Přejít na obsah

StreetChallenge

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

StreetChallenge's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. no, nevim, s tou slevou by to bylo blby vuci ostatnim, a hlavne by se zmensila vyhra... Ale muzu nabidnout treba pomoc pri poradani vasich orientaku.. Tak rikam - komu to tady vadi a ma prava k mazani - at to smaze... To vedeni: Vadi Vam to tu?
  2. To s tou GPS jsem psal jako srandu:D Samozrejme ze to je s GPSkou na ho..uby, ale na druhou stranu ji nikdo nezakazuje, protoze by se stejne nasel nekdo kdo ji bude mit schovanou v aute a pouzije ji a poradatele to nemuzou zjistit. Proto jsou povoleny vsechny navigacni pomucky. A dle meho nazoru GPSka s umelou inteligenci stejne nenahradi cloveka s mapou v ruce! Jeste lidi, kteri to jezdi pouzivaji mapy v notebooku, a podle pouhe GPS, to jeste nikdo nejel... Kdyz ji pouzivaji, tak jen jako pomucku (treba k rychlejsimu vyhledani domu podle cisla), a v ruce stejne maji mapu a jedou podle mapy... Tak prijed. Budem se tesit! Nezapomen se zaregistrovat, to je dulezite pro pripravu souteze.
  3. omlouvam se, hlasilo mi to nejdriv nejakou chybu, a pak se objevili tri temata. to jsem nechtel... Aha, no dobrá, chyba se muže stát, ještě se zeptám, to je akce Tuning fora??? ne ne, na tuning foru mame akorat jakoby nas forum, ale poradam to ja, Vasek, samozrejme za pomoci dalsich lidí. V plzni to porada klub 3Kings, a v Praze planuji spojeni s klubem Mali Tuneri, ktery se zatim rozjizdi... Pak to bude poradat jakoby klub Mali Tuneri, ale realne porad ja , akorat mi budou pomahat s poradanim. Co na rikas na StreetChallenge? Odpověd je v druhem vlakně, je to super akce, ale v podstatě je to to samé jako naše orienťáky pořádané na našich srazech. No a ještě je tu jedna věc, nevim jistě jak se na tuhle vlastně inzerci bude koukat naše vedení, těžko říct. Možná by nebylo od věci někoho z vedení kontaktovat a zjistit jestli to není proti našim pravidlům;) Tak ja myslim, ze by to nemelo nikomu vadit, protoze ja nikoho nikam nepretahuju apod., ale kdyby ano, tak to klidne smazte. Prave ze SCH neni jen pro urcity klub, jako napr. vase orientaky jsou jen pro cleny peugeot clubu, SCH je pro vsechny
  4. omlouvam se, hlasilo mi to nejdriv nejakou chybu, a pak se objevili tri temata. to jsem nechtel... Aha, no dobrá, chyba se muže stát, ještě se zeptám, to je akce Tuning fora??? ne ne, na tuning foru mame akorat jakoby nas forum, ale poradam to ja, Vasek, samozrejme za pomoci dalsich lidí. V plzni to porada klub 3Kings, a v Praze planuji spojeni s klubem Mali Tuneri, ktery se zatim rozjizdi... Pak to bude poradat jakoby klub Mali Tuneri, ale realne porad ja , akorat mi budou pomahat s poradanim. Co na rikas na StreetChallenge?
  5. omlouvam se, hlasilo mi to nejdriv nejakou chybu, a pak se objevili tri temata. to jsem nechtel...
  6. StreetChallenge - jedinečná akce pro všechny milovníky automobilů z Prahy a nejen... :-) Příští akce se koná přesně za dva týdny, v sobotu 20. září! Přijeďte se ukázat a podpořit skvělou atmosféru orientačních závodů. Příště bude StreetChallenge \"herního\" typu pod názvem \"Chytrost vs. Rychlost\", a bude obzvlášť zajímavý :-) StreetChallenge, jak si můžete přečíst na stránkách www.streetchallenge.unas.cz , je veřejná automobilová orientační soutěž, při které je potřeba dodržovat pravidla silničního provozu, rychle se orientovat v terénu a ještě rychleji plnit úkoly na kontrolních stanovištích. Takže se nikdo nemusí bát - není to žádný nelegální a nebezpečný závod. Je potřeba si jen sehnat dobrého navigátora (nebo naučit přítelkyni/přítele zadávat ulice do navigace:-), zaregistrovat se na stránkách www.streetchallenge.unas.cz a přijet v sobotu 20.9 na parkoviště u Mitas v ulici Pražská na Praze 10. Soutěžní vklad činí 300Kč, což není moc, a čím víc se přihlásí posádek, tím větší budou výhry. Těšíme se na všechny skvěle lidí, kteří se nebojí vyzkoušet něco nového a rádi si \"vstříknou\" do krve trochu zdravého soutěžního adrenalinu ;-)
  7. StreetChallenge - jedinečná akce pro všechny milovníky automobilů z Prahy a nejen... :-) Příští akce se koná přesně za dva týdny, v sobotu 20. září! Přijeďte se ukázat a podpořit skvělou atmosféru orientačních závodů. Příště bude StreetChallenge \"herního\" typu pod názvem \"Chytrost vs. Rychlost\", a bude obzvlášť zajímavý :-) StreetChallenge, jak si můžete přečíst na stránkách www.streetchallenge.unas.cz , je veřejná automobilová orientační soutěž, při které je potřeba dodržovat pravidla silničního provozu, rychle se orientovat v terénu a ještě rychleji plnit úkoly na kontrolních stanovištích. Takže se nikdo nemusí bát - není to žádný nelegální a nebezpečný závod. Je potřeba si jen sehnat dobrého navigátora (nebo naučit přítelkyni/přítele zadávat ulice do navigace:-), zaregistrovat se na stránkách www.streetchallenge.unas.cz a přijet v sobotu 20.9 na parkoviště u Mitas v ulici Pražská na Praze 10. Soutěžní vklad činí 300Kč, což není moc, a čím víc se přihlásí posádek, tím větší budou výhry. Těšíme se na všechny skvěle lidí, kteří se nebojí vyzkoušet něco nového a rádi si \"vstříknou\" do krve trochu zdravého soutěžního adrenalinu ;-)
×
×
  • Vytvořit...