Přejít na obsah

ladosak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    424
  • Registrace

O uživateli ladosak

  • Datum narození 10.1.1982

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

ladosak's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. ladosak

    Nefunční blinkry Peu.406 2001

    Konektory jsou OK. Ty jsem vytahlé ani nemněl a dráty taky v pořádku
  2. Nazdar kolegové. Po výmněně kroužku s el. pro klakson a aerbek co je pod volantem mně přestaly jít blinkry. Na palubovce dvakrát bliknou, a pak už nic. Venku ani nebliknou ani při odemknutí přes centrál. Pojistky i žárovky jsou v pořádku a přerušovač taky. Má to nějakou souvislost s výmněnou elektronického kroužku pro klakson a aerbek nebo je to náhoda neví někdo?
  3. Jelikož opravuju auta a jezdím kamionem 13 let, tak mam co porovnávat.Jel jsem snad se vším. Ale nejhorší osobák byl snad OLCIT který má ručku na předek, sedáky jako když sednete do molitanové matrace zvuk jako když přistává boing no prostě katastrofa škaredé auto a zdechlé jako prase a s nákladních AVIA 30 s čaganem pod volantem byla bez turba byl to šnek který v zimně netopil do kopce to nejelo a s kopce zase nebrzdilo. Problémy s řízením na místě nebylo možné zatočit, ale řadit tam šlo pěkně. Ale pokud je možno se svézt s jakym koliv veteránem neváhám a s radostí jedu.
  4. Zítra v Sobotu 12.7.2014 se koná veterán sraz v Holešově na Zlínsku a je to v zámecké zahradě. Já tam dojedu na konopnici tak jen tak kdyby se někomu chtělo. Je se na co dívat bývají tam auta všech značek.
  5. Prosím o radu. Odpojil sem mínusový pol na baterce, a po připojení se rosvítila diagnostika motoru a po zapnutí klíčku čerpadlo zavrčí, kontrolky fungují ale nastartovat nejde jedná se o Peugeot Boxer 2,2 HDi 888kw 2008r.v. Neví někdo jestli je na to nějaký fígl, nebo pomuže jen diagnostika? Omlouvám se že jsem to napsal do špatného vlákna. [upravil dne 6.6.2014 07:57 od ladosak]
  6. ladosak

    Problémy s marihuanou

    Kdyby zmrzačil děti nebo zabil tak by mně to bylo jedno. Jednou už jsem mněl problém že opily chlap do mně naboural a když jsme si to šli vyříkat tak mně ještě napadl tak skončil na urazovce a já na policii za ublížení na zdraví. Na dětech mně záleží víc neš na sobě tak věř tomu že jsem toho schopný. nejsem žádný svatoušek, ani agresor, víc to tady rozvíjet nebudu netýká se to tematu. Ale jsem názoru oko za oko zub za zub. Huliči hulte si jak chcete ale neotravujte tím okolí. To je to samé když nastartuji trabanta na pul hodinky tobě pod oknem, taky by se ti to nelíbilo že zrovna větráš a tet ti smrdí celý byt. Na toto hloupé téma už odepisovat nebudu ať žíjí vyhelené mozky.
  7. ladosak

    Problémy s marihuanou

    Pěkně Medvěda kamenujete, pěkně se to tady rozjelo. Musím přiznat že s 80% mám názor jako Medvěd akorád nejsem názoru kdo hulí trávu že je feťák to ne. Huliče nemám rát protože znám cca 7kluku s okolí kteří jsou v pohodě......... ale!!!! většina s nich si vyhuli jedno cigarko mařeny a pak klidně sednou na motorku nebo do auta a říkají že je to pak jak videohra. Dva s nich už mněli velkou bouračku ze zraněním když byli zhulení jeden přišel na pul roku o papíry a druhému se nic nestalo protože dýchal jen na alkohol. Proto huliče nesnáším. Nabourat do mně někdo shulený, opitý, nebo sfetovaný když povezu v autě děti, tak ho ubiju klíčema od domu. Tak a teť mužete kamenovat i mně. Skusil bych se domluvit s hospotským jestli před vchod nemuže dát ceduli zákaz kouření.
  8. ladosak

    Řidiči z povolání

    Nazdar kolegové. Asi začínám dostávat rozum a dávám přednost rodině před prací kterou mám rát. Vracim se na vnitro na Premko. Hledáme solidního řidiče na Renault Magnum EEV 520. 4roky starý+ Fungl nový návěs Koogel. 3kč/km Je to stabilka pro automobilku s Písku do Wolfsburku do Německa. jedna nakládka, jedna vykládka čistá práce, čisté auto. Jsme ze Zlínska a dojíždíme osobákem do Strakonic kde kamion parkujeme. Možná by bylo lepší kdyby mněl zájem někdo s okoli Písku, Strakonic kvuli dojíždění. Oznámil jsem šéfovi tento týden at si někoho najde a zatím nema tak pokud má někdo zájem klidně se ptejte. ŘIDIČE UŽ MAME. [upravil dne 14.5.2014 17:10 od ladosak]
  9. Myslíš JAWA Mustang:D:D
  10. Od doby co jsem zapomněl na toto vlákno mně na dvoře přistál jeden pionýr 50/20, wartburg 353W de lux který chlastá jako prase, a Jawa 350/634 se sajdou a pavikem kterou teť zravna generálkuji. Nejde mně spárovat mobil s pc tak to musím blísknout foťákem.
  11. ladosak

    Hřbitov autobusů

    Jojo všechno je možné. Muže to mit jinší TP jako většina veteránu.
  12. ladosak

    Hřbitov autobusů

    =Medvěd http://sx11.ic.cz/FOTKY/SDPM1/IMG_9657.JPG http://sx11.ic.cz/FOTKY/SDPM1/IMG_9671.JPG[/rquote] Méďo to je nahoda vsazím pytel buráku že tento autobus nám stojí na dvoře ve firmně. A v technyčaku je označení ŠL- linkový. šef ho kupoval za 450 000,- asi před třema rokama.Kdž jsem ho šel skusit projed tak kromně šíleného posedu za volantem šlo všechno překvapivě krásně a lehko až jsem se divil. A mame vedle zaparkované ještě dva R-ťáky, jeden kompletní pojizdný ale v žalostném stavu, a druhý na ND. Teť marodím při seskoku s návěsu jsem si natáhl šlachy v kotníku tak pak nafotím a přihodím nějaké foto. Hodně starých autobusu rto, rt, rn, šl.... stojí ve velké zahradě někde u Písku. [upravil dne 23.11.2013 11:27 od ladosak]
  13. ladosak

    Zlomena kapota

    Musí to dělat karosář,nebo někdo kdo umí dělat s plechem. Já jsem osobně dělal tři kapoty a dvě s toho byly zlomené po celé délce a kitu jsem použil minimum.
  14. ladosak

    Prosím o hlasování :)

    Máš to tam. Dostal jsem chuť ne sladké.
×
×
  • Vytvořit...