Přejít na obsah

Mertin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

O uživateli Mertin

  • Datum narození 24.2.1988

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2008

Kontakty

  • ICQ
    305784772
  • Webová stránka
    www.yacht.estranky.cz

Profilové informace

  • Město
    Dymokury
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Mertin's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. ja prijedu asi urcite ale Marlinovy auto urcite nepujcim nechci aby mi ho utopil nekde v bahne.
  2. Jde chlapík kolem kláštera, když v tom čte cedulku: „Sex s jeptiškou za 1500 Kč!\" Neváhá, vejde do kláštera a ptá se, kde že je ten sex k dostání… \"Musíte zaplatit, jít touto chodbou až na konec a vejít do posledních dveří vpravo.\" Chlapík se dostane na konec chodby, otevře poslední dveře vpravo a vylítne přímo na ulici. Dveře se zaklapnou a on na nich čte další cedulku: \"Dnes s Vámi vyjebala sestra Tereza!!\"
  3. Mertin

    308 už onedlho

    tady mám video svý 308.
  4. Já žádný problémy s vrzáním a pazvuky v interieru nemám ono asi záleží na autu já dělám v automobilce tak vím jaká je kvalita vyrobených aut. U nás v TPCA se na kvalitu hledí ale taky se stalo že odjely z fabriky zmetky.
  5. Jede cigán po silnici ve slušným auťáku a najednou bum, prdne mu kolo. Tak vyheveruje svýho meďáka a začne to kolo vyměňovat za rezervu. A najednou rána jak blázen.... Podívá se a co nevidí? Další cigan s tyčí mu rozmlátil přední okno. A von mu povídá: \"Co blbneš vole?\" a ten druhej: \"Ty bereš kolo, já autorádio.\"
  6. Otázka v testu: Ovlivnil automobilový průmysl nějak morálku lidstva ? - Jistě, poklesl počet krádeží koní.
  7. Stopuje chlápek o půlnoci na krajnici. Je bouřka, déšť, takže auta nejezdí. Najednou vidí v dálce světla auta, jak se blíží k němu - strašidelně a pomaloučku. Je mu to divný, ale přece jen, auto je auto, takže když u něj zastaví, tak si naskočí ... Chce řidiči poděkovat, ale najednou vidí, že za volantem nikdo nesedí! Strašně se vyděsí, ale než stačí nějak zareagovat, auto se dá zase pomaloučku do pohybu. Chlápek sedí jak zařezanej, vyděšenej k smrti a nemůže se strachy pohnout. Pak se vzpamatuje, otevře dveře, vyskočí a zdrhá pryč. Pořád se ohlíží, bojí se, ze auto zrychlí a přejede ho, takže se zastaví až v nejbližší vesnici. Tam najde hospodu (kupodivu ještě otevřenou), zapadne dovnitř, objedná si dvojitou tequilu a všem tu historku vypráví. Všichni jsou z toho odvařený, litujou ho a obdivujou ... Asi za půl hodiny se otevřou dveře, vejdou dva zmoklí chlapi, poručej si grog a rozhlížej se kolem. A v tom jeden povídá druhýmu: \"Hele vole, že je to ten kretén, co si naskočil, když jsme tlačili?\"
  8. Baví se Němec, Američan a Čech, kdo má lepší auta. Němec: \"My máme tak dobrý auta, že když zapomenou zamknout, za pár vteřin se rozhouká alarm.\" Američan: \"To nic není, to když my zapomeneme zamknout auto, za pár vteřin se zamkne samo.\" Čech: \"To u nás když zapomenou zamknout auto, za pár vteřin se stane neviditelným.\" :D:D
  9. S mlhovkama je to o neco lepší couvání. Já jézdím do práce za 7 l průměrně 90kou spotřeba ujde na 1.6 vti.
  10. Mertin

    Denne svetla

    Mě u 308 sviti vepredu i vzadu svetla pri denim sviceni.
  11. Mertin

    Mlžení oken

    Já smlžením nemám moc velký problem já mám puštěnou klimatizaci na 2 stupeň a na okno a v pohodě v autě je teplo i když je pravda když snížím větrák tak tam začíná být chladno.
  12. Mertin

    308+startovanie

    Já mam 1.6 VTi a výkon a zvuk jsou v pohodě šlape luxusně zrychlení dobré a rychlost 200km.
  13. Mertin

    308+startovanie

    co s ím děláš že ti nenaskočí na poprvý mě nastartuje pokaždý
  14. Mertin

    308+startovanie

    Já jsem se s ničím podobným ještě nesetkal abi mi taklhe blbnul.
  15. S 308 nemám vůbec žáné problémy a to uz mám najeto přes 6 000 km. Žádný problémy s kmitáním volantu nemám a to uz jsem zněho vymáčknul něco přes 200 km/h. A to mám 1.6 VTI 88KW. A jízdní vlastnosti perfektní.
×
×
  • Vytvořit...