Přejít na obsah

siskin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    325
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Vrable
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

siskin's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

3

Popularita

  1. siskin

    dialkove svetla

    ta diagnostika bude asi najlepsie riesenie, no a potom sa uvidi ,...
  2. siskin

    dialkove svetla

    nie, skusal som to aj v noci. Co sa tyka patic, zeby obe naraz ? Nepocujem cvakat rele. Pri stretavacich mi rele cvaka, ale ked chcem prenut na dialkove tak nie je nic pocut. Preto by som chcel skontrolovat to rele. To, ze je naletovane by nemal byt problem. Len bay som ho nasiel a hlavne dostal sa k nemu.
  3. siskin

    dialkove svetla

    vratim sa este k tomu rele. Kde by som ho nasiel ?
  4. siskin

    dialkove svetla

    aha, a ako preverim, ze packy su zle ? Zrejme znich vedu nejake kable. Ktory je pre svetla ?
  5. siskin

    dialkove svetla

    co je to lukas ?
  6. Pani, rad by som s vas spytal ci ste niekto neriesili probblem s dialkovymi svetlami. Mam problem, ze obe dialkove svetla mi prestali svietit. Skontroloval som ziarovky a su OK, skontroloval som poistky a su OK. Myslim, ze pri prepinani by malo cvakat relatko ale nic nie je pocut. Myslite ze by to mohlo byt v tom ? Kde najdem to relatko ?
  7. niekde na nete som cital ze to cistia hydroxinom sodnym. Zalejes nechas posobit a potom vyplachnes.
  8. vv tom ovladani regulacie ventilatora zvykne blbnut tepelna poistka ktora je pod jednym z tyz tranzistorov. No v kazdom pripade nech to daju do poriadku aby si to mohol na plno vyuzivat. A daj vediet ako si dopadol
  9. Hups, tak na toto som fakt zvedavi, ze ako to dopadne,...
  10. no obavam sa ze samotny modul opravovat nebudu. V tom lepsom pripade ti ponuknu novy modul, v tom horsom cely ventilator. Ale urcite daj vediet ako si dopadol.
  11. hej, len som chcel zistit ci tam mas tie tranzistory. Manualna klima rezistory. Ano, robi to aj pri vypnutej klime. Je o ovladanie ventilatora. Ked rachnu tie trandaky tak to vacsinou ide na plno.
  12. ak mas auto klimu tak ti tam zrejme odisli tranzistory v ovladani kabinoveho ventilatora.
  13. siskin

    plastové podběhy

    kupoval som predny lavy v Elite. Mal som problem s otvormi. Myslim, ze dve diery som musel urobit do plastu na inom mieste ako boli. Ale za tie prachy sa to oplatilo. Po malych upravach nie je problem ,...
  14. siskin

    zadne sedadlo sw

    vlado-m, teraz si mi ozivil pamat,... bude to asi tym ze som posunul sedacku do predu koli synovej autosedacke. Predtym mi to fungovalo normalne, ale ked som nahodil detsku autosedacku tak mi to prestalo fungovat. Zajtra to vyskusam
  15. Zdravim pani, mam problem so zadnym sedadlom. Na sedadle sa mi neda vyklopit sedak. Ked potiahnem packu pod sedackou tak sa nic neodisti. Zvysne dve sedacky idu vyklopit bez problemov.
×
×
  • Vytvořit...