Přejít na obsah

zek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Město
    České Budějovice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

zek's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravím, můžete mi prosím někdo poslat schéma el. instalace na mého Peugeota 406 2,1 td, rv. 97. Nejde mi klima a je to někde v el. Mám několik el. schémat, ale bohužel nejsou přesná. Jen na závěr takovou perličku, klimatizace mi sepne pokud držím brzdový pedál.zkada@volny.cz
  2. Kompresor klimatizace sepne jen když sešlámu brzdový pedál a to přibližně za 8 sekund. Pustím brzdu a kompresor okamžitě vypne. Je to teda záhada. Klima je natlakovaná správně. Je vyměněné čerpadlo za Bosch, počítač je připojenej, ale to by snad nemělo mít vliv? Nemáte někdo kompletní schéma el. instalace? Jedná se o 2,1TD 97´, -řídící jednotka Lucas DCU R 040100.9A / 80708A -nebo motor XUDLC01 Pročítal jsem příspěvky, ale nikde jsem podobou záhadu neviděl. Pošlete mi prosím schéma. Poradíte? Dík. zkada@volny.cz
  3. zek

    Čerpadlo Bosch do 2,1td

    Píše se tu někde, že potom je výkon motoru menší, je to pravda? Jak moc je to znát?
  4. zek

    chcípá

    Pěkně děkuji, raději bych toho bosche, ale uvidím.
  5. zek

    chcípá

    Tak tam jsem nebyl, a snad ani nepojedu.
  6. Tak jsem na to ale dva,(skoro by jsem chtěl říct že mám radost- kecám) to by v tom byl zakopene pes aby na to někdo nepřišel - mě to dělá to samé.
  7. zek

    chcípá

    Dělal mi to známej, tak nic.
  8. zek

    chcípá

    Byl jsem na diagnostice - píše to: Snímač 1 polohy rotoru (bože, co to je a kde to je?)
  9. zek

    chcípá

    Při jízdě přestane motor táhnout rozsvítí se kontrolka diagnostiky a motor chcípne. Někdy jen zacuká a jede to dál. Nebo když stojím na křižovatce začnou kolísat otáčky a motor chcípne. Po vypnutí a zapnutí zapalování zase nastartuji a je to nějakou dobu v pohodě (třeba celý den). Děje se to velmi nepravidelně, závadu nemůžeme najít. Startování je bez problému. Nejdříve jsem si myslel, že je to přívodem paliva, ale tím to zřejmě není. Poraďite ? 406 TD 2,1.
  10. U mne to bylo taky vyhřátým konektorem . ZEK
  11. zek

    netáhne

    Tak to opravdu bylo (jak se již zde psalo) čidlem teploty nasávaného vzduchu. Nechtělo se mi tomu věřit, protože jsem si půjčil na vyzkoušení čidlo od kolegy, který má stejný auto. A závada byla pořád stejná, taky auto netáhlo. Nakonec jsme čidlo vyměnili a je to OK.
  12. zek

    netáhne

    Můj peugeot přestal táhnout. Přidávám plyn, ale motor zvyšuje výkon velmi pomalu (postupně). Váha vzduchu zde podle mne není (jako mají HDI). Jinak motor běží bez problémů (včetně volnoběhu). 406 TD r.v.97
  13. zek

    Ventilátor (sahara)

    Předně Vám všem děkuji za rady. Problém vyřešen. Začnu od začátku. Auto mi v mrazu zamrzlo. Když jsem hledal u rezervního kola v kufru lano, tak mi spadlo zatěžkané plato. To zřejmě narušilo (odizolovalo) drát, který přivádí napojení couvacího senzoru. Ten se spojil s kostrou. Po opravě auta při zařazení zpátečky vypadla pojistka. Ta napájí mimo jiné i čidla termostatu. No a ty neměli napětí tak spustili sahary (podobně jako když je odpojíte ) Doufám, že jsem se do toho nezamotal. Přeji hodně pěkných jízd. Zdraví ZEK.
  14. zek

    Ventilátor (sahara)

    Kontrolka stop nesvítí.
  15. zek

    Zamrzla nafta

    Doporučuji, jak se již zde psalo vyměnit právě ten palivový filtr. Stalo se mi to tento týden také. A to opravdu každých 10 tis. měním tento filtr zároveň s výměnou oleje. Teď zvolím taktiku, že ten filtr vyměním prostě vždycky před zimou. Podle mne se na zanesení filtru projevuje řepka přidávaná do nafty (jak všichni odborníci tvrdí, že to nevadí). No a pak mrazík to celé zahustí a zkáza je dokonána. Zdraví Zek.
×
×
  • Vytvořit...