Přejít na obsah

zelpol

Uživatel
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

zelpol's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ktory je to tem MAP senzor?
  2. zelpol

    zvuky v palubovke

    Diky bracho, dufam, ze to bude ono, a cim sa to sere? Prechom? To je v tej packe nejake relatko, alebo co? Este som sa na to nepozeral, preto sa pytam.
  3. Skus vicistit skrtiacu klapku a krokac.
  4. Nazdar hosi, chcem sa spytat, pocas jazdy mi z priestoru paciek na smerovky /odhad/ pucut cvakanie relátka. Mam pocit, ze to asi bude spatna packa. Nie som si zatial isty, zajtra to budem rozoberat. Robi to len ked mam nastartovane, teda pocas jazdy a dost ma to uz otravuje. Mate s tym niekto skusenosti? V pripade, ze to je ta packa, alebo co, co to stoji?
  5. Skus pozriet cidlo otacok na prevodovke
  6. A na druhom kolese si si dal ten stabilizator vymenit? Ozaj kamen pisal som ti ohladom toho manika, co ti cistil vstreky, nemas na neho kontakt? [upravil dne 26/3/09 Ferry]
  7. zelpol

    kolísanie otáčok motora

    Bracho, v Čuňove je vyborny servis za ludove ceny. Navstiv ich. Velmi radi ti poradia. Majitel sa vola p. Maas
  8. zelpol

    tecie olej/opravene - neopravene??

    Ja som to mal tak isto ako Ty, pretesnili sme to s kamosom a po 3000 km. zase. Kaslem na neoriginalne diely, lebo teraz to musim niekedy ked bude nalada rozobrat znova a keby som dal origo mal by som svety pokoj.
  9. zelpol

    LPG A DIAGNOSTIKA

    Hosi mne to doladuju uz rok zruba kazde tri mesiace a uz mi z toho drbe. Na benzin v pohode bez diagnostiky. Na plyne tiez az na to, ze kazdych cca. 30 km vyhodi diagnostiku. Vypnem motor, idem na neutraly a po chvilke ho znovu nastartujem a uz nesvieti a ani po prepnuti znovu na plyn. Nastavovali mi to aj staticky, aj pocas jazdy. Sviecky tam mam uz tretie. Cistili mi plynove vstreky, filtre... Vravia, ze pocitec ide bez chyb /plynovy/. Mam taky pocit, ze ma len klamu a sami nevedia ako montovat splynovace. Najhorsie je, ze na celom zapadnom slovensku montuje tartarini len jedna firma a to su oni. Ostatne dielne mi buhuzial nevedia pomoct, lebo nemaju na to sofwear.
  10. zelpol

    vymena žiarovky

    musis na nej zaroven tlacit a zaroven ho zasroubovat a hlavne mej otevrenou nadrzku na brzd kapalinu Ty si ale vajcak. Haha Ty mu ale davas. Haha, citaj. [upravil dne 24.1.2009 zelpol]
  11. zelpol

    cerpadlo v nadrzi p 406

    Na chvilu pomoze, ked buchnes silou po dne nadrze. Ale je to len docasne. Pozrel by som aj kable ku cerpadlu, ci niesu prasknute a nema to zly spoj.
  12. zelpol

    A zase ta Lambda!

    Tak ako Ti radil mechanik nahriat a pojede to odtial ako namydleny blesk. HAha
  13. zelpol

    17tky na 206 ???

    No ja by som ich tam nedaval, ako hovorili chalani. Do roka mas roybitu napravu a nehovoriac o tom, ze budes mat na nasich cestach pocit ako keby si jazdil na somarovy. Ale je to na Tebe. Je to sice pekne no neviem..
  14. Nazdar hosi, chcem sa opytat, aky typ sviecok z radu NGK by ste mi doporucili do mojej 406 1.8 16 v, r.v. 1998, typ LFY? Dakujem [upravil dne 16.1.2009 zelpol]
×
×
  • Vytvořit...