Přejít na obsah

trogar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

trogar's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. trogar

    Problém s imobilizérom 306

    kamen22 ďakujem za názor a podľa viacerých zdrojov asi bude ten správny. Je vidno, že sa vyznáš. Ešte raz ďakujem. A samozrejme aj všetkým ostatným.
  2. trogar

    Problém s imobilizérom 306

    Ešte ma napadlo, že nielen že netočí štartér, ale nie je počuť ani to charakteristické cvaknutie čerpadla.
  3. trogar

    Problém s imobilizérom 306

    Netočí.
  4. trogar

    Problém s imobilizérom 306

    Myslím si, že v tomto problém nebude, keďže som to skúšal aj s druhým kľúčom a neuspel som. Ale napadlo ma, že problém asi nebude s imobilizérom, lebo motor sa mi ani netočí. Čo v tom mäže byť?
  5. Mám 306 1,6 Break r. 1998. V priebehu roka som asi 2 krát nemohol naštartovať. Všetky kontrolky sa rozsvietili, ale motor nič. Po krátkom skúšaní to vždy nakoniec vyšlo. Pred dvoma dňami do nešlo ani po dlhšom skúšaní, ale potom som odpojil baterku a podarilo sa. Ale dnes ráno to nejde ani po dlhom skôšaní a odpojení baterky. Predpokladám, že je problém s imobilizérom. Neviete mi poradiť, ako z toho vykľučkovať čo najlacnejšie. Napríklad odpojením imobilizéru. Mám imobilizér v kľúči. Ďakujem.
  6. Mám 306 break XR 1,6 r.v.1998 Vie mi niekto vysvetli? princíp vyhrievania zadného ona? Pochopil som, že vyhrievanie sa spustí až pri záporných teplotách. Ako je ale možné, že sa mi nespustilo pri -1? A ešte jednu otázku: je normálne, že sa mi nedajú utvori? 5 dvere kĺúčom?
  7. Vie mi niekto poradi? správny rozmer plechových diskov a tiež skrutiek na 306 break r.1998 1,6? Zadarilo sa mi kúpi? nesprávne a pri montáži som zistil, že v predu drhnú o brzdiče. Ďakujem.
  8. Zdravím všetkých členov Peugeot-clubu. V júli tohto roku somsa stal majiteľom 306 1,6 Break r.v. 1998. S tým súvisí aj moja prosba. Potreboval by som zisti? miesto na internete na stiahnutie servisnej príručky na uvedený model v slovenskom resp. českom jazyku. Ak by bol aj manuál, bol by som rád. Ďakujem za akúkoľvek pomoc. [Editován dne 23/11/04 trogar]
×
×
  • Vytvořit...