Přejít na obsah

Danny88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

O uživateli Danny88

  • Datum narození 3.3.1988

Danny88's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Danny88

    Auto chcípá

    Ač hledám jak hledám, tak jsem nenašel návod na odpojení RJ. Ani nevím vlastně kde je? To stačí odpojit konektor nebo dá se to vůbec poradit takhle nebo musím do servisu? Jinak natankováno půl nádrže a pořád chcípá, ikdyž ne po každé a chyba antipollution fault zůstává.
  2. Ahoj. Asi jsem si nechal blbě poradit. Jel jsem na delší cestu cca 700km a chtěl jsem trochu ušetřit a tak jsem na radu natankoval E85. Nemám vyměněnou řídící jednotku. Poradili mi že v určitým poměru můžu natankovat i bez vyměněné řídící jednotky. Natankoval jsem cca 40 litrů benzínu a cca 25 litrů E85. Poté auto při nízkých otáčkách začalo škubat a na volnoběh skoro po každé chcíplo. Asi po 300km kdy mi začalo vadit chcípání jsem si přidal na pevno na otáčkách motoru (posunul jsem si bovden a zarazil takovou tou závlačkou). Po dalším nastartování mi naskočila chyba antipollution fault. Na autě žádná změna, krom toho cukání. Nyní jsem vyjel celou nádrž, natankoval normální benzín, plyn dal do původního stavu. Hláška antipol.... zůstala, auto chcípá ale už necuká. Co jsem díky ušetření cca 300kč podělal?
  3. Danny88

    Hučení od motoru

    http://www.oleje-shop.cz/product/tesnici-a-regeneracni-pripravek-pro-prevodovky tak o víkendu ho vyzkouším, ale myslím si že zbytečně.
  4. Danny88

    Hučení od motoru

    Teď mi jeden bývalý automechanik řekl, že existuje nějaký přípravek, který se nalije do převodovku a převodovka přestane hučet. Nevíte někdo jak se jmenuje? Za zkoušku nic nedám.
  5. Danny88

    Hučení od motoru

    Po nastartování ani při stání nehučí, jelikož mám buď neutrál nebo stojím na spojce. Jakmile sešlápnu neutrál nebo dám neutrál, tak je klid. Přidávám video z jízdy. Ta chyba co tam svítí je ABS. V tom videu je vidět, kdy sešlápnu spojku, jak zvuk přestane.
  6. Před dvěma měsíci jsem si nechal vyměnit komplet spojku a přitom i vyměněný olej v převodovce. Je to asi 14 dní co mi z ničeho nic začalo hučet z motorové části. Při sešlápnutí spojky a nebo vyřazení na neutral hučení přestane. Čím vyšší rychlost, tím vyšší intenzita hučení. Jeden známý automechanik mi řekl, že je to převodovka a že je na kompletní výměnu. Nejsem si jistý zda lze poradit při tak málo informacích. Odpoledne se pokusím přidat ještě video se zvukem. Třeba by to mohlo být něco jiného, budu rád za každou radu. Děkuji
  7. Danny88

    posilovač řízení

    tak konektor jsem se pokusil vytáhnout ale budu tam muset se šroubovek, protože nejde vytáhnout. Chtěl jsem odpojit servo a zjistit jestli to blikání je servem.
  8. Danny88

    posilovač řízení

    A jaké čerpadlo? A kde přibližně najdu ten konektor.
  9. Ahoj. Mám peugeot 307 1.6 16V 80kw benzín. Dnes mi došel benzín. Dále jsem ho dolil a dojel k domu. Po hodině jsem nasedl do auta a nefungoval mi posilovač řízení. Dolil jsem olej ale ani to nepomohlo. Nedalo mi to a večer po tmě jsem to šel ještě vyzkoušet. všimnul jsem si že blikají světla a všechny blinkry do rytmu. Je slyšet takové tiché přerušované houkání. Když pootočím volantem tak posilovač trochu zabírá a poskakuje řízení.
  10. Ahoj mám problém. Natankoval jsem si půl nádrže a u benzínky jsem normálně nastartoval. Bohužel když jsem po 50km chtěl nastartoval tak už mi to bohužel nešlo. Startér normálně točil ale auto nenaskočilo. Nechal jsem se tedy odtáhnout na laně domů. Nedalo mi to a dolil jsem tam ještě 10 litrů benzínu a auto hned naskočilo. Myslel jsem si že mi někde vytekl. Další den jsem na stejném místě nastartoval normálně, ale když jsem asi na 5 km vzdáleném místě chtěl asi po 2 hodinách nastartovat, tak nastal stejný problém. Opět nenaskočil. Uvědomil jsem si, že před domem jak se mi vždy povedlo nastartovat jsem stál čumákem do kopce a tak jsem sjel na neutral opět do kopce a auto bez problému naskočilo. Takže auto čumákem do kopce startuje bez problému. Nevíte čím to může být?
  11. Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda lze nějak přes diagnostiku nastavit při odemknutí auta aby se rozsvítili světla. Teď mám světla automaticky při nastartování. Děkuji
  12. Danny88

    Vystřelovací klíč

    To Sekaj: Já jsem použil tu původní planžetu z originálního klíče, kde ty žlábky jsou.
  13. Danny88

    Vystřelovací klíč

    Zítra sem hodím fotky jak to vypadá. Stačí Vám planžeta z origo klíče. Jeden plochý a kulatý pilník. Chtělo by to ale malé pilníky. Trochu zručnosti neuškodí ale zvládně to i uplnej ...
  14. Danny88

    Vystřelovací klíč

    To sekaj: Jestli chceš tak ti můžu vyfotit můj klíč s originální planžetou. Originální planžetu na konci pilníkem zůžíš asi o 1mm tak aby zajela do držáku na klíči a malým kulatým pilníčkem vypiluješ drážku pro malý čep, kterým planžetu zajistíš aby nevypadla. Mám to už asi rok.
  15. Danny88

    Vystřelovací klíč

    K čemu jsi frézoval planžetu. Ta stará tam pasuje bez problému. Jenom si musíš pilníčkem nebo pilkou na železo udělat drížku pro zajištění. Jinak na ebay za 330kč s poštovným a dodání 14 dní.
×
×
  • Vytvořit...