Přejít na obsah

pavel.n

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

pavel.n's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. pavel.n

    Vymena zamkov

    Nastartoval jsem normálně,protože jsem vyměnil jenom tu planžetu klíče.Akorát ten druhý náhradní klíč bez centrálu mě nakodovali v Peugeotu.Jestli se ti povede prohodit z obalu klíče tu destičku s čipem,tak nastartuješ.S centrálem budeš asi muset do servisu.
  2. pavel.n

    Vymena zamkov

    Nedávno jsem měnil celou tu sadu zámků.Centrál a imobilizer funguje normálně,protože mám starý tip vložky klíče,která je vsunutá do těla a pojištěná šroubkem.Jestli máš vystřelovací klíč,tak bude stačit prohodit vnitřky s čipem.
  3. pavel.n

    Brzdy

    Budou to kotouče.Teď jsem je nechával srovnat.Po 20tis. km jsou zvlněný a to jsem dával Ferodo kotouč i destičky.Projevovalo se to,jak píšeš při dobržďování a potom až při brždění z rychlosti 130km.Teď je to v pohodě.
  4. Taky se přidávám.Včera jsem chtěl odjet do práce a klíč jsem nedostal celý do spínačky.Už mám objednanou tu sadu.Nedovedu si představit,že by se to stalo někde na dovolené.:grrSory,ale to auto je klump.Hezkej.
  5. pavel.n

    Problém s ESP

    Koukám,že vtom nejsem sám.Taky mě to začalo hlásit ESP nefunguje.V týdnu snad půjdu na diagnostiku,tak dám vědět.
  6. pavel.n

    Servo?

    Tak je to vyřešeno.Teda náhodou.Měnil jsem řemen a obě kladky a je klid.
  7. pavel.n

    Klimatizace

    Tak chladivo doplněno a problém trvá.To jsem zvědavej,kde bude závada.Teď na to nemám náladu,tak počkám do jara.
  8. pavel.n

    Klimatizace

    Přesně tak.Zkusím jí doplnit a uvidím.Škoda,že jsem nenašel ten starý přízpěvek,v kterém se to tu řešilo.
  9. pavel.n

    Klimatizace

    Venku bylo +10 a ve vnitř mi to manuální klima neprozradila.
  10. pavel.n

    Klimatizace

    To by prej vůbec neseplo.Ale ......
  11. Zdravim všechny. Dneska je krásně,tak si říkám zkusím klimatizaci.Kompresor sepnul,ale tak po 20sek. vypnul a po dalčích 5sek. zase zapnul.To se opakuje pořát dokola.Už to tu někdo řešil,ale já to nenašel.Mám manuální klimu.Ví si někdo rady?
  12. pavel.n

    nestastne307ky

    Já si auto vybral na Autoscout 24.de.Ozval se mi autosalon Peugeot,kde bylo koupeno a servisováno.Nehavarováno.Tak jsem vyrazil na 700km trasu.Auto mělo najeto 78tkm a bylo nádherný.Pořát ještě je.Jednali se mnou,jako kdybych kupoval auto za milion.S tím jsem se u nás teda nesetkal.Těď má najeto 101tis. a už jsem toho vyměnil dos.Např. klasické klepání od zadní nápravy.Dal jsem nové tlumiče i s horním uložením e klepe to pořát.Zjistil jsem,že to dělá nádrž,když je plná.Holt neplním.Pak třeba vrzání od klínového řemene,jenom v zimě.Kouupil jsem nový řemen,obě kladky a tu řemenici na klice,která to prý dělá na 99%.Vrže to pořát.Prý to jde od rozvodů.Spojka po zahřátí vrže jako ....Motor studený klape,jako diesel.Manualní klima spíná a vypíná,jako o život.Větrák nejde na dvojku.Výfukový spoj skřípe i po montáži těch podložek a těsnění.Zadní dveře reznou.A stejně ho neprodám!
  13. pavel.n

    nestastne307ky

    307 jsem si koupil,protože je krásná,prostorná a pohodlná.Před tím jsem měl R19 a 2X Megane a takové věci,které musím řešit neměli ani dohromady.Nejhorší je,že se nikdy nepodaří zcela určit příčinu závady a odstranit jí úplně.Prostě samá záhada.
  14. Takže místo rezu oxidace.Nic to ale nemění na tom,že ty dveře budu muset nechat nalakovat.
  15. Máš naprostou pravdu.
×
×
  • Vytvořit...