik A když bude nejhůře tak tam dám sólo nové káble a vytáhnu si spínač s regulací k popelníku a basta fidly.
  15. bara

    motor ventilátoru topení

    No podle mne to je hovadina jak píšeš,odpory v tom tišťáku budou asi NA 99.9% stejných hodnot.No,ale tady vidíš jak jim frantíkům jebe v makovici.Jednou to udělají z výřezama nahoře a podruhé zase dole.Smysl to žádný nemá,ale musí někdo vyrobit novou vstřikovací formu na plasty,nalisovat hoho mraky a pak si to nechat dóóóbře zaplatit.To dělá chorý mozek,aby to nepasovalo a furt si kupoval a kupoval a měnil a vracel a pořád dokola.Asi tím řeší ve francii zaměstnanost a zisky,ty hlavně.Já osobně bych ti radil toto.Zajdi do elektra,pokud to nemáž doma a kup si ty malé měděné samce a samičky a nacvakej je na pár drátků,máš jicj tam 8 a propoj si to s tím co sis koupil a vyzkoušej funkci .Pokud pojede bez problémů,tak pak odřež ty výčnělky nasaď to tam na pevno a přišroubuj na palubovku.Předejdeš tím zklamání,že to tím nebylo a ty sis zbytečně honil triko a nic z toho.
×
×
  • Vytvořit...