Přejít na obsah

Peter86

Uživatel
  • Počet příspěvků

    156
  • Registrace

O uživateli Peter86

  • Datum narození 27.6.1986

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Havířov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Peter86's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Peter86

    podvozek

    Voighta: Aha,to já netušil.. I když jsem si říkal,že by to mohlbýt někdo z clubu:myslim Náhodou jsem to našel,tak jsem to tady hodil kvůli tomu podvozku..
  2. Peter86

    podvozek

    Tady nějakej klučina říká,že tam má 17´´ kola a snížení původně o 80,ale podle měření prý stejně 100mm
  3. Peter86

    Jaké repro do 306??

    Zacinaji nejak chraptet..vydavat divne zvuky..Ja totiz posloucham hudbu casto nahlas,takze se ani nedivim..Vis co,kdybych ty penize mel,tak rad zacnu od kvalitniho radia,pres kompletni vytlumeni auta,natazeni novych kvalitnich kabelu a nakonec vybiral repro..Jenze ted to jaksi nejde..Proto jsem chtel si chtel nechat poradit alespon s vyberem prozatimnich repro,at nevlezu do prvniho elektra a nekoupim buhvi co za dvojnasobnou cenu..
  4. Peter86

    Jaké repro do 306??

    306 GTI6 :aut:aut:P No nove radio se mi ted resit nechce..ledaze by jsi mi nabidnul nejake v cene do 2tis.???? Nemam ted na to,abych vrazel do hudby..jsou dulezitejsi veci,ktere potrebuju na aute udelat.A novymi repro jsem si chtel proste udelat radost,protoze ty origo uz odchazeji..no nic,tak dik..
  5. Peter86

    Jaké repro do 306??

    Byl jsem ted mimo,takze se omlouvam..Dobra tedy,rozhodl jsem pro ty komponentni a dam je do prednich dveri..tlumeni zatim resit nebudu,az podle toho,jak to bude hrat..Jestli muzete,poradte mi prosim JAKE KOMPA OKOLO 1500Kc.. A mam jeste par otazek..Kam umistit vyhybky a vyskace??? Jinak tedy uvitam rady na to vytlumeni prednich dveri..Jestli mate nekdo nejaky navod,bylo by to super.. peugeot09: Radio je Panasonic CQ-C1325N
  6. Peter86

    Jaké repro do 306??

    Noo to jsi mi moc nepomohl..Zesilovač v aute nemam,pouze teda v radiu.Radio uz ma nejaky ten patek a je to Panasonic..Samozrejme bych rad osadil predni dvere,ale nevim ani jak a cim je vytlumit..Zkusme to jinak..Porad mi,prosim,jake repro by jsi umistil do prednich dveri???A jake do zadniho plata(vim,ze nerad,ale jde jen o radu pro me:))???
  7. Zdravím všechny..Určitě už se to tady řešilo,ale já nic moc nenašel.Dostal jsem od Ježíška nabídku,že by mi mohl donést nové repro..Objednat si ho ale chci sám..Jenže jaké??:myslimNejspíš bych byl pro nějaké do zadního plata(vím,že se to tady odsuzuje!!)cenově do 2000..Nejlépe teda komponentní..Že by DSK 165??? Nechci vyřezávat díry do zadních dveří a přední dveře bych nechal na později,protože o tlumícím materiálu Ježíšek nic neříkal (( Děkuji za rady..
  8. Kde najdu ten radiator??Jak se k nemu dostanu??
  9. No z odvzdusnovaciho sroubu sla tepla voda..Kde bych mel zkouset,jestli tam jde tepla voda??Chladici kapalina je od ledna nova..Delali mi tesneni pod hlavou atd.a u toho zaroven menili chladicku,protoze byla spatna.Pak to topilo dobre..
  10. Nějakých 85 stupňů..Jinak jsem teda zapomněl napsat,že to topí,ale jen hodně lehce..Trošku teplejší vzduch.. [upravil dne 16/10/09 Peter86]
  11. Vyskove stavitelnou nemam a pnasteveni sklonu operadla mam prave u dveri a nee smerem ke stredu..Coz se mi teda zdalo divne uz od zacatku,ale rikal jsem si,ze je to spis kvuli tomu stredovemu tunelu..A ty pyropatrony bych musel otacet proc??Jinak diky za odpovedi..
  12. Prave ze uz me parkrat vezla a ja si to vyhrivani vyzkousel...takze si chci vyhrivat zadek i ja:D Musim nejak moc rozpitvat sedacku abych se k tem dretkum dostal??Jeste me napadlo,ze bych vymenil sedacky..spolujezdcovu za ridicovu,slo by to???
  13. Zdravím pánové...opravoval už někdo vyhřívání sedačky??Nefunguje mi zrovna řidičova a jelikož začínají chladná rána a chvíli trvá,než se vyhřeje vnitřek,docela bych ocenil kdyby fungovala i moje sedačka..(a nevyhřívala si zadeček jen slečna:grr) Tlačítko se mi rozsítí,ale to je vše..A kdyby bylo možno,poraďte prosím i jak na odmontování a vytáhnutí sedačky..díky mooc za odpovědi.. Auto netopí!!! Páové mám další problém..Začala zima a já zjistil,že auto hrozně málo topí..Zkoušel jsem to odvzdušnit,ale teče jen voda,takže by to mělo být dobrý.Včera jsem rozdělal ovládání,jestli třeba není povolené táhlo,ale zdálo se být v pohodě..Co tomu může ještě být???Prosím poraďte,než v tom autě umrznu [upravil dne 16/10/09 Peter86]
×
×
  • Vytvořit...