Přejít na obsah

Kdo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 411
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Odolena Voda
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Kdo's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

0

Popularita

  1. Kdo

    Draty k brzdovym destickam

    Dcera má na Hondě na destičkách takové plechové planžety, které se nasadí na plech destičky a když jsou sjeté, tak ten \"prst\", který je směrem ke kotoučí se o něj začne třít a nepříjemně to zní. Možná lepší, než nějaká kabeláž se žárovkou, ta tě k ničemu hned nedonutí, ale ten skřípot, že se za tebou všichni ohlížejí je asi přesvědčivější, abys s tím něco udělal.
  2. Kdo

    zarezlý třmen

    Kapalina má velkou nevýhodu, že je hydroskopická, takže do sebe natahuje vlhkost. To znamená, že pokud s ní natřeš pístek a pod. pod manžetama, tak je to horší, než nic.
  3. Kdo

    Partner, startér jen cvaká

    Osobně bych to na kontakty elektromagnet. cívky viděl. Sice zastrčí pastorek do ozubů setrvačníku, čímž spojí i kontakty, ale přes ně neprojde silový proud do rotoru motoru startéru. Dělá se tam přechodový odpor. Zkusil bych (vyndání se stejně asi potom nevyhneš) nejdřív po otočení a držení klíčku cívku poklepat, jestli se kontakty nespojí a rotor se neroztočí, ev. změřit při držení klíčku, jestl jde napětí z té horní matky, co drží silový kabel od Aku, do té spodní, odkteré jde kabel do motoru startéru. Měřit na té spodní matce, do horní jde stále. Zkus taky prověřit všechny konektory, co vedou od spínačky ke startéru. Jednou se m taky stalo, že to cvakalo, netočilo a přitom to bylo jedním zoxidovaným konektorem.
  4. Kdo

    2.1 TD neukazuje spotřebu

    Odkaz jsi už dostal, je tam popsaná i funkce těch poloh trimru, jen by mně zajímalo, jak jsi chtěl, aby ti displej něco ukazoval, když jsi ho vyndal z auta a odnesl domů? Okamžitá spotřeba se ukazuje pouze za jízdy a celková průměrná se ukládá do paměti a pak se vyvolá zmačknutím tlačítka. Tím žes ho vyndal a tedy odpojil jsi ho stejně nejspíš vymazal, takže i po opěrovné montáži se dozvíš jen tu aktuální za jízdy.
  5. Kdo

    koloskopie

    Když jsem si tuhle chuťovku vychutnával na Karláku, taky tam na dveřích měli koloskopie a já znal to delší označení. Doktor mi ve smíchu řekl, že s kratším názvem používají i kratší hadici. Nejspíš kecal, bo tu delší bych už na něj vyplazil i s jazykem. Crohn je svinstvo, ale ber to tak, že tě neohrožuje na životě. U mně si taky nejsřív mysleli, že to je ono, ale nebylo. Tím tě nechci vyděsit a držím palce. Nebudu ti psát, abys to bral pozitívně a bojoval s tím, já sám to doteď taky neumím. Jak řekl jeden můj kolega z chemo: \"Kdyby to běhalo okolo a já měl kvér, tak bojuju, jak Rambo\". Ale palce ti držím, co mi síly stačí. P.S: brali ti vzorek toho vředu na histologii? [upravil dne 25/5/11 21:08 Kdo]
  6. Kdo

    Skleněné ampule s léky.

    Děkuji za podporu a pozdrav rád vyřídím.
  7. Kdo

    kompresor

    Aha, někde jsem na foru četl, že v nejhorším by to mohl doplnit i ledničkář. To znamená, že stejný olej se používá i v domácích chladničkách. Nj, vždyť i medium je stejné. Jsemto ale hlava děravá.
  8. Kdo

    Skleněné ampule s léky.

    V podstatě jsem si myslel totéž, jen jsem si nebyl jist tou tepelnou odezvou danou silou stěny. Jinak vám pěkně \"děkuju\" za rychlou odpověď. Teď abych si vymýšlel nějakou jinou hovadinu. [upravil dne 17/5/11 17:41 Kdo]
  9. Všichni znáte ty medicínské skleněné ampule s různými léky, kterým se napiluje ten krček, pak odlomí a obsah se natáhne do injekce. Taky si takové nosím s premedikací na chemo a když jsem ji včera předával sestřičce tak mě napadla jedna věc. Jak se to proboha vyrábí?? Ta ampule je jednolitá, tj. z jednoho kusu a když si představíme, při jaké teplotě je sklo tvárné, aby ampule vznikla, jak do toho ještě dostanou tu kapalinu, aniž by se v konaktu s rozžhaveným sklem ihned nevypařila?? Možná si řeknete:\"tvoje starosti bych chtěl mít\", ale opravdu nechtějte. Jde jen o můj pokus přijít na jiné myšlenky, abych se nezbláznil z přemítání nad slovy mého onkologa o: nezabrání nejefektivnějších metod léčby, výrazné progresi nemoci a nepříznivých prognózách. Omlouvám se za tenhle výlev.
  10. Kdo

    cistenie klimatizacie

    Myslíš ten od Loctitu? Kdes ho našel, já ho tam nevidím.
  11. Kdo

    kompresor

    Možná , ale mám teď v tom trošku zmatek. tady se bavíte o oleji přímo v kompresoru. Je tedy nějaký olej přimíchaný i do chladícího média?
  12. Tenhle problém mám sice na 605ce, ale páčky jsou stejné se 406 a tady se řeší neustále něco kolem blinkrů a páčky obecně Zajímavé, že na 605 ten problém s blikači a šponami není, zatím, ale mám najeto jen 300t km. Zato mě zlobí něco jiného. Světelná houkačka by se měla rozsvitit při přitažení páčky k tomu zvýšenému odporu, za kterým se až světla přepínají z potkávaček na dálková. U mě se ale houkačka při přitažení k němu nerozsvítí, musím až za ten odpor, aby se rozsvítila, ale to se mi většinou už světla přepnou, takže pokud chci bliknout houkačkou, musím vlastně dvakrát za sebou přepnout světla na dálková a hned zpět. Měl jste někdo tu páčku rozebranou víc, než jen k té dráze blikačů a jejich \"samovratu\"? Jde mi o to, abych věděl, nač se připravit, pokud budu demontovat ten vlastní přepínač světel abych třeba nehledal pružinky v obýváku za obrazama. Navíc nevím, jestli je tam nějaký jazýčkový kontakt, který by stačilo přihnout, nebo je tam něco rotačního, nebo jak je to udělané, že když vypnete světla v dálkovém modu, po rozsvícení jsou tam zase jen potkávačky. To ale můžou ovládat relátka a jejichzapojení. Hlavně, jak se do toho dostanu. Uvítal bych i fotky vnitku, má-li někdo, bo ty, co jsem našel na foru byly asi z jiného modelu a vnitřek může být jiný. Díky za rady [upravil dne 17/5/11 13:37 Kdo]
  13. Kdo

    Palubní deska

    Sorry za Není to náhodou napojené na vnitřní osvětení? To bych pak v poloze dveří , kdy se rozsvítí kontrolka věděl, že je mám otevřené. V 605 mám kontakt přímo v zámku dveří a kontrolka se rozsvítí, resp. nezhasne, pokud se dveře zavřou jen na ten první záklap a tváří se už zavřené.
  14. Kdo

    Palubní deska

    Tyhle jsou do přístrojovky: http://www.autokelly.cz/#PATH=3814606;4732508;4139981;4141955|CT=5|PCT=4|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=229498|PDPID=229511|PVT=1|SHT=0
  15. Kdo

    náhrada za uhnilé relé

    Asi jsem to blbě formuloval, ale toto jsem myslel svou poslední větou. \"Jinak to druhé jako náhrada nejde použít pro jiné zapojení.\" Myšleno bez úpravy, resp. stuplování vodičů. [upravil dne 15/5/11 19:33 Kdo]
×
×
  • Vytvořit...