Přejít na obsah

CZBios

Uživatel
  • Počet příspěvků

    198
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Boxer

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha 4
  • Stát
    Česká republika

CZBios's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. CZBios

    autozahrádka 206

    Díkec :-)
  2. CZBios

    autozahrádka 206

    ok, Díky moc. Hledal jsem také na netu a dneska z rána jsem byl v prodejně. Stojí 3200 ,- Kč origo a úchyty jsou za přední dveře a páskou přes 3-tí dveře.
  3. CZBios

    autozahrádka 206

    Nemáte prosím odkaz?
  4. Dobrý den, chtěl bych poradit s koupí autozahrádky na 3-dveř 1.4Hdi 2003. Děkuji všem za návrhy.
  5. CZBios

    Spotřeba

    mám to samé :-) je s podivem jak spotřebu u 1.4Hdi mají všichni stejnou :-D
  6. CZBios

    Spotřeba

    Peugeot 2003 1.4Hdi kombinovaná 6l dálka 3,5 l samozřejmě nafta...(viz. 1.4Hdi)
  7. seru na to pánové. moc práce. To radši dám servisu 3000 ,- za centrál než se s tím takhle srát. Ty peníze vydělám rychleji než je utratím. Díky moc za rady, ale na mě je to moc práce a auta fakt rozebírat neumím
  8. badisak: díky za info. Můžu tě požádat o podrobnout dokumentaci? Něco jako velmi podrobný návod. Už teď mě děsí jedna věc a to rozebrání plastů(střed, dveře). Vůbec nevím kde začít, ale to je si myslím vedlejší. Tou podrobnou dokumentací myslím fotky dílů, kam jak se vše dává, rozebírá. Když to bude fajn, pošlu ti za to nějakou kačku Díky.
  9. ahoj, jsem amatér. Teď jsem si pořídil p206 1.4Hdi, ale nemá centrál ani elektriku oken. Jsem pohodlnej a rád bych věděl kolik mě to bude stát. Na aukro jsem si našel nějaké sety, které mě cca na 2 000 ,- Jak je náročná práce na centrál i na elektriku předních dvěří? Kam a kde sehnat spínače na stáhnutí předních dveří? Díky všem za rady.
  10. CZBios

    Spotřeba

    :-D to je drsný :-D
  11. CZBios

    Knizky k P 309

    VanekPaja: ubezpečím tě, že to v knize nenajdeš. tu knížku mám předsebou. Při psaní v 90. letech nepočítali s tím, že někdo do toho bude montovat elektro.
  12. CZBios

    Spotřeba

    jdu s tím na diagnostiku a basta.
  13. CZBios

    P309 - nabití baterie

    ku si za nekdy 99,- v akci nebo normoš nějakejch 199 multimetr este se ti mockrat hodi nabita baterka kolik má... kdyz startujes, nemela by jít určitě níž jak nějakejch cca 11V to by uz bylo dosti horší... ono i stačí jestli nabiješ a zapnes bez motoru svetla tak o okolik klesne.. napeti muze bejt dobry ale po zatizeni to spadne.. a jinak jestli nastartis tak ujet aspon 50km jestli nekam jedes a musi bejt celkem pouzitelne nabitá... ok, díky. testnu co nejdříve .)
  14. CZBios

    P309 - nabití baterie

    bohužel nemám čím změřit napětí na baterce... starté vím, že najdu někde vzádu za motorem. kde a podrobně. vůbec nevím. VIN mi servisbox nebere: (
  15. CZBios

    P309 - nabití baterie

    a jak poznám, že je to špatně? resp. kolik stojí vyměnit uhlíky?
×
×
  • Vytvořit...